Enpara 500+ 14 .sallama oran yazma. 13.35 mis:kahkah:
Printable View
Powerpc duymasın.
Şimdi bizim 15 ten 12,75 düşuyorsa
Powerpc nin yüzde 4 u 1,5 a düşer.
Gelip şöyle kazandım böyle kar ettim.diyodu
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam bırak özel ya da güzel bankacılığı şubeden şubeye bile değişebiliyor. Ancak finansın enparası bile %14 verirken sizce %13,35 düşük değil mi?
https://www.qnbfinansbank.enpara.com...aiz-orani.aspx
Ozaman seninle dalga gecmisler kusura bakma herkes
500 k ile 15.-15,50 almaya zorlarken enparanin 100-500 arasi 13,75 iken 13,35 nedir ya.
O oranı 100 k ya de veriyor zaten
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye bana diyorsun anlamadım.
Bir iki sayfa ötede arkadaş hesapladı biri de onu tasdik etti.
15 ten 12.75 düşüyor mus
Bu arada nurol yatırımdan oran alan var mı?kasım sonunda aramıştım aralık sonu için 15.20,ocak vade için 15.50 teklif etmişlerdi.Ama aramaya korkuyorum çünkü birkez arayınca 10 kez geri arıyorlar.Acaba 16 üzeri oran veriyorlar mı?Bilgisi olan varsa....
Daha önce mutlaka konusu geçmiştir ama bulamadım,kusura bakmayın.Bankadaki usd ile ons altın alıp tutabileceğimiz hizmeti veren bir banka var mı?
Anadolu 15.25
Vakıf (başka şube) 14.75-15
Şube değiştirince oran değişti
Hocam gözünüzü seveyim yarın birgün ödeme güçlüğü çekerde paranızı alamazsanız ne olacak varmı bir garantiniz?
Mevduat oranlarından yarım puan bir puan daha fazla almak için böyle bir risk almaya gerek varmı? Aldınız bonoyu vade gününe kadar yaşayacağınız strese sıkıntıya değer mi elde edeceğiniz fazladan kar.Para benim size ne derseniz eyvallah ona da bir şey diyemem.
Syn powerpc
Hesabı yapan arkadaşlar dan birinden alintiladim.
Ben buna yorum yaptım.
Ne ispiyoncuyum ama
olur da abd deki davada jüri görüşünü açıklarsa, olumlu-olumsuz görüşün mutlaka oybirliğiyle alınması gerkeiyor, kurda aşağı-yukarı sert hareket olabilir.
power ve ahme noldu yahu hani 4-5 ay once aralık sonu 11.50 olacaktı tl oranlar bak millet haftaya 15.50 den baglıyacak ha :ok: 2016 sonundan beri doları 4 yapamadınız ya ne diiimmm :hah:
ben mi diyorum banka ne yazdıysa onu iletiyorum,ne yani kendimize mi saklayalım. ha 12 olmuş ha 15 olmuş ne halta yarar bu enflasyonda(+%25). eziliyorsunuz haberiniz yok. bizim en azından her zaman potansiyelimiz var ki bu seneki karım burun farkıyla TL faizden önde. bu şartlar altında neden TL ye geçeyim? çöp TL lerin ile sana mutluluklar. haa bu sabah BCH poz. dan bir günde %60 aldım,yarında BTC artarsa dört günde parayı katlayacağım. TL buradan bakınca oldukça ezik görünüyor.
odeabank genel mudurde istifa etmis az once okudum ne is donuyor bu odeada demekki artık baska banka ile calısmanın vakti geldi haftaya bankayı degistirecegim
yahu ben TL ciyken ha bugün deval oldu ha olmadı diye diye günümü bitiriyordum sen ne diyorsun,3 deval geçti üzerimizden helak olduk. TL ye geçme şartlarımdan ikincisinide açıklıyorum. şubattan sonra 1 yıl boyunca dolar %5 ten fazla değer kazanmayacak.o zaman şubat 2019 da TL ye geçeceğim hemde %31 prensibimi bile çiğneyeceğim buradan söz veriyorum.
Benim anlamdığım bir konu var arkadaşlar bu bankalar para kazanmıyor da mı bunu yapıyorlar? {şube kapama ve per. çıkarma vb} Eğer kazanmıyorlarsa belli dönemlerde açıklanan banka karlılıklarında şu kadar milyar tl kar elde edildi gibi haberler doğruyu yansıtmıyor mu?
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abovvv kırmızılı coşmuş,bütün yaz çarçaf çarşaf raporu boşuna yazmıyorlarmış.
TELEKONFERANSLA "KAPATILDINIZ"MESAJI
Yerli sermayeli bankanın şube kapatlamalır ise oldukça ilginç olaylara sahne oluyor. Şube müdürleri bölgelere çağırılarak, performans nedeniyle iş akti fesh edilirken, şube personeline ise telekonferansla İK tarafından "kapatıldınız"açıklaması yapıldı. Bazı şube müdürlerinin de kapatılma haberini telekonferans ile öğrendiği belirtiliyor.
Yerli bankanın şube kapatmalarının devam etmesi bekleniyor.
http://www.paramedya.com/devami/3322...apatma-tam-gaz