Tahtacı çok sabırlı.Önemli olan ky sabırlı mı tahtacıyı bekleyecek kadar? Bana kalırsa 4 altını bile gösteresi var ama tabiki yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın dengesiz alır götürür belli de olmaz.
Printable View
Tahtacı çok sabırlı.Önemli olan ky sabırlı mı tahtacıyı bekleyecek kadar? Bana kalırsa 4 altını bile gösteresi var ama tabiki yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın dengesiz alır götürür belli de olmaz.
Çok rezil bir görüntüsü var adeta çiviyle 4,07-4,08 e çakmışlar hisseyi spek neyi bekliyorsun ya aşağa ya yukarı vur artık böyle mallık olmaz
Yatırım tavsiyesi değildir
Çok çıktı dinleniyor
Tam spek kağıtmış ya, paramızla rezil olduk resmen. TURKISHBULLS bile 27 gün sonra bu kağıda SAT verdi, o da pes etti
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugünkü açıklamalara bakınca yönetim kurulunda çalışanların hepsi başkan dahi hepsi Gevur la dimi
Şimdi Gevur olması iyimi kötümu [emoji12]
Geçen haftaki 4.13 fiyatından her işlem günü 1 kademe vererek 4.05 fiyatına geldik bakalım nereye kadar sürecek..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İcbct Yatırım malına sahip çıkıyor.. Eğer satışları karşılamasaydı şimdi 2 tl'yi bulmuştu. Bütün mal İcbct Yatırımda. Daha ne kadar devam ederler bilmem ama adamları takdir ediyorum şimdiye kadar ki olan dik duruşlarından.. Kağıdı pul ettirmediler.. Eğer alıcı bulurlarsa onlarda topladıklarını satacaklar turşusunu kuracak halleri yok...Buda demek ki kağıt bir haber gelmediği sürece uzunca yatayda seyreder.YTD..
Arkadaşlar kurumların ortalama maliyetlerini görebileceğimiz bir yer var mı acaba? Bu kadar satış yediğine göre zararına satan kurumlar mı var yoksa bunların maliyetleri mi çok düşük?
Çok gitmiş gibi birde geri geldi lanet kağıt
Yatırım tavsiyesi değildir
2017 sonu ve geçen yıl 3 yükseliştede kağıttaydım. Korkumdan 3 defa çok cüzi karlarla sattım. Binliraları bulmayan karlar. Ama kağıt ikisinde 6.40, diğerinde 11’e gitti. 2018 nisanda tüm kağıtlar kırmızıyken yeşil yakıyordu her gün. Toplamda 100 bin tlden oldum. Bu sefer yine maldayım. Düştü. Aynısını yapar mı diye satamadım, satamıyorum. Bu kağıtta her şey olur. Olumlu yada olumsuz her şeye hazır olunmalı bu hissede. Bol sabırlar diliyorum
Dunyanin en iyi bankasiymis hasktr ordan
Birzamanlar Galip oynuyor denirdi bu tahtada Demekki O gitti tahta özüne dönüyor...(Maalesef)
Hayırlı olsun İncir ağacını diktik
Derin derin nefes alma zamanı
Satmak yok asla, bende maliyet 4.52 civarı, sabırla beklemeye devam edeceğim
https://i.hizliresim.com/lqDQ3J.png
günlük..
31.01.2019 da verilen grafiğin gugünkü hali..
desdek 3.73'lere yükselmiş..
uzun vadeliler hala sakat..
kısa orta vadede yükselişler olabilir..
trend kırılmadıkca sorun yok..
ama uzun vadede düşüş devam edebilir..tabi bence..
Yabancı takası verebilcek varmı
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türk Eximbank açısından ICBC Turkey Bank ile 350 milyon dolarlık kredi anlaşması yapılmasının, aynı zamanda kaynakların çeşitlendirilmesi ve artırılması açısından önemli olduğunu belirterek, "Bu da ihracatçımızın finansmana yeni kaynaklar bulmak ve ihracatçılarımızı daha fazla destekleyebilmek adına önemli." dedi.
