Patron hisselerinden uzak durmak en güzeli nerden satsa maliyet 0
Printable View
Patron hisselerinden uzak durmak en güzeli nerden satsa maliyet 0
Allah sabır versin size..
Sent from my C5503 using Android mobile app
kapta 18.16 da ki açıklama sermaye artırımının ertelendiği daha doğrusu daha uzun süre sonra gerçekleştirileceği anlamına mı geliyor. Yorumu olan varmı?
Daha bedelli onaylanmadan bedelliden gelen parayı nasıl harcayacaklarını bildimişler az önce...
Daha önce bedelliden gelen paranın ne şekilde kullanılacağına dair bir açıklamayı şirket 10 Mart'ta yapmıştı. Bugünkü açıklama o açıklamanın güncellenmesi olmuş tabi 1.açıklamada olmayan bazı hususlara da değinilmiş.
Katarlı fon bedelli sermaye artırımından kendi payına düşen kısmını 85.4 trilyonu şimdiden ödüyor. katarlı fonun ödeyeceği bu parayı daha önce Qinvest'den alınan borcun ödenmesinde kullanıyoruz diyorlar. Bedelli olduğunda katarlı fon bedelli parasını şimdiden ödediğinden o zaman ödemeyecek. O zaman bedelliden gelecek para 114.6 trilyon olacak diyorlar. Yani kısaca toplamda yine 200 trilyon oluyor. aslında değişen bişey yok.. bedelli olacağından emin olarak bir planlama yapmışlar. Ama bedellinin gecikmesi veya gecikme ihtimallerine karşı da önlem almışlar gibi. Yani bedelli onaylanmadan /yapılmadan bedelliden gelecek paranın 85.4 trilyonunu kasaya şimdiden koyarak daha önce alınan borcu ödüyorlar...
Patron arkadaşına demiş ki sen bana ödeyeceğin borcu parayı şimdiden öde , ben de onla borcumu ödeyim , senin bana ödemen gereken borcu borç zamanında ödemezsin...
Değişen bişey yok... patronun elini maddi olarak bir nebze rahatlatacak bir hareket olarak değerlendiriyorum kısaca....
Yasal bir sorumluluk.Bedelli artırımdan gelecek parayi nasil kulanacağini bildirmek.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın, Bu haberin etkisi nasıl olur, acaba😕
SM-G800HQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.