disler de takma galiba? ne dersiniz forumdaslar?
Printable View
disler de takma galiba? ne dersiniz forumdaslar?
A haber izliyorum mesajı aldım kendimden geçiyorum yarın az bir dolarım var onuda bozacağım.
Danimarka'da aralık 2020'den bu yana yürürlükte olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri, 1 Mart’tan itibaren kademe kademe gevşetilecek.
Azınlık hükümetinin tek partisi Sosyal Demokrat Parti ve parlamentoda çoğunluğu sağlamasına destek veren Sosyalist Liberal Parti, Sosyalist Halk Partisi ve Birlik Listesi’nin vardığı uzlaşmaya göre, 1 Mart’tan itibaren 5 bin metrekareye kadar büyük dükkanların açılmasına izin verildi.
5 bin metrekareden büyük dükkanlar ise önceden rezervasyonla müşteri kabul edebilecek. AVM’lerdeki dükkanlar ise kapalı kalmaya devam edecek.
En fazla 5 kişinin bir araya gelmesi kuralı açık havada yapılan kültürel ve spor faaliyetlerinde 25 kişiye çıkarılırken, kültürel faaliyetlere katılacak kişilerin son 72 saatte alınmış PCR testi ibraz etmeleri gerekecek.
ÖĞRENCİLER HAFTADA 2 KEZ PCR TESTİ YAPTIRACAK
Kuzey Jylland ve Batı Jylland bölgelerinde lise ve dengi eğitim kurumlarında öğrenciler okullarına dönebilecek. Öğrenciler haftada iki defa PCR testi yaptırmak zorunda kalacak.
İsveç, Almanya ve Polonya arasında Baltık Denizi’nde bulunan Bornholm adasında ise temel eğitim okullarının tüm sınıflarının açılmasına izin verildi. Kuaförler, dövme klinikleri, güzellik salonları, sürücü kurslarının da maske, mesafe ve son 72 saatte alınmış PCR testi kuralları çerçevesinde açılmalarına izin verildi.
Yazın yazın, eceline çiseyenler yazsın.
Dişlerim orijinaldir, ben kara kaplıya not ediyorum sizleri.
Bu arada, Danimarka da bugün sadece 497 vakaya karşın 4 ölüm olmuş.
Ve ÖĞRENCİLER HAFTADA 2 KEZ PCR TESTİ YAPTIRACAK.
O ülkede insana verilen değerin tespitidir...
Aklindan da biraz zoru var galiba, bu devirde bu pahalilikda hem iraki ic hemide gulumse bizim gibi avamlarla dalga decer gibi poz ver.
:) oo danimarka... türkmenistanda durum ne ? veri açıklamaya tenezül ettiler mi ?