Devlete geçerse (ki bende öyle umuyorum) ondan sonra özelleştirme hikayesi başlar. Ha satıldı ha satılacak muhabbetiyle bir kaç yılımız daha geçer (tabi sağ olur ölmezsek) YTDPOT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Devlete geçerse (ki bende öyle umuyorum) ondan sonra özelleştirme hikayesi başlar. Ha satıldı ha satılacak muhabbetiyle bir kaç yılımız daha geçer (tabi sağ olur ölmezsek) YTDPOT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks hisselerinde çoğu neredeyse yüzde yüz pirim yaptı. Bizim uyuzun derdi ne ola ki
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Essek yüküyle kar var. Borç kar ve sermayesine göre devede kulak bile değil. Kasa nakit dolu. Ya bu hisseyi spek sevmiyor yada bende şans yok. Netas i 8 liraya sattık kar yaptık sandık. Bu mendebura bulaştık şimdi Netas 15 lere dayandı bu uyuz nasıl düşsem diye yırtınıyor. YTD
benim özellikle son bilançoyla dikkatimi çekti detaylı incelemeye henüz başladım sayılır. son çeyrek bilançolar içinde daha iyisini göremedim. böyle finansallar gerçek olamayacak kadar iyi sanki. hem ivmelenerek büyümeye başlamış hem de şirketin piyasadan kendisini neredeyse 3 kez alacak kadar likit varlığı var. pek rastlanan bir durum değil bu.:oleyo:
Bugünlük fena kapatmadı. Karanlık odada bayağı alkışlar oldu. Gedik yüklü mal aldı 6.83 den. Ama bu gedik tahtaya bulaştım beni hep korkutmustur. Yarın ola hayır ola. YTD
Bugün kozaa ya ve kozal a bastılar.ipek i koşturdular.Yarin terzi olur muhtemelen.Mahkeme haftaya..Hareketlerin sertleşmesi kaçınılmaz.Altin ons fiyatında acayip sert hareketler oluyor.Ons a verilince onca kozal sonra kozaa ya verdiler bugün.. Ama bu baskı nafile yarın d*****n kuyruğu kopar.kozaa.10 tl.ipek 7 tl.üstünde kalırsa yeni zirveler gorecegiz bu sinemada..
Haziran 18 başında bunu çoşturan neydi acaba?
Davanın biteceği ihtimali.Acikcasi bende biter diyordum.2019 bitti.Dava bu sefer biter umarım.
Değerli Vesper yorumlarınız için öncelikle teşekkür ederim. İpek iki hissenin de babası. Ama ne yazık ki hep geride kaldı. Benim düşüncem mahkeme olumlu sonuçlanır sa ocak sonu falan 10 TL üzerine atarız diye düşünüyorum. Sağlık ve bol kazançlar olsun. YTDPOT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün yazmıştım. Bu gedik ve meksa tahtaya girdiğinde oldum olası korkmusumdur. Dün aldıklarını bugün basıyorlar. Tahta bozmak için tam bir iyi aile çocuklari. YTD
Cepten cebe sisteminde olup biteni çözümleyebilmek zordur.....Bütün hisseler de sonuçta Citi ve Deutsche de takas ağırlığı oluşuyor, zaten amaçları da bu....Tüm hisselerde tamamına yakınını ele geçirmek....sonra da yönetimlerini...(Farklı sistemlerle...muhtelif aracı ülkelerle...Katar...Dubai...Lübnan..vs vs.....)
Haklısın değerli arkadaşım. Ancak endekse göre çok cok ucuz kaldı. Ktryipoz hisseler bile bir ayda neredeyse yüzde yüz yaptı. Örneğin tire daha dün 1.500 lerde surunuyordu. Şimdi neredeyse 3.50 rakamlarına dayandı. Benim canımı sıkan bu. Sağlık ve bol kazanç. POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısacası spek 7 liranın altında tutmaya namusu ve şerefi üzerine and içmiş
Ben forum kurallarına uyarım. Asal ve asla bu ipek spekine ana avrat küfür etmem hem. Küfür iyi bir şey değil.
Bu endekste gurup hisselerinin haline bak.
Benim anlamadığım gübre 60 kusur milyon zarar etmiş. Hisse her koşulda pirim yapıyor. Bu mendebur hisse dünya kara karşı arka arka gidiyor. Ya bizim spek iyi aile çocuğu yada gübrenin speki harbi iyi aile çocuğu. Yada ipekin gübre olan mahkemesi gübre lehine çıkacak birileri bunun kokusunu aldı. YTD
Kozaa da yabancı bir kaç gündür satıyor.Eğer bu satış yılsonu satışı ise önümüzdeki hafta da devam edebilir gibi duruyor.
Kamyonu dayamışlar gel vatandaş üçü tek fiyatına ...
Adamlar bu yıl en çok aldıkları kağıtta satış yapınca insanın tedirgin olmaması mümkün değil.
Ben sizin spek gibi... Lay Lay lom. (anlayan anladı)
Ne oldu şimdi spek efendi rahatladım mı?
Arkadaşlar hisseyi bu hale getirenlere sakın ana avrat küfür etmeyin. Küfür forum kurallarına aykırı. Lütfen kurallara uyalım. Bak ben bu hissenin anasına avradına bacısına asla küfür etmiyorum etmem de. Forum kurallarına uyarım ben. Ama bu hisseye de bu hisseyi bu hale getirenlerin anasına avradına bacısına bil cümle saygılarımı gönderiyorum. Bunların tümü su katılmamış saf ve temiz iyi aile çocuğu
gubrenin artmasinin nedeni muhtemelen sogut olayi. Isletmesini bence de kozalari verirler. Biz gelip zor olani sectik. En cok goz onunde olan ve trende cok yolcu olan kagitlari.
Daha once koza almak icin borc almistim arkadastan bu hafta odemek icin yukaridan bozdum. Hic zarar ettirmedi beni bu kagit. Yalniz mahkeme beklentisi ile artacagina cok emin olamadigim icin yukaridan az bir miktar bozmak istedim cumayi beklemeden. Artik adamlari ezberledik. Uzun zamandir kagtta olanlarda biliyor. Bakiyorum bazilari yukaridan bozup hemen assagidan almaya calisiyor. Mahkeme ertelense 8 lere cekse yine bir suru ky atlayacak trene ne de olsa bir sonraki mahkemeye kadar yine yukari cikaracaktir diye. Ayni senorya hep. KY artik akillandi, adamlari cozdu. Peki bu adamlar bu sekilde zarar etmiyor mu merak ediyorum. Mali satip ciksa zaten maliyeti dusuk oldugu icin cok kar ederde. Bu sekilde indirip cikarinca nasil kar ediyorsun. Ky icin artik supriz degil bunlar. Kagit bu haliyle ucuz daha da dusururse yine borc bulup almaya calisirim.
ytd
Yukarı çıktı sat!Aşağı düştü al! Bu şartlandırılmış algı, bizi terse yatıracağı kaçınılmazdır.3 gün yukarı yapsa ky. de mal kalmaz. 4. gün yukardan gene atlar. Bu döngü, malın gerçek değerine ulaşıncaya kadar devam eder. Gerçek değerini bilanço belirler... Mahkeme olayı, birleştirilme hikayesi, 4 çeyrek hisse başı kar beklentisi, hissenin yukarı yönlü potansiyelinin göstergesidir.6.72.....8.50... TL.
İyicene rulet masasına döndü hisse. Örneğin balikesirede kitripiyoz bir fabirakisi olan bir firma bir haftada neredeyse yüzde otuz yaptı. Bu hissede deve yüküyle kar borç yok denecek kadar az. Kasa nakit dolu ama gelen giden vur Allahım vur. Bir puştluk var ama çözemedim. Neyse öpe öpe bekleyeceğiz. YTD
al sat yaparken tabiki terste kalma ihtimali var. Ben prensip olarak al sat olayini dogru bulmuyorum. O yuzden deger artisi beklentisi ile kagittayim. Yeni madenler, onsta yukselis vs... Satmadan sabirla beklemeye devam. ytd
Nasıl bir yere dükkan açtık ya arkadaş. Bu şirket hepten de mi ölü be kardeşim. Olmaz böyle bir şey. Mutlaka mantıklı bir açıklaması olmalı.Iflasin eşiğine gelmiş sermayesinin on katı zarar açıklamış bir şirketin hissesi bile yüzde yüz yaptı. Bu hissede nedir yaaa. YTD
Ulaş kardeş umudun bittiği yerde yükseliş baslar saygılar;) ( bende korktum gidio diye asagi :))
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısın kardeşim. Ancak bizim spek in eline dansöz Asena bile şu dökemez yeminle. Olmaz böyle bir şey. Ne yükselmek istiyor nede düşmek istiyor. Bu kadar oynak bir tahta olmaz inan bana. Ama çare yok bekleyeceğiz. YTDPOT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iPEKE 6,76 TL fiyatla, yıl sonu getirebileceği ve Şubat 2020 de belli olacak TAHMİNİ BRÜT 1,36 TL yi (Dağıtmayacak olsa bile) bu şekilde fiyatlıyorsa, acaba diğer hisse senetleri neyi fiyatlıyorlar..???? ...verilen gazı mı yoksa 5-10 krş temettü miktarlarını mı ..???? :drunk::drunk::rules:......Konsolide bilançoya 2,5 aydan az kaldı....:ok: (Tüm şirketlerde ak mı kara mı belli olacak...)
Onun fiyatlanmasininda, dağıtacağı temettünunde, spekininde neyse..
Ya sen nasıl bir hissesin. Borsa uçtu ulen uçtu. Amacın ne spek efendi
Senin var ya senin hisse gibi taaaaa...
Yaw bugün bari yanılt bizi uyuz.
Sıkıntı ne jfgmnhgty dumun hissesi. Ulen borsa uçtu. Senin uğruna sattığımız ktryipoz hisse bile bir ayda yüzde yüz elli yaptı.
Yaw arkadaşlar sizde bir şey söyleyin lütfen psikolojimi bozdu bu mendebur hisse. Mahkeme sonucunu mu bekliyor spek. Olumsuz bir karar çıkarsa yandı gülüm keten helvası
Twitter da Akın İpek in avukatının gönderdiği twitler hiç hoş değil, insanın kafasını kurcalıyor....Adam, ''Büyük Tahkim kurulu kararıyla şirketlerimizi geri aldık, bu olayın TC mahkemeleri de, hakimler de zaten farkında, bu karar, temyizi ve itirazı olmayan karardır'' , diye twitler atıyor....:(:notr:
Senin *****n avradının gelmişinin geçmişinin ve bil cümle yedi sülalenin yollarına gül yaprağı dökeyim. Duydun mu beni spek.
Twit adresini verebilirmisin değerli arkadaşım POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İpeke yaklaşık olarak bir yildir ileri geri hareketten sonra dün yaptiği çok ciddi hareketle yaptığı Yüzdebir yükselişten sonra bu gün yüzdebire yakin düzeltmesini yapıyor:)