http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...masiDosya/3550
Printable View
Arkadaşlar şirket ile konuşan varsa son durum hakkında yazsın.
Arayıp bilgi alan varmı?
Son başvuru ret edilmişti o haber yeni geldi. Haberler geç düşüyor spk'nın sitesine.
Şirkete daha erken gelir haber.
Zaten piyasa çok kötü en azından kota geri döner ve satabilirsek elimize biraz para geçer rahatlarız.
Haber yok mu daha yinemi retedildi acaba
Beklemeye devam, kurtlar pusuda yine hadi hayırlısı bakalım.
Bu hissenin borsaya dönüş yazısı nerede çıkacak şirkete yazı ile mi bildirecekler SPK bülteninde mi çıkacak bilgisi olan var mı?
Hangi kurum başvuruya bakacaksa baksin artik1 yıl 1 aydır bekliyoruz .. anca yattiklari yerden beleş maaş almayi bilirler
Bu kadar uzun sürüyor mu cvp vermeleri kaç gün oldu ilk basvuruyada ret cevabı nı verirken baya sürmüştü
Çok fazla sinir bozucu bir durum Böyle beklemesi. Kim ne yapacaksa yapsın. Şirket bu gecikmeyi sormuyormu
şirketi arayıp soran yok mu bu gecikme nedenini
isaacx006 ne oldu en iyi bilgi senden geliyordu
son durum hakkında bilgi verirmisin
acaba bir daha kabul etmeyebilir mi? Etmez ise bir daha başvurabilir mi? Ne zamana kadar bekleyeceğiz? Amma beklettiler kardeşim
Memleket batağa gidiyor.
Her şey bitik.
Kota dönse kim alacak bu şartlarda
şu saatten sonra
çıkarsa eğer ama benim umudum kalmadı
elimizde kalacak gibi yine lanet hisse
Size zamaninda satin bana dedim.simdi kime saticaksiz;)?
Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
noldu ki kabul edilmedi mi?
Hiçbir yerde bir haber yok yorumları geyik olsun diye mi yazdınız. 0.05 tl ye verecegime porföyümde hatira olarak bakarim, baktikça ders alirim.
Paraya sıkışan ihtiyacı olan varsa özele yazsin.ole uçuk kaçık Fiat iciin hiç yazmayin.bir yerden gelen ihtiyacim olamayan parayı yattiracam satan olursa.40 kuruştan alırım .kimsenin malını zoorlla istemiyoz .batmakta var yüzde 200 yapmakta şans kumar işi kardeşim ona göre yazın.
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mine tozlunun marka sını işleme geçici olarak kapatmışlar.
mali raporları süresinde vermedi diye.
oradaki hisse alanları da mağdur etti yine.
hırsız olunca insanda ar namus olmaz.
Bu ülkenin bu kadar kötü durumda olmasının sebebi en tepeden en aşağıya hırsızlık yapanların bu kadar çok olmasından kaynaklı.
Bu pislik 1950 den itibaren böyle hiç değişmedi.
Hırsızların hepsine lanetler olsun...
3 kez yazdım piyasa koşullarına göre ilk 50 kuruştan alacaktım.gecen 40 kuruşa 100 bin lot kadar alacaktım.ancak bu piyasada artik vazgeçtim marka holdingte sakkatta muhtemelen bunların bulduğu kişilerde nedir acaba.birde ceviz yetiştiriyor tarla yani çiftçi ne kazanır.vazgectim insAllah hakkınızda hayırlısı.satan olsaydı 100 bin lota kadar borsadan kazanılan para yatiriilcakti.o paranın yarısını kaybettik dususte bu ara nakitte kalmak lazım sanırım hayırlısı olsun siiziin için kota dönerse 1/2 tavanı olması lazım normalde.ancak kota alınmama durumu daha ağır sanki çünkü SPK bu şekilde halka açılmayı uygun bulmaz eğer onaylarsa bunun arkası gelir .çok sağlam bir şirket olması lazım onay iciinki başini agritmicak .oda biraz zor gibi
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkezin kendi fikri .. cok yakinda işlemde olcaz kısmetse .. bence spk onayladi iş bisttte kaldı .. kabul görürülürse direk açılış tarihi verirler.. muhtemelen ilk pazartesi açarlar .. maksimum 1 ay kaldi .. bisste biran evel cvp verse .. sonucu hep birlikte görsek
Kota dönüşün önündeki en büyük engel cevizcide henüz tam anlamıyla faaliyetin olmaması. Bağ-bahçe-tarla -sermaye var ama ürün alabilecek ağaç yok . Tarlaların bir kısmı boş, bir kısmı henüz fidan ....