Pekcan, Türk Eximbank-ICBC protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye ile Çin'in ticari ilişkilerinin önemli olduğunu vurguladı.
Çin'in, Türkiye'nin en çok ticaret yaptığı 3. ülke, en çok ithalat yaptığı 2. ülke konumunda bulunduğunu aktaran Pekcan, ihracatın da el birliği ile yukarılara çekileceğini söyledi.
Pekcan, Türk Eximbank açısından ICBC Turkey Bank ile 350 milyon dolarlık kredi anlaşması yapılmasının, aynı zamanda kaynakların çeşitlendirilmesi ve artırılması açısından önemli olduğunu belirterek, "Bu da ihracatçımızın finansmana yeni kaynaklar bulmak ve ihracatçılarımızı daha fazla destekleyebilmek adına önemli." dedi.
- "Temel hedef, yüksek gelirli ülkeler seviyesine yükselmek"
Ruhsar Pekcan, küresel ekonominin bugünlerde "slowbalization", yani aşağı yönlü bir düşüş trendinde olduğunu, bu durumda korumacılık önlemleri, Avrupa ekonomisindeki yavaşlama ve Brexit sürecindeki belirsizliğin önemli rol oynadığını vurguladı.
Pekcan, Bakanlık olarak tüm süreçleri proaktif olarak izlediklerini ve buna göre stratejilerini geliştirdiklerini belirterek, tüm bu sürece rağmen Türkiye'de dış ticaret verilerinin pozitif katkısını gördüklerini ifade etti.
Genel Ticaret Sistemi verilerine göre, şubat ayında ihracatın 14 milyar 312 milyon dolar olduğunu anımsatan Pekcan, 2018 yılının ilk 2 ayında yüzde 63,9 olan ihracatın ithalatı karşılama oranını, bu yılın ilk 2 ayında yüzde 87'ye çıkardıklarını kaydetti.
Pekcan, Türkiye'nin gelecek 10 yıldaki temel hedefinin yüksek gelirli ülkeler seviyesine yükselmek olduğunu belirterek, "Bu hedefimize ulaşmamızda ihracatımız lokomotif rol oynamaktadır. 2019, icraatlarımızı gerçekleştireceğimiz bir yıl olacak." diye konuştu.
Türk Eximbank'ın, 2018 itibarıyla ihracat kredilerinin yüzde 53'ünü ve ihracatın yüzde 26'sını finanse ettiğini aktaran Pekcan, "Bugün imzalanan anlaşma, çeşitlenen pazarımızı ortaya koyuyor. Türkiye artık finansmanda tüm paketleri değerlendiriyor." dedi.
Konuşmaların ardından Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım ve ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Xiangyang Gao tarafından 350 milyon dolarlık kredi anlaşması protokolü imzalandı.
Birşeyler oluyor arkadaşlar. Bilgisi olan var mı?
Anlaşıldı şimdi.. hadi hayırlısı
Tavan yapar mu acep?
Tahtana s......... Senin tahtacinla beraber
Hadi bakalım yeni hafta yeni heyecan
31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? adlı anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim
Çok ilginç sonuçlar var...
Oy sayımız da baya arttı hani....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3252127
saygılar/başarılar
E: hiçbiri
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anana q......na bas bukadar
Yaprak kımıldamıyor..
Demmekki ne olduğu belli olmayan hisseye yatırım yapmayacaksın..!!! 😡 😡 😡
350 milyon dolar hiç etki etmedi . Vay be. Bari bi %10 yap ve orda kalsaydın.
Para garan thy asels e bölüştürüldü gibi geldi bana...
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisseyi tutuyorlar.dökme operasyonuna devam ediyorlar. beklemeye devam ısrarla.ne zaman harekete geçecekler Allah bilir..ytd..
3,94 alım girdim mal yediriyorlarsa buyursun versin ortam müsait, bence kredi haberi bu hissede dibi buralara taşıdı ama bunu 3,83e düşüren sıkıntı geçmedi
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 4.1 üzeri kapanış güzel olur
hisse bist 50 ye alınmış bakalım etkisi ne olacak..ytd..