Originally Posted by
tovbekar
asıl sattıracakları fon henüz boşalmadı. ve bu şekilde boşaltır ise bir daha piyasada iş yapamaz fonu yöneten kişi/ler... biraz al gülüm ver gülüm olmalı ama fon da ısrarcı kalıyor... baskıyı yapacak olan elinde keş parası olan birileri olmalı. daha önce yazdım mesela Nasrullah Ayan gibi birileri ben alıyorum diyebilmeli... o kadar güçlü birileri olmalı ki satılan bütün malları alabilmeliler. bu da şimdiki piyasada yabancılar olur... akıllı yabancı bu seviyelerden bu işlem hacmi ile belli bir paranın üzerinde miktarı hisseye sokmaz ( malum alındığı gibi satışı da mümkün olacak , bunun için Ereğli, bankalara yöneliyor gelen yabancılar)...
ben kendi adıma görünenleri değil görünmeyenleri okumaya çalışıyorum. bu yüzden son sahibi olmaya da razı olarak hissemi toplamaya çalışıyorum. dökülür müyüm belki zaman içinde istediğim fiyat olur ise neden olmasın ama bu yatırımlar ile sn bridgerin de belirttiği şekilde daha büyük yatırımlara girişilecek bilanço büyüyecek ve yeni devler oluşacak ise pek satış taraftarı olmayabilirim. eğer bizim piyasada benim gibi düşünenler çoğalır ise hissede satışlar azalır ve fiyat yükselmeye başlar ama traderlık artacak ise bekleme süresi uzayacaktır...
sn paracelsus sizi alıntıladım ama yazılarım genele... aynı şeyleri düşündüğümüz, aynı soruları sorduğumuz zaman cevaplar ile ilgili kafa yormak kolaylaşıyor