Ek 9823
hadi bakalım
Printable View
Ek 9823
hadi bakalım
Crediwest 18 kusur kar aciklamis lidfa asagi yukari o kadar aciklar hatta crediwesti gecmis de olabilir
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lidfa ne kadar bekliyordu ?
kardesim....ac bi firmanın mali verilerini, 2017 1. çeyrek te ne açıklamış, 2. ceyrekte ne açıklamış,
geçen yıl 3. çeyrek te ne açıklamış bi bak ya....
Allah aşkına yapmayın....
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enisar crediwest le lidfa ayni sektorde ayni isi yapan sirketler son iki bilancoda lidfa crediwest i yakaladi diyebilirim lidfa bu ceyrekte crediwest i gecmis olabilir yada asagi yukari ayni seviyeye gelmis olabilir diye dusunuyorum o da benim tahminim olan 17~18 araligina yakin bir kar olur hee olurda gecmis ise super olur simdi crediwest ile lidfa yi karsilastirdigin zaman lidfa nin sermayesi 30 milyon crediwestin 80 milyon o zaman dank eder nasil oluyorda lidfa bu sermayedeki bir hisseyle ayni karliligi yakaliyabiliyor o zaman anlarsin ki lidfa hizla buyuyen temmettu verimi veya bedelsiz potansiyeli yuksek bir hisse dersin crediwest in fk oranina dd oranina bak lidfa ya gore daha ucuz temmettu de dagitti ama lidfa kadar iyi degil sebebi karliligini yeteri duzeyde arttiramamasi borsa bugunu fiyatlamaz ileri yi fiyatlar mesela kront bakiyorsun cok pahali gibi gorulebilir ama adamlar abd ye yazilim satiyor mesela aselsan cok pahali gibi ama adamlar deli gibi ar ge yapiyor borsa da yatirim yaparken hissenin fk sina dd ne bakmak cok mantikli degil bence onemli olan buyume potansiyeli o yuzden lidfa nin degerli oldugunu dusunuyorum insallah ilerki zamanlarda bunu fiyatlarada yansitacak
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler yorumun için.
Creditweste baktım fiyat aralığı son 4-5 yıl boyunca 1 tl ile 1,5 tl arasında kalmış yani çok aman aman bir hareket göstermiyor, işlem hacmi olarak da lidfa ile aynı sayılır.
Lidfa nın 5 yıllık hareketine baktığım zaman son bir kaç yıldır oldukça iyi performans göstermiş