1.29 gösterdi,1.24 geri çekti,anlaşılan bugün yeşil ışık yaktı ilerisi için,1.30 üstünde kalırsa 1.40 gündeme gelebilir,1.20 altına sarkarsa toplanabilir...ytd.
Printable View
1.29 gösterdi,1.24 geri çekti,anlaşılan bugün yeşil ışık yaktı ilerisi için,1.30 üstünde kalırsa 1.40 gündeme gelebilir,1.20 altına sarkarsa toplanabilir...ytd.
Kasaya giren 237 milyonu ne yapacak acaba?
Umarım kendine ait niteliksiz varlıkları en üst fiyattan cemas a satıp tekrar parayı kendilerine aktarmazlar.
Merhaba, bu hissenin bedelli sürecini takip edemedim. Rüçhanlar en başta kaç açıldı, nasıl seyretti ve son gün kaç olarak kapandı. Bilgi verebilirseniz sevinirim, teşekkürler.
0.22 kapatmış, 0.18 ile 0.31 arası hareket etmişSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi hareket zamnai
r leri naptılar acaba
Hala kuluçka evresinde gördüğüm cemas endekse göre yönünü kullanacak son bahara kadar bana göre...grafikteki güncel oluşum ve artı eksi olasılıklar mevcut...
https://resmim.net/f/HlOJ8D.png
rıza gene voleyi vurmuşsun...237 milyon iyi para...fabrikayı çalıştırmasan da olur...sende böyle geçiniyorsun işte...götüüüüürrr
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne satışlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini -273, ortalama tahmin ise -266 oldu.
Foreks'in 40 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +980 puan olurken, en düşük beklenti -1.195 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 40 analistin 9'u pozitif, 31'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 640,42 puan artışla 120.791,86
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -273
Ortalama : -266
Maksimum : +980
Minimum : -1.195
Katılımcı: 40[(+9)(-)31]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(18/02/2020 - 09:23:56)
***IEYHO*** IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***IEYHO*** IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından CEMAS pay piyasasının arz ve talebi ile fiyatı hakkında yanıltıcı izlenim uyandırılması gerekçesi ile 09.01.2020 tarihli Kurul Kararı ile Şirketimize 774.736 TL ve Işıklar Holding A.Ş.' ne 774.736 TL tutarındaki idari para cezasının ve dayanağı 09.01.2020 tarih ve 4/50 sayılı Sermaye Piyasası Kurulu kararının iptali için, sırasıyla, Ankara 12. İdare Mahkemesinde (E.2020/429) ve Ankara 2. İdare Mahkemesinde (E.2020/421) dava açılmıştır.
Saygılarımızla,
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/819853
BIST
(18/02/2020 - 15:02:24)
1.15 maliyetle 36 dan aranızdan ayrıldım dostlar herkese bol şans...37 düşen de 41 yatayda dirençler üstü kaparsa yolunuz 2ye dek açık yoksa geri teper....benden bukadar...
İllim kardeş 1.37 den 6 lot işlem olmuş 6 lot mu almıştın
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
1.32 ustunde kaldıkça yukarı bugun 1.40 test etmesi muhtemel olabilir ytd
Üstad seni tim takip edemedik tebrikler bizim maliyet yüksek
Daha iyi bir kapanış yapabilirdi
İlim çok erken çıktın kokuyu alamadınmı Altın var burada
Cemas harekt yapmadan geriye saldı artık piyasaya bakacaktır 1.26ustu kapatmazsa işler sakat
Battik mi ne
Destek olsun die500lot aldım🤣
sanayi devi şirketler kadar hacim yap düş
düşmezsen .......
endex düsmüs ebesının yanına cemas dusmus dogaldır... Rabbim askerımıze zeval vermesın
Bana dua edin 2.23den 500lot uğur olsun diye aldım bak işe yaradı
Kapanışta yfas 2milyonun üzerinde hisse aldı. Fikri olan ? Patron mudur alan?
29 milyon liralık açığa satış olmuş bu gün beni yanlış görüyorum....eğer öylese kapatamasınlar inş o açığı.....Böyle günlerde piyasayı iyice yıkan bu açıkcı ********ler oluyor....
Sabah kapatmadiysa işimiz zor
Hisse yorumlayacak yokmu durumu nedir
Spekülatörün kendi platformuyla Citi ve Deutsche nin ana platformlarından tüm kredili işlem yapmaya kalkışanlarla açığa satış yapmaya yeltenenler anlık olarak kodlanarak görüldüğünden öyle bir ihtimal dahi yoktur, bu konuda rahat olunuz.....Ayrıca bizlerin tüm Menkul kıymet hesapları da Spekülatörün ana platformunca bire bir canlı olarak ve istendiğinde de 3 yıl geriye dönük olarak takip edilerek, platform hafızasına kaydedilmektedir, özetle tüm kazançlarımız şayet karşıdan lütuf olursa gerçekleşmektedir, Bu sezgisel takip sisteminin çok daha fazla detayları vardır, sadece konunun özetini yazdım...Detayları herkes öğrense kimse borsada işlem dahi yapmaz, yapamaz..!!!!
cemaş elimde yok lakin cemaşçılar için bir senaryo analizim var grafik üzerinden...daha öncede belirttiğim üzere tahta hala kuluçka evresinde...tabiki depresif dönemi evreyi atlattı bana göre fakat kuluçka evresi git gellerle son bahar ekimine dek sürebilir...asıl operasyon son baharda başlar...yani gergin günler devam ettirilecek...zaten ülke global haber akışı da pek operasyon yapmaya müsait değil artık...tersine tahta baskılama ve panikletme niyeti olan patronlara hizmet edecek günler yaşayacağız son bahara dek gibi !
grafikte de belirttiğim gibi daralan üçgende kararsız hareket biraz daha sürecek finansal tablolar açıklanınca feyk bir şekilde bir miktar hareket etse de beklenti gerçekleşti mantığıyla hızlı geri dönüş ederek tekrar desteklerde ky. yi kasarak hisse süzmeye devam edecekler...TAAAA ki son baharda endeks iyi haberleri seçmeye başlayana dek...asıl sert ve hızlı yükseliş ivme süreci o günlerde olacak bana göre....
sadece bir görüştür aksi görüşleri de dikkate alınız... !!!
https://resmim.net/f/qmZ3JG.png
endeks görünüm...bilanço dönemi bitene kadar üst düşen dirençleri anlık olaylarla test etsede endeks geri dönüş egiliminde olacak gibi...gelecek son bahara kadar denenebilmesi olası sıralı destekler...hisse bazlı ayrışmalar olsa da çoğunlukla hisseler endeksin yönüne kapılır...
https://resmim.net/f/nJc34u.png
Elinize sağlık. Fikirleriniz mantıklı ama senaryo kısmını değiştirecek bir etken var bence. Eğer o bahsettiğiniz fake olursa günlük geri gelmediği sürece olayı değiştiren etken olabilir. Hareketli ortalamalar burada yönlendirici bilgiyi verecek bence. Merakla bekliyoruz .
evet olası elbette... endeksin genel durumuyla baglantı senaryolarını güncelleyebilirler...borsa da net bir fikir saçma zaten...olasılıklar vardır her zaman...bu nedenle bu asla olmaz diyenden borsacı olmaz borsa yolda kendini güncelleme sanatıdır...dediğim gibi şuan için taşıyıcı değilim umarım ky. için olumlu gelişir...bol şans...
İllim 1.60 sattın Avgyo bizde sana uyamadık heyecanlanıp 1.40 verdik sonra 2.15 gördü. Bu sefer yine sana uyamadık. 1.36 satmadık 1.15 e geldi bu sefer heyecanlanıp satmadık. Tekrar gördü yine satamadık. Şimdi aldığımız seviye de ne olacak halimiz bilemez olduk. Seni takip etsek olacak. Şimdi nerdesin oraya gelelim[emoji56]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Feyk haberler düşmeye başladı bakalım haftaya 1.4 ları görecekmiyiz
Geyik haberler dediğiniz nedir açıklarmışsınız
https://resmim.net/f/LSaL8i.jpg
haftalık takas