Printable View
Alıntı: Originally Posted by burak1987 Günlük değişim kısımında %-6 yazıyor[emoji848] Sent from my iPhone using Tapatalk DARDL şu an güncel 6,30 TL değişim % +5,70 Yakın izleme pazarında olduğu için canlı seans olmuyor onda. Teorik eşleşmesi de 6,55 tavanda mesela şimdi.
Alıntı: Originally Posted by practer DARDL şu an güncel 6,30 TL değişim % +5,70 Yakın izleme pazarında olduğu için canlı seans olmuyor onda. Teorik eşleşmesi de 6,55 tavanda mesela şimdi. Sizin listede nasıl hesaplıyor Sent from my iPhone using Tapatalk
Alıntı: Originally Posted by burak1987 Sizin listede nasıl hesaplıyor Sent from my iPhone using Tapatalk TCD gecikmeli % 1,09 benim listede. Ben el ile manuel girdim 6,30 DARDL değerini .
Alıntı: Originally Posted by practer TCD gecikmeli % 1,09 benim listede. Ben el ile manuel girdim 6,30 DARDL değerini . Tamam o zaman[emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk
Alıntı: Originally Posted by burak1987 Tamam o zaman[emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk Saat 17:55 e kadar teorik fiyat değişmezse DARDL % 9,90 değer artışı ile 6,55 den kapanacak. Bir miktar daha pozitif etki edebilir.
Alıntı: Originally Posted by practer Saat 17:55 e kadar teorik fiyat değişmezse DARDL % 9,90 değer artışı ile 6,55 den kapanacak. Bir miktar daha pozitif etki edebilir. İnşallah. tte de güzel kapatırsa süper olur Sent from my iPhone using Tapatalk
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Ben dün verdim satış emiri, tte aldım biraz hakkımızda hayırlısı. Zarar çok galiba, geçmiş olsun. En tepeden almak iyi olmamış. Umarım diğer arkadaşlar da almadı.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Zarar çok galiba. En tepeden almak iyi olmamış. Umarım diğer arkadaşlar da almadı. Tte epey düştü zaten. Yüzde 10 felan galiba Sent from my iPhone using Tapatalk