hata etmişssin petkimde sov yakında baslayacak. aselsanda 2-3 yıldrı yatırımcısından sırnga ıle kan aldı, busene hasat vakti
2. arz var, yenıden degerlendırme var petkimdeki hilaye coğu hiisede yok! yıl sonunda 10 tl olursa asla sasırma!
Printable View
Kusura bakma ama hiç güven vermiyorsun. Afyon var benim de elimde biraz ama bu yorumlarına baktıkça kağıttan uzaklaşır oldum. Şov mu yapıyormuş Afyon? 12 aylık %60 küsür çıkan kağıt şov mu yapmış oluyor yani?! O zaman 1-2 ayda 3'e 5'e katlayan kağıtlar ne yapıyor acaba? Yahu burada herkes samimi fikir paylaştığında gerçekten çok faydalı bir mecra ama sizin bu yorumlarınız gibi yorumlar geldikçe bana sanki sizden gelen yatırım tavsiyesi gibi geliyor ama ters yönden yatırım tavsiyesi. O kadar garip ki yorumlarınız, eski yorumlarınıza da özellikle baktım. Ben bu yazdıklarınızı okuyunca galiba petkim yakında uçacak, afyon yakında çakılacak diye düşünürüm direkt! Fiyatı iyice çökmüş petkim'e adam olmaz deyip, 12 ayda %60 küsür çıkmış olan afyon'a uçacak kopacak diyorsunuz demek. Gerçekten sizin gibi yorumcuları iyi takip etmek lazım. Borsada en güzel tüyolar sizden geliyor sanki tersten okumasını bilene.
YTD...
Topik pek kalabalık olmuş,nesye yarın ola hayır ola,bedelli sonuna kadar burası neşeli olacak gibi,yanlız R tahtadan kalkacağı zaman hisseler genellikle hareketlidir...ytd.
Afyon un bölünmeleri hep hareketli olmuştur.[emoji857]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma gunu piyasalari acmazlarsa 23 nisandada kapali olacagi icin AFYON R lerin islem gorecegi 20 21 22 nisan gunleri kaliyor ....
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar merhaba
Derinlik paylaşır mısınız?
#AFYON #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...04201024013644
#AFYON #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...04201024311301
Hareket olmayınca kimsede yazmıyor ? ilginizi mi çekmiyor yoksa?
https://i.hizliresim.com/OeQSTj.png
takasda 13 milyon artış olmuş. bu demektir ki a1 kapital aldığı rüçhanları kullanmış ve satmıştır...ytd
Başladığımız yere geri döndük yani maruf 2001
MACD indikatörü en son 19 gün önce hareketli ortalamasının üstüne çıkarak AL sinyali üretti !!!
Stochastic Osilatör en son 3 gün önce 20 seviyesini yukarı yönde keserek AL sinyali üretmeye başladı !!!
Bu puanlamada bizlerin görüşüde alınmıştır !!!
Kısa-orta,uzun vade indikatörlerin görüşü bu...ytd.
Hacim TL :
55.993.703...şu anda normal seyrinde.
Hacim Adet :
21.144.699...ortada dönen lot miktarı.
Kapanışta sürpriz yapmayı sever...ytd.
ODAŞ ,ALBARAKA, CEMAS bedellilerine katıldım allah bereket versın hepside bolundukleri yerlere geldi. hepside kazandırdı.Önemli olan kağıttan beklentınız arkadaslar.
Adese bolundu benlentimiz gerceklesecekken endex 120den cakıldı zarar ettirdi.Önemli olan beklentiniz sizin bu bedelliden benkentiniz nedir
Sayfada yazan çizen azalmış.. Bohçası dolan gitti galiba..
Yada ; Güneysu ohal ilan edip kapıya cenderme koydu.:-)
Petrolu iyi verdiler %11 aşagı sarktı, abd vadeliler -2, dax -2 ye yakın dikkatli olmak lazım...
Önceden takılmıştım,2014 zirvesi 7.50.
O zamandan beri 3 üstüne hiç atamamış.
İndikatörler kısa,orta,uzun vade al konumuna sokmuş !!!
Şirketimiz 1.000.000.000,-TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 230.000.000,-TL olan çıkarılmış sermayesinin %100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 460.000.000,-TL'ye çıkarılmasına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'nun 17 Nisan 2020 tarihli ve 12233903-340.05.05-E.4280 sayılı yazısı ile onaylanan izahname ektedir
Kar yazması güzel,neden bedelliye gitmişki ???
Neyse onuda porföyüme aldım hatırlattığın için,bugün 2.39-2.53 oyalanmış...1.60 göstermiş hisse haziran 2019 !!!
Sanırım izlemekte fayda var sürecini,bedelli açıkladıktan sonraya kalıyor iş..ytd.
Bu topikle bu hisse alakasız,vatandş yazmış,bende belirttim sadece.
Ben gerilimi azaltmaya karar verdim. En kötü ihtimal bedelliye katılacağım. İstediği gibi dans etsin. Bence uzatmalara oynuyor. Zaman daraldıkça planı neyse gerçekleştirecek.
Ben gece 3 emir verdim. Bir satış, iki alış. E ile ilgili satış dışında diğer seçenekler. Duruma göre akşam güncelleyeceğim.
Endexsin salmasıylan 2.57 gösterdi,bugün 2.57-2.70 arası oyalandı...Esas kapanışa odaklanmak lazım,zaten daha çiçeği burnunda bedelli aşamasında,bu zaman içinde aşağı ve yukarıya dans etmesi normaldir...R 4.71-5.25 arası oynaklık göstermektedir.ytd.
Arkadaşlar 23 Nisan resmi tatil 24 Nisan da bilim kurulu sokağa çıkma yasağının uygulanmasını istiyor ve tatil 4 gün oluyor. Bilginize bu olursa 24 Nisanda borsa kapalı olabilir. Rüçhanlar 24 nisanda satılamayacak sıkıntı büyüyor...
Sadece 2 gün kalıyor 21 ve 22 Nisan da rüçhan satışı...
hatırlayamadım ama albaraka bolunme sonrası 10 gun odas 15 gun cemas bölündüğü yere yakın sevıyeye 15 güne gelmişti ...
Afyon devre kesici ile senası tamamladı.
devreyi kestiler rüçhanlarınızı kaptırmayın bunlara...ytd
Borsa yükselişte iken bunu yapıyorsa borsanın düşüşünde ne yapacak...
panik olmayın zaten kımse zararda değil! bugünlük borsa bittii. yarın yine bekleriz...
Petkimi sattık zararına geldim AFYON çimento aldık bakalım 🤔 hayırlı sı spek efendi aşağı basıyor daha nereye kadar basacak
Adamlar devre kesmenin dakikasını bile hesapladılar.