Blomberg de TGDF başkanı şuan itibari ile 6 ay lik cirolar 1,5 ayda yapıldı diyor ve böyle devam edecek diyor içecek sektöründe
Printable View
Blomberg de TGDF başkanı şuan itibari ile 6 ay lik cirolar 1,5 ayda yapıldı diyor ve böyle devam edecek diyor içecek sektöründe
Hükûmetimiz bize destek versin gida ihracatı yaparak cari açığa büyük katkımız olur dedi..truzim den çok daha fazla katkımız ol ur dedi
portföyün büyük kısmı uluunda.. bir miktar bunda ve devada var.. bunları fazla izleyemiyorum ama her ikisinde de dün a1 başroldeydi..
twitter da meşhur bir blog var.. onların listesinde her ikisi de.. adı çıkmış dokuza inmez sekize, onlar mıdır değil midir bilemiyorum..
mesela pınsu, ardyz da öyle..
konuyu fazla dağıtmaya gerek yok zaten sayın ulver demişti bu sığ tahtada 11, 12 ler için bu kadar para bağlanmaz..
Sunuda belirteyim kayisi nektar gibi urunlere simdiden ihracatci gelir cagla iken basinda alirdi.su an yok.buradan ne sciksonucar.bu gidisle ucuz fiyata bol hammadde bulunur ve islenip yuksek fiyaya satilir benim zannimca
knfrt ta 30 lu 40 lı rakamlar konuşuluyor risk te çok kazanç ta
Kardes kagit insallah cok iyi yerlere gidecek onda sikınti yok.yalniz ....oradaki bir kac oyuncu geldi zannimca.iyi oyuncular.oyle kucuk yatırımcının elindekini tirtiklayim cinsinden degil.kendi oyunu ve planinda
Yoksa kimseden meded ummuyoruz.bol kazanclar