Dava konusunda arkadaşlar beklenti içine girmeyin çok daha uzun sürebilir malesef.
Çok basit davalar bile normalin 3-5 katı daha uzak bir zamana atılıyor malesef..
Printable View
birde şu ara yabancı borsalar gayet güzel giderken biz eksideyiz bu ara hep seçimdi şuydu buydu bahanesi ile
yarın seçim biter tam düzelecek deriz bu sefer dış piyasalar düşer biz yine düşeriz
benim umudum yok açıkçası ilk fırsatta düz insan moduna geçicem bende direk al dolar yat unut ekonomi moduna geçicem
Kozalaklarin yeteri kadar hikayesi var. Beklentide sorun yok ama sahiplik cok onemli o iş bitmeden kozaadan 1 tl kazanilir 2 tl birakilir. Bu kozal yillikta 2 milyar tl kar etse ne olacak ki. Bosa gider maalesef. Neyse elbette bunada gunes dogacak sabir.
Sn denizkiraz eregli icin tebrikler
Kıymetli Deniz Kiraz hocam. Ereğli’nin muhtemel yolu nedir? Bir grafik ve yorum rica edebilirmiyim? Teşekkürler.
Bakin bu yonden cok haklisiniz.
Arti 7 sene onceki temel gostergelerle karsilastirirsak 7 senede kazandiklari ortada.
Insanlara 2 ye gidecek algisi yaratmak ilerisi icin cok buyuk veballeri almak demektir.
Kasim ayinda 5 lira altina gelmisti ve ordanda yukari tepki gostermisti.
Tahminim en dusuk gorecegimiz yer 5 lira olur.insallah.
Benim anladigim bu kozalaklar indikatorlere islerine gelmeyince hic olumlu tepki vermiyor.
Bakalim persembeye kadar cikis olacakmi?
"Hicbir zaman kaybetmem.Ya kazanırım ya da öğrenirim."
NELSON MANDELA