Ya arkadaş hiç gelişme yok mu?
Bu işten daha hayır gelmez arkadaşlar bittiğini kabullenelim gitsin bence
Arkadaş benim anlamadığım şirket bu konu hakkında ne yapıyor ve birde genel kurula katılımın sağlanması için seferber olan arkadaşlar neredeler onlardan da ses çıkmıyor.
Herkes yerli yerinde sabredip bekliyor. Kimse bir yere gitmiyor gidemiyor da. Beklemekten başka yapılacak şu aşamada birşey yok. Gidip Bist in işini de yapacak durumda değiliz. Bist belirli işleri belirli bir sıra ile gündeme alıyor, acil bir durum yok ise tabi ki. “Beklemeyeceğim artık ben satacağım” diyemediğimiz şu dönemde gelişmeleri takip ederek resmi açıklamanın yapılmasını bekleyeceğiz. Şirket te sabırlı olup bizim gibi sürecin sonunu bekliyor. Nacizane tavsiyem başka işleriniz varsa oraya odaklanın burayı fazla düşünmeyin bir süreliğine unutmaya çalışın derim. Gün sonunda buraya veya kap haberlerine veya whatsapp gruplarına bir göz gezdirin herhangi bir gelişme var mı diye. Yoksa zaman geçmez farklı şeylere odaklanın derim. Olumlu haber geldiğinde her mecrada paylaşılır zaten mutlaka haberiniz olur duyarsınız merak etmeyin. Kalın sağlıcakla..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki üstadTweeter da, 2019 ilk çeyrek bilanço gitmeden bist cevap vermez diyorlar buna ne diyorsun?
Yani bu işin bu kadar uzamasını çok anlamsız buluyorum. Eksik olan ne şimdiye kadar cevap vermesi gerekmiyordu bist in Şirket neden baskı yapmıyor yada bilgilendirme?
eskiden 3 ay sonunda en geç cevap geliyordu. son yıllarda 2,5 ayda cevap dönmeye başladı. o zamanda geldi. ancak bizden önce başka bir şirketin başka bir konuda biste bir başvurusu var. onada henüz cevap gelmedi. o bizden daha önceydi. bu arada ona da olumlu cevap vermeyebilirler. yıllardır aynı konu. 3 ay tam olarak ne yapıyorlar anlamak mümkün değil.
bir de 3 aylık bilançoyla ilgili birşeyler yazılıp duruluyor. her ne kadar denetimden geçmemiş bile olsa 3 aylıklar. şirketin son durumunu bilmek isteyebilirler. 3 ayda nakti, borcu vs çok değişir. gerek görürlerse isterler. şirkette gönderir muhtemelen. şirketle kurum arasında yazışmalar gidip gelebilir. bize açıklama yapmayabilirler.
önümüzdeki hafta dikkatle izlemekte fayda var. bu arada geride bıraktığımız hafta içinde şirkete son durumu soranınız oldu mu?
hepimizin tek tek sorması konuya ne yardımcı olur nede hızlandırır. birimizin sormuş olması yeterli.
Ne demek oluyor şimdi. Yani biz görevimizin başındamıyız mı demek istiyorlar. Hadi be kardeşim BİST verin şu güzel haberi artık.
İstanbul için her şey çok güzel olsun.
Bizim için bir şey olacağı yok bu gidişle hiç değilse istanbula iyi bir şeyler olsun.
Anlaşılan seçim sonuçları bekleniyor. Şirketin siyasi durumu ne acaba cumhur mu yada millet mi? 😉 🙂
Ben bizzat 5 ay sonra olumsuz cevap geldiği ne şahidim, ütpya isimli şirkette yıllar önce