Ooooo...Dobroskii; hiç değişmemişsin, yine ters indikatörsün:yahoo:
Printable View
[QUOTE=viper;2168667]
Türkiye üretim yolunda ilerlerken bunun baslingictaki lokomotifinin inşaat sektörü olacağını defalarca yazdım
Bu........ üretime , gerek sanayi gerek savunma sektöründe geçilirken ülkeye zaman kazandıracaktır ki öyle de oldu
İnşaat asla boslanip bırakılmaması gereken bir sektör çünkü o boslandiginda , ne savunma sanayiinde ki ilerlemeler devam eder , ne yerli oto devam eder , ne de önümüzdeki günlerde hepimizin göreceği üzere teknolojik yatirimlar başlayabilir
En guzel kısımları bunlar yazdıgın yazıların. Adeta ders niteliğinde.
Kucuk bir ekleme yapiyim Eğitim boş bırakılması gereken bir konu. Bunu egitim işini kesinlikle onlemeliyiz. Gerçi oldukça başarılıyız ama yetmez eğitim onu kesilmeli.
Bu sekilde yerli milli ekonomi refaha kavusur memleket kesin bir 5 yıla ilk 10 degil ilk 5 de olur.
Yahu zannedersin betoncular teknokentlerde inşaattan kazandıkları para ile şirket kurmuş bizim zeki ogrencilerle ve sanayi kesimi ile ortak projeler yonetiyor. Adamlar bildiğin karı kız arabaya yatırım yapıyo hacı..
Allah akıl fikir vere..Amin..
*Yahu zannedersin betoncular teknokentlerde inşaattan kazandıkları para ile şirket kurmuş bizim zeki ogrencilerle ve sanayi kesimi ile ortak projeler yonetiyor.*
:)
Gelişine cakmissin
Aynen öyle olması planlanıyor
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar indexi
95 direncine e kadar çıkabilir.haziran sonu
sonra
89 a kadar bir yıl düşebilir.
https://i.hizliresim.com/lOoaNk.png
işctr
mayıs ayında tepki çıkışı bekliyorum demiştim.
az daha yukarıda direnci var.
https://resmim.net/f/TK36Kn.png
Beş dakikadır kendi topigimi arıyorum :)
Bu ne biçim iştir , kendi topigimin resmini kendim ayarlayamiyorum
İlla ki Atatürk u birileriyle ozdeslestirme çabası var
Köylü milletin efendisidir diyen adamın resminin altında , noter gibi onlar asıl değil biz asılsız diyenin resmi
Sanki Bilmem kaçıncı noter , millet asıl mi değil mi ondan onay alıp kase mühür bastıracak
Ne alaka ?
Ne alaka olacak , yersen lokanta işte o alaka :)
Bana kalsa yabanci yatırımcının bistteki payinin dolar bazlı değişim grafiğini çakılı tutardım
Rasyonel bir grafik dururdu orada gören de höööö derdi bir işe yarardi :)
Gel gör ki resim koymaktan medet uman guvel ördek çok fazla burada
Gelip senin topiginin resmini de belirlemeye çalışıp bundan tatmin oluyorlar
Site yönetimi de bilerek yada bilmeyerek buna teknik olanak tanınmasına izin veriyor
Yazık vallahi
Patalojik vaka diyeceğim de o bile yetersiz kalıyor :)
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.