Mukayese esitler arasinda olur. Ikisi de solcu, ikisi de aktör, Yılmaz Güney ve Tarik Akan mukayese edilebilir mesela.
Printable View
Ermeniler ciddi tahkimat yaptılar. Bir haftadir da sürekli tahrik ediyorlar, yani gel vur diyorlar. Zengezur koridoru, sadece Iran'in degil, Rusya'nin da isine gelmez. Rusya'nin en onemli muttefigi Hindistan'dir. Rusya, Fransa sebebiyle Ermenistan'a cephe aldi, Turkiye'ye cephe almaz ama Hindistan, Ermenistan'a askeri destek verdi.Alıntı:
Selim Atalay
@SelimAtalayNY
·
26d
***Azerbaycan dünkü ültimatomun ardından, gereğini yapıyor.
Savas cikarsa onceki gibi olmaz.
Sayet Ermenistan'in elinde bir Rafael varsa, havadaki tum Sihalari dusurebilir.
Azerbaycan ciddi kayiplar verip, toprak kaybedebilir.
F. Sibel Gürcihan
@FSYuksek
Beş yaşındaki bebeyi psikiyatriste götüren ana-bsbanın ben ta..
Öğrenebilirsiniz. Entegral tarih gercekleri yazar, entegral tarihi ayvagobekli nuri yazar.Alıntı:
Elon Musk, Benjamin Netanyahu görüşmesinden;
Elon Musk:
Savaşı kazanan tarihi de yazar,
ama kaybedenler sağ kalırsa,
gidip Wikipedia’da istedikleri gibi tarih yazabilirler.
Benjamin Netanyahu:
Kim daha çok editör çalıştırırsa,
tarihi de o yazar.
Bu itiraftan sonra,
gerçek tarihi öğrenebileceğinizi mi sanıyorsunuz?
Diş dinamik "durgunlasarak, curumeyi" ister. Bunu da finansal anlamda destekler.Alıntı:
Korkut Boratav: “Ekonominin çökmesi değil, durgunlaşarak çürümesini yaşıyoruz. Çürüme ve dağılma diye de bir süreç var. Uzun sürerse doğal hal budur diye; en kötüsü afyon gibi alışırsınız, hayat budur diye.”(Gülümhan Gülten/Duvar)
Fakat siyasi otorite istedigi an ülkeyi krize sokar, bu argumani dis dinamigin elinden alabilir. 1999'da, Milli Guvenlik Toplantisi sonrasi, Ecevit bunu yapmisti.
Turkiye finansal anlamda, tasma takilacak ulke degildir.
https://twitter.com/nurhancetinkaya/...48408274546973
Alıntı:
Nurhan Çetinkaya
@nurhancetinkaya
Ataköy 5. Kısım çarşıda 50m2 dükkan 165.000 aylık kira istediler. stopajla 210.000 günde 7.000 kirayı çıkartmak için semt çarşısında ne iş yapılır ki..?
Alıntı:
ertugrul berki
@ertugrulberki
·
21s
Orada harika balikçi restorantlari var
Nurhan Çetinkaya
@nurhancetinkaya
·
21s
Var bende Şarküteri yapacaktım
Timeline'da tweetler akar dururlar, hiç durmazlar...Alıntı:
GÜL'DÜM GEÇTİMGİTTİM
@Senjorjlu
·
21s
Orada voliyi Kars pazarı vuruyor , birkaç da kafe/fırın açılmış. Başka da hiçbir şey o kiraya oranla iş miş yapmaz
Azerbaycan-Ermeniztan ateşkes anlaşmasında zengezur koridoru maddesi var...o ateşkesin garantörü de RUSYA.....
Zaten Putin o ateşkes anlaşmasını hatırlatarak kabul etmişsiniz diyor..
Burada fitneci iran..
Ancak zengezur koridoru kuzey-güney ermeni-iran ulaşımına manı olmayacak ki...
İranın karın ağrısı türkiye ile azerbaycanın ulaşım kanalının rahatlaması...
Dünya diyecek ki, savaşı Azerbaycan başlattı. Bana tuzağa düştüler gibi geliyor.Alıntı:
#SONDAKİKA Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla antiterör operasyonu başlatıldığını duyurdu.
İşaallah yanılırım.
Azerbaycan askeri olarak ezip, geçerse diplomasi, miplomasi hiçbir deyin önemi olmaz. Ezip geçmesi lazim, yoksa bu işten karli cikmak zor.