bist100, 9150 kapanış tahminim ama 9000 hemen olur mu diye de kuşkularım var..9000 i yarına bıraksa daha güzel olur..
9000 altında mezbahada acı sesler yükselecek..müheheheee
Printable View
bist100, 9150 kapanış tahminim ama 9000 hemen olur mu diye de kuşkularım var..9000 i yarına bıraksa daha güzel olur..
9000 altında mezbahada acı sesler yükselecek..müheheheee
bu fiyatlama yarında devam ederse savaşa hikayesinden ziyade beklenen aralık sinyalinde bir sıkıntı mı var diye düşünürüm.Doların hareketli olması , jeopolitik hikayenin üzerine koyup koymayacağı belli değil bundan dolayı 2025 kaya bilir mi içerdeki bunu bildiğinden bu fiyatlama jeopolitik hikayenin üzerine kalır.:)
perşembe görücez şahin mi güvercin mi çıkacak şapkadan
yok savaş yok politik risk..bakın ne diyorum..1980 lerden bu yana bu bozulma 3 yerde var..1998-2008 ve 2024-2025..
bunlar dönemsel hareketler..bu dönemsel hareketler içinde savaşlara ekonomilere yön verilir..bundan sonraki gündemimiz SAVAŞ..bunu ABD BİLEREK İLERİ SÜRMÜŞ OLABİLİR..
Savaş çıkacagu, alo peluşşş
dedik ya 9000 e kadar gyo şekerleriyle lay lay lom..ondan sonra can pazarı
10510.00 Long
Moskova Borsası, türev piyasasındaki işlemleri geçici olarak durdurduğunu açıkladı
herkese iyi akşamlar ben kaçar...
2.66 bölgesi önemli bugun için
sabah teknik bantlarım sorulduğunda cvp vermiştim.
dolar bazlı 2.66 denk geliyor işaretlediğim bölge.
bu bölge çalışmazsa geçen hafta özelden bana ulaşan arkadaşlara bir formasyon vermiştim kama hedefi olan 2.60.2.61 takip ederim.bu yüzden 2.66 önemli altı üstü.
Eşşek elektürük veriyi herkese, dokunan cıss:)
Mert45 abeyde gelip long oldu ise ben stoplari kaldirayim
simdi %2 3 daha basar palacan
o pozisyon acinca %3 iceri almadan aldigi yonde gitmiyor :vk:
hoş bulduk.
demirel yollar yürümekle aşınmaz demişti.
yazmak işin en kolay tarafı. yazmakla bir şey olmaz.
ceza konusunda fevri bir şekilde, moral bozukluğuyla falan yazmadım. epey düşündüm, bazı şeyler forum ahalisine de malum olsun dedim.
neyse mevzuyu uzatmayacağım. işimize bakalım.
bol kazançlar.
kapanış günün en düşüğü..olması gereken bu..Savaş konusu yeni başladı çünkü..nereye kadar gideceği belirsiz..Rusya, ABD nin bu hamlesi 3. dünya savaşına neden olabilir diyor..herkes lay lay lom..adam 2 nükleer silah atsa avrupa sınırına ne yapacan
Ben 10510 long yaptıktan sonra hemen 10541 gördü döndü 10480 gördü şimdi 10490
Çok hareketli ...
ya kimse Rusyayı tınlamıyor ya da savaştan korkmuyor..biride çıkmış ekranda 9500 direncimiz savaş olsada olmasada direncimiz..tamam git yat şimdi..
2 gündür ihlas kağıtları tavan. Zaten normal zamanda tavan olmaz bunlar :)
selam millet, okuldan ancak gelebildik.
long yönlü pozisyon almaya başladım.
10.525 gelmiş. Biraz arttıracağım, bugün sintine boşaltma günü.
Şişede gözüm, o 39,30 gibi bir yerde dipler onunla kalkarız diye düşünüyorum.
Daha aşağıda yerimiz var gibi, 10.300 seviyesine kadar alıcıyım.
Herkese bol şans.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...37#post6931037
Bu yengeçci culpable de onlardan biri mi :dvr::he:
10590 long olmuş :kahkah:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...99#post6931199
ENka devre kesti.
8700 den 9400 e giden borsa çok yükselmiş herkes dikkat etsin :)
Türk Devletleri Teşkilatı 11. Devlet Başkanları Zirvesi'nin toplandığı Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te, İhlas Holding öncülüğünde Türkiye-Kırgızistan stratejik iş birliğini güçlendirecek devasa enerji anlaşmaları imzalandı.
devasa anlaşmalar olduysa lıngte öyle yazıyor 7 milyar dolardan bahsediliyor bunların neden 62 milyon dolar borcu silindi:)
10443 ne alaka bir önceki dibi 10457.50 ..bari oraya yazsaydın :one: 10451.00 gördü yani gelirdi şimdi de 10477.00 :yahoo:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...46#post6931246