Ben dedim Teknik geleceği görüyor.. Kahin gibi..
Printable View
Koyu AKP li bir arkadaşımla telde konuştum nerdeyse 1 saat:):):)
Çok koyudur.. Öyle ki liderine canını verecek kadar.. Bir kere tartışmıştık Kılıçdaroğlu kazansa bile Cumhurbaşkanı yaptırmayacağız demişti.. Ondaki bu akıl tutulması korkutmuştu beni.. 1 ay önce yaşandı bu olay..
Çok değişmiş ama.. Şimdi birbirimize yemek ısmarlama sözü verdik. Kim kazanırsa kaybedene ısmarlıcak tabi:)
Hala AKP li ama durulmuş sakinleşmiş.. Sonuçlara saygı duyacağını söylüyor tabi kazanacağından halen emin.. Hatta pazar gecesi yemek yolluyacakmış bekleyemezmiş:):):) Çok emin.. Neyse biraz sakinleşmesi rahatlattı beni..
Diyorum bu öfke neden??? Kaybı da kabulleneceksin..
Altın sen çık Dow sen düş.. Altınla işim var 2079 da..
Yeni geldim eve. Tek kelimeyle....geberdim.
Yine pizza yapiyorum dunku gibi. Ama bu defa 3 kat yaptim (hepsinin arasına kaşar koydum). Bol proteinli olsun diye de en üst kata iki tane yumurta kırdım. Şu an fırında ve yemek için sabırsızlanıyorum.
Piyasa ben yokken neler yapmış öyle. İyi ki görmemişim. Görseydim kalbim yerinden fırlardı herhalde.
Siz düşecek düşecek dediniz ve altını düşürdünüz. Vallahi helal olsun.
Stop olmaya gelince, hesap bakiyem çok düşük. Öyle büyük esnemeleri falan kaldıramam. Olabildiğince nokta atışı yapmaya çalışıyorum. Bu sayede daha fazla işleme girme fırsatım oluyor. Başarım belki de %30. Ama dar stop olduğu için ve genelde hedeflerin büyük olduğu için çarkı ancak döndürebiliyorum. Ama dün altını kapatmak benim kendi psikolojik dayanıksızlığımdi. Grafiğe o kadar baktım ki her iniş çıkışta heyecan yaptım. Bekar görünce de kapattım hedefi beklemeden.
Hayırlısı olsun
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence üslubunu ve saygısını bozmadıktan sonra herkes her şeyi düşünsün. Bu çok güzel bir şey.
Bilimsel çalışmalardan örnek vereceğim. Mesela ben bir bilimsel çalışma konusunda makale yazsam. arkasından birilerinin benim makalemdeki ve çalışmamdaki açıkları bulmasını ve bana eleştiri yayınlamasını isterdim. Bu sayede benim gözümden kaçan eksiklikler tespit edilmiş olur. Ve gelişim ancak böyle söz konusu olur. Eğer kimse benim yazdığım makale için eleştiriye yayınlamazsa ortada bir sorun vardır demek.
Yani eleştiri aslında birbirimizin görmediği noktaları görme olayımız.
Benim annem de AKP gençlik kolları başkanı gibi çalışıyor maşallah [emoji846]. Ne zaman ben bir şey eleştirsem hakaret etmişim gibi savunmaya alıyor kendini. Bizim memlekette eleştirmek hakaret etmek gibi algılanıyor. Halbuki eleştiri çok olumlu bir şey. (Şunu da söylemeliyim ki bazılarımız sadece çomak sokmak için eleştiriyor) (eleştiri kültürü olan bir toplum değiliz)
Televizyonda Kemal Sunal filmi var. Kemal Sunal filmini Her izlediğimde içime mutluluk doluyor. Çok seviyorum.
Allah rahmet eylesin