Bu dogru abi...Zati bunun ucun buradan aldigim ufak bir perayi 100 bin dolara cikarmak istiyon ya...Gorsunle diye...Alıntı:
İç organlara dek goruyo namissizlar
Printable View
Bu dogru abi...Zati bunun ucun buradan aldigim ufak bir perayi 100 bin dolara cikarmak istiyon ya...Gorsunle diye...Alıntı:
İç organlara dek goruyo namissizlar
Abi pozisyonlarim var, haftasonu kesin Iran anelezi yapcam. Petrol'de 66 dolardan long olmustum, 67 dolara seytan kilidi koydun, 71 dolari gordu, geri geldi istop oldu.
Vobda 141.450 long oldun, 141.850'de seytan kilidi var. 2000 puvan verdi almadim. Bunu 141.500'e cekiyon.
Hazar'dan Akdeniz'e Kürt Koridoru hic degismez. Kesin, net, acik bir analezdir. Bunda sona geliniyor.
Bu koridorun Akdeniz'e acilmasinin 2 yolu vardir. 3 yolu yoktur.
Ya Hatay uzerinden Akdeniz'e cikacak, ya Idlip uzerinden. Afrin harekati, Hatay secenegini yok etmek icindir. Risk, Esad'in bir cilginlik yapmasi. Idlip'e giden Tsk konvoyunu vurarak yapmaya kalkti. Soci'ye Mihrac durzusunu gondererek yapmaya kalkti. Esad'in Afrin'e gelmesi ise Turkiye icin en buyuk felaket olur. Bu ihtimali sifir olarak goruyorum.
Koridor, Idlip uzerinden Akdeniz'e cikacaktir. Bu tamam sayilir.
Ikinci asama, Iran uzerinden Hazar'a cikis. Bunun da alt yapisi hazir.
Yalcin Hocam yazmis, Turkiye'yi siyaseten Bahceli yonetiyor. Cok dogru bir analez. Tayyip Agamin soylemleri tamamen ülkücüdür.
Artik secim falan hikayedir. Turkiye'yi yonetmeye en uygun kisi Bahceli'dir. Bahceli'nin baskan olabilmesinin ise tek bir yolu var.
Bahceli baskan olamazsa, Meral Aksener baskan olur. Siyaset degismez: Laikligin one cikarildigi bir Turk Milliyetciligi, din en geride durur.
Koridor, Turkiye'ye ortaasya'ya cikista yeni, buyuk olanaklar acar.
En onemlisi ise kaynaklari bitmis, tukenmis, radikal dinci teror disinda ihrac edecek bir seyi kalmamis ortadogu batakligiyla aramiza, laik bir duvar ormesidir.
Kİm laik, kürtler mi??
Türkiye'de dinciliğin tarikatçılığın kökenlerine bak hepsi kürttür!.
.
Ayva göbüş;
Kuzey Azerbaycan ile Güney Azerbaycanın fizîkî kopmasından bahsediyorsun.
Yok öyle üç köfte beş kuruş.
Ateist-Marksist-Stalinist bir oluşumun bahsettiğin bölgede olmaması iran ve türkiye için hayat memat meselesi.
Cumhurbaskanı
"Suriyede tek bir terorist kalmayana kadar operasyon sürecek" diyor.
"Golan Türkmenleri de ilgi alanımızdadır"
demişti bir devlet büyüğümüz geçen yıllarda.
Afrin ile Golan tepeleri arasında engebeli bir arazi var mı ?
.
İyisin, hoşsun da bilmediğin konularda tamamen boşsun. En iyi analizini en iyi bildiğin konuda - ekonomi - yapmalısın. Adamlar uluslararası ilişkilerde 30 yılını yemiş, generaller dersen uzmanlık alanları bunlar olduğu halde , senin kadar ileriyi göremiyorlar demek ki. Senin işin milleti galayana getirmek, algı oluşturmak. Ama unutma İsmin ve kafa kağıdın TC. üretimi. Kendi evinde ( ülkesinde ) rahat edemeyen başka yerde huzur bulamaz. saygılarımla.
Kopmuyor, birlesiyor.Mevcut durumda kopuklar. Kurtler, Iran'in kuzeybatisinda yasiyorlar.Alıntı:
Kuzey Azerbaycan ile Güney Azerbaycanın fizîkî kopmasından bahsediyorsun.
Yok öyle üç köfte beş kuruş.
Emme Afrin sonrasinda, Idlip'le devam edilecek dedi. Yani Menbic'den vazgecti. Idlip'te pkkli var mi?Alıntı:
Cumhurbaskanı
"Suriyede tek bir terorist kalmayana kadar operasyon sürecek" diyor.
:))))))))))))))Alıntı:
"Golan Türkmenleri de ilgi alanımızdadır"
demişti bir devlet büyüğümüz geçen yıllarda.
Afrin ile Golan tepeleri arasında engebeli bir arazi var mı ?
Golan'da Turkmen yok, Cerkezler var...
Kuzey Kutbunda eskimolar var. Bence onlarla ilgilenmek daha faidelidir...
Tayyip Agam bugun "Nusra teroristtir diyorum" gibi bir sey soyledi mi?
:))))))))))))))
Sanki tvde altyazi gecerken gordum gibi geldi...