Yahu cefaks sen nasıl bi adamsın tsk ederim sen adamın dibisin.ne diyeyim her şey gönlünce olsun
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yahu cefaks sen nasıl bi adamsın tsk ederim sen adamın dibisin.ne diyeyim her şey gönlünce olsun
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Derimod.senin istediğin ne bir anlasak ....
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ses seda yokmu yahu
Bugün tahtacı ters köşe yaptı herkese ,7,00. Üzerinde bekliyor Ken malı kustu sabır söylenecek söz yok....lakin benim tahminim Kasım Aralık ayında çok güzel olur..
6.59 üstü kaldıkça hareket tekrar yukarı olabilir. İzleyrlim bakalım
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün malı yabancı lar topladı devamı gelecek..
https://i.hizliresim.com/xqji8o.jpg
bekleyene ekmek devam
Gün belli oldu. 2.20 üstü kapansa bari.
Yarın 7.80 ——8.00 denemesini bekliyorum ....Sonrasına sonra bakarız oraya bi gidersek ...
Tabiki borsa bu kesin diye birsey yoktur.Bizim işimiz teknik analiz
Belki garip gelecek ama ben senedin cuma günkü yani haftalık kapanışının ya sizin belirttiğiniz gibi 8 civarında olmasını ya da 7.15-7.20 civarında kapatmasını isterim. Yoksa bugünkü fiyata yakın kapatırsa bende şüphe oluşturacak... Bende de böyle bir teknik beklenti mevcut...
Özellikle haftalıklar daha yukarıları işaret ediyor ...Derim in klasik sonbahar hareketi olur normalde ama benim yorumum kısada gidebileceği yerler ...Biraz daha uzun durulursa o zaman yazarız bakalım hayırlısı ..Bol kazançlar ...
Sayın bjk tahtacı bize gıcıklığına 7.70 gösterdi en yüksek ..Olsun kırmızı piyasada yüzde 3.5 iyidir
130 bin lot ekside hisse. Hayırlısı olsun. Yarın yine 7.80 değip 7.46 dan toplamaya devam edebilir. Yada bugünkü gibi aşağı direkt basıp akşama doğru hareketlenir. Yarın bakıcaz artık.
Yukarı çekip boşaltmayı tercih etti. Hayırlısı.
An itibarı ile 8.32 yüzde 8 artıdayız 2 gün önce girdiğimde yazmıştım yanıltmadı sağolsun ...Bol kazançlar herkese...
Öngörünüzü tebrik ederim Sayın sontrader... :ok: Yarın gıcıklık yapmazsa benim de haftalık kapanış beklentim gerçekleşmek üzere... :ok:
Sonunda geri dönüş yapmış. Bakalım nefesi nereye kadar atıcak hisseyi.
Sağolun sayın bjk bol kazançlar
İlk dakikalar devre kesti. Şimdi millet satmak için sıraya girer. 7.80 den toplar eleman.
8.27 de 60 bin, 8.23 de 110 bin alım vardı. 8.27 ye verdiler. 8.23 e de yavaş yavaş veriyorlar.
Hisse 8.48-8.50 seviyesindeki direnclerini gecerse roket olur.Daha sonra 9.11 seviyesindeki duruma bakacağız.
9.11 de hikaye, yukarı, daha yukarı...
https://i.hizliresim.com/uGXqKx.png
Güzel kardeşim.Teknik analizde hikaye diye bir şey yoktur.
Büyük duayen Ahmet Mergen den ders almış adamım ben.
Karar vakti. Devamsa alıp gitmeli yoksa yol uzun.