Alavere dalavere derken takas derinliktenmi bahsediyorsun son yarım saatte;)
VIA_S10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Alavere dalavere derken takas derinliktenmi bahsediyorsun son yarım saatte;)
VIA_S10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son yarim saat değil Reel takaslara bir bakın sonra günlük de kim almış kim kime virman yapmış?
Hisseden çıkış mı var yoksa toplamamı var bir araştırın bakalım.
Yoksa birbirinize anlatır durursunuz hikayeyi...SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende sıkıntı yok derinligede takasada her daim bakarim grafikle birlikte ama anlatmaya gerek yok diger investe hep destek direnc tkas paylastim insanlar topa tuttu beni bu hissede grafik islemezmis imar olursa 20 tavnmis kimisi 20 tl den veirirm der insanlar namkor oyuzden ben artik kendimi paralamam gecen sene eylul ekimde 1.80 olan kagit sun 1.50insanlar hala reankarnasyona inanir gibiler.83 binden endeks doner dedim ralli yapar dedim ama mipaz cikmaz cildirtir dedim adamlar tapiyor yapacak bisey yok GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buarada gayrimenkulu bi inceledim adamin bitane fotografli ilani yok adam 1 milyar tl lik otel bile satiyor vurgun pesindemi yoksa gercekten her sattigi gizlimi anlamadim 3 cu kopruyude koyarsa satisa sasirmam!;))
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl alakası yok. "bağlı ortaklıklara" tıkla, MİPAZ sermayesinin %80.03 ü DOHOL e ait.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...bu-holding-a-s
Alıcı satıcı verebilecek olan var mı şimdiden teşekkürler
Endeksa, İstanbul'da en uygun fiyatlı evlerin Esenyurt ve Arnavutköy'de olduğunu açıkladı
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Konutta en ucuz ve en pahalı ilçeler belli oldu. Gayrimenkul veri analizi platformu Endeksa, en uygun fiyatlı evlerin Esenyurt ve Arnavutköy'de olduğunu açıkladı. İstanbul ilçelerinde konut fiyatlarını ele alan araştırmaya göre, kentte en düşük fiyatlı konut, ortalama metrekare fiyatının 2 bin 209 lira olduğu Esenyurt ilçesi. Esenyurt'u takip eden ilçeler arasında ise 2 bin 240 lirayla Arnavutköy, 2 bin 300 lirayla Silivri, 2 bin 322 lirayla Beylikdüzü, 2 bin 350 lirayla Sancaktepe, 2 bin 370 lirayla Sultangazi, 2 bin 409 lirayla Avcılar ve 2 bin 493 lirayla Sultanbeyli takip ediyor.
YABANCI YATIRIMCILARIN SAYISI ARTIYOR
Kamu bankalarının konut kredi faizlerini aylık yüzde 0,99'a çekip vadeleri 180 aya uzatması, bir süredir beklemeye geçen gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi. Ülkemizdeki faiz artışları sebebi ile yabancı yatırımcılar, İstanbul başta olmak üzere diğer bölgelerde gayrimenkul yatırımlarını artıyor. Önümüzdeki aylarda tamamlanması beklenen ve İstanbul'un doğu ucu ile batısını Edirne ve Çanakkale'ye bağlayan Kuzey Marmara Otobanı ile arazi fiyatlarında artış yaşandı. İstanbul'un Kuzey Marmara Otobanı ve İstanbul Havalimanının batısına doğru ilerleyen ilçelerde gayrimenkul piyasası değerleniyor. Yeni Havalimanı civarında olan Arnavutköy Bölgesi başta olmak üzere Çatalca ve Silivri ilçeleri de alım ve satımların yoğun olduğu mevkiler arasında.
Kuzey Marmara Otobanı projesinin bitmesiyle birlikte Silivri'nin batı kısmının da önümüzdeki ay açılması bekleniyor. Bununla beraber Çatalca, Silivri ve Çorlu'ya yoğun bir göç ve yatırım akını öngörülüyor. Bu kapsamda yoğun göç gayrimenkul talebini arttıracak. Ayrıca bölgenin doğusunda kalan Kanal İstanbul projesinin de 2023 yılına kadar tamamlanmasıyla birlikte bu bölgedeki yerleşim ve gelişim daha hızlı ilerleyecek.
[...im.com/lQpglr)
SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://hizliresim.com/JVNg1J
https://i.hizliresim.com/NLNQPa.jpg
https://i.hizliresim.com/BONBpM.jpg
Bu milleti fena hırpalarlar burda bana göre
Adrenalin yaşamak istiyen buyursun
Tekkeyi bekliyorum...
150 milyon dolara satılması ihtimaline bile üzülen biri olarak, çıkmış inmiş beni ilgilendirmiyor, ancak maliyetimi azaltıyor
Orman arazisi m2 si nasıl 580 tl den satıldı,,hala anlayamadım.
5 kademe yukari hareket oluyor herkez uccak diye atliyor sonra basiyor 1.51 re alistaki milyon lotlar fake mali veren olmazsa aksam 1.50 151 kapanir o milyon lotlarda silinir .bunda bu arazi soyletileri oldugu surece cok atlayan olur spek 10 20 kademede cok guzel ekmek yer atlayaninin bol oldugu tahtalardan biridir mipazGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalesef
Ama bizim insanımıza yaranamazsın
Bırak kim ne kadar zarar ediyorsa etsin.
Yarın seni beni kötü bilirler.SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrıca bir hisse gidecekse alış kısmına değil satış kısmına girilir büyük lotlar.
Alış kısmı satış kısımdan daha büyükse fakedir ve gel gel yapıyordur.
Pazartesi dilerse buradan atliyanlari dökmek için tabanı bile gösterir.
Baktı istediğini alamadı bir taban daha yapar.
Bakmayın siz burda düştükçe yoluyorum elimde hissem çoğalıyor diyenlere
Onlar hep zarar yapan kişiler burda.
Spek tek tek sayar kimde ne var.
Üstelik piskolojik olarakda buradaki herkesten üstündür!
Bir olumlu habere bakar.. o zaman speğinde bir speği çıkar onunda psikolojisini bozarlar...psikolojik üstünlükler herzaman el değiştirir, değişkendir..
Düştükçe alıyorum.1.74 ortalama sattıklarımı 1.47(sayılar aynı yerleri değişik)yerine koydum.Bu tahtadaki Alnus,işy,yat fin,global havuzdan çalışan speği seviyorum..
Siz bana bakmayın alır satarım.Trade ederim.Alım-satım tavsiyesi değildir.
MİPAZ,DOHOL,XU100 Senkronize(koralasyon)grafiği..YORUMSUZDUR
https://resmim.net/f/qSiUu2.png
5 ay once 144 donumluk arazi icin verilen 58 milyon faiziyle birlikte mipazi gorduk 140 lardan 154 lere kadar cikti verdiler ele 1.26 dipleri gordu ne oldu ii haber cirtladi hala ayni yerinde elle tutulur yani yok suan GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aferim size
Bende haftaya avgyo da olacağım
2 tl den satarım artık [emoji23]
Bol sans GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spek efendi bana verdigin mallar hala duruyor....nazlanma 2 nin üstüne at söz verecem...
İlandaki satışın,şirkete ait olup olmadığına şirket pazartesi cevap verebilir.
hangi ilan epeydir mipaz sayfasını kapatmıştım...
Daha once yazdigim gibi dohol bunu yakalayip gecek...o zaman belki birkac kademe gider...bem bu mereti aldigimda 0.93 di.neyseki ondanda biraz aldik.
Emlakçıyla bir kaç gün önce görüştüm. Hatta bu görüşmede tartıştık. Arsanın kimden satılık olduğundan ziyade en azından parsel numarasının yazılması gerektiğini bu bölgede halka arz bir firmanında aynı ölçülerde arazisinin olduğunu bu nedenke yatırımcılarının kafasını karıştırdığını söylerek adama biraz çıkıştım.Hatta d.holdingin ismini vererek bu bölgede bu büyüklükte tek arazinin bu firmaya ait olduğunu söyledim.Emlakçı yine bildik şeyleri söyleyerek ilgili ilan konusunda bilgi veremeyeceğini gizlilik sözleşmelerinin olduğunu,dubai den bile arayanları olduğunu onlarada yüzyüze görüşