bu diyalog şu aralar sık sık tekrarlanıyor son cevap bazen değişiyor :)
Printable View
Seçim kanununun 98. maddesinin ihlali var.
Aç oku maddeyi..
YSK kanun yapamaz.. Kanun değiştiremez..Sadece Kanunları uygular.. Kanunların verdiği yetki ile kararlar alır.. Geçimişteki örneklere bakarak değil..
Üfüttürüyon rumenigge.. Kendi çıkarların doğrultusunda üfüttürüyon..
UNUTMA Kİ; O KANUNLAR Kİ, BİR GÜN SENİN DE İHTİYACIN OLABİLİR..
-Noldu seçim sonucu
-Abi yenildik ama hile var
-yapma ya nasıl hile
-ysk oy zarflarına mühür vurmayı unutmuş
-mühür vursa sonuç değişirmiydi
-yooo niye değişsin ki
-ee ne hilesi
-delikan seçim kanunu 98. madesi diyor ama bana bile mantıklı gelmiyor
sonuçta değişen ne olacak
bari bir defa hayatta bir defa da memlektin milletin menfaatine bişey yapın da idamı bari destekleyin yav
adam diyoki çıkaralım idamı ! kundaktaki bebeğe 4 yaşındaki çocuğa dersaneye giden genç kıza tecavüz eden yaratıkları, vatana millete darbe yapmaya kalkan teröristleri hainleri boşuna beslemeyelim idam edelim gitsin
peki buna neden karşısınız kardeşim altını bi doldurun , sapıkmı besliycez hainmi besliycez memlekette ?
yarın idam çıksın bakın suç oranı nasıl azalıyor görülsün
neyse, adam ağzıyla kuş tutsa karşı çıkacak bişey bulacaksınız nasılsa, iyi geceler, sabah 5 te kalkacam ekmek kavgam var işim gücüm var
Bu kadar zorlamaya rağmen %51 çıkıyorsa 2019 daki başkanlık seçimininde Reisin kazanması imkansız. Önümüzde ki 2 sene Akp nin sonu olacaktır. Çok büyük ekonomik kriz kapıda zil çalıyor. Bu referandum için devletin tüm imkanlarını zorlanarak ekonomimiz iyi izlenimi verdiler. Ama artık bu işin sonu geldi. Bakın sırf 3-5 bin evet oyu için Avrupa'ya da meydan okuyup kavga ettik. Türkiye 'ye gelecek turistleri de bu yüzden kaçırdık. Turizm zaten can çekişiyordu bu yaz daha da beter olacak. Ülkeye yatırımcı ve sıcak para gelmiyor. Artık Akp nin tek kurtuluşu ABD ve İsrail'in boyunduruğu altına girerek onların her dediğini yapmak zorunda kalmasıdır. Bunun da ne anlama geldiğini kestirmek zor değildir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dikkat çekici bir paylaşım..
Bu forumda.. bu forumda..
Batı da evet'i destekledi, kkpe de evet'i destekledi.. Açın bakın yazılarıma ben de söyledim benzer bir şeyi önceden....
Ama HAYIR ayaklarına yattılar..
rumenigge zihniyeti de (kulağına öyle üfüttürüldüğü için) batı hayır diyor, terörisitler hayır diyor edebiyatı yaptı..
Sıkıysa yiyorsa emeklilik yaşınıda referandum yapsak ya.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen 65 yaşına kadar çalış emekli ol ,kuş kadar para al geçineme bile yurtdışındaki tüm emeklilerin hayatına hayranım adamlar yok tekne alır dünya turu yapar yok karavanla dünya turu yapar, devamlı tatil yapar ,bizde nasıl geçinicez kredi kartını nasıl ödeyeceğiz derdinde oluruz anca .
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AKAM’ın sahibi Özkiraz: Mühürsüz oy pusulalarının tamamında ‘Evet’ çıktı
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...cikti-1800813/
Ösym kitapçığına damga mı basılıyor ?
her 2 kişiden biri HAYIR dedi............
Piyango bileti alırken arkası mühürlü mü diye bakan Türk Milleti, oy pusulasının arkasında mühür var mı yok mu diye bakmadan mı oy kullandı.. :he:
Hadi canım sen de... :(
Oy pusulaları ne için mühürleniyor? hile yapılmasın diye +
sandıklar açılınca mühürsüz oy çıkıyorsa bu oylar hileli oylardır ve bu oyların sayısı 2 milyonu buluyor hile yapıldığını daha nasıl anlatalım eyyyy ysk !!!
"Olay şu şekilde gelişiyor;
AKP ilçe teşkilatlarında daha önce YSK'dan alınan mühürsüz filigranlı pusulalara evet basılarak üyelere dağıtıldı.
Sonra seçim günü bunu sandık kurulunun verdiği mühürlü pusulayla değiştirmesi istendi. Bunu yapıp mühürlü pusulaları ilçeye götürenler, karşılığında bizim vergilerimizle ödenen bir bedel aldı. Miktarının 350-400₺ olduğu söyleniyor.
İstenseydi sandık kurulunun mührü de tıpkı pusulalar gibi önceden AKP ilçe yönetimlerine dağıtılabilirdi ama neden dağıtılmadı?
Çünkü kendilerinin hazırladıkları mühürsüzle mühürlü pusulanın yer değiştirdiğini teyit etmeleri gerekiyor. Yoksa uyanık vatandaş her iki pusula da aynı olursa ya ben sizin dediğinizi attım der ama yine de istediğine verebilir. Gelir bi güzel de parasını alır. Onun için iki pusula arasında bir fark gerekiyor. Ya sandık mühürü olmayacak ya da tercih yerine evet mührü basılacak.
Tabi sandıklar açılmaya başlandığında bu dalavere YSK'ya bildiriliyor ve YSK üyeleri de 2010 tarihli yasaya ve referandum yasasına aykırı bir biçimde bu mühürsüz ya da evet mühürlü "satılmış oy pusulalarını" geçerli sayıyor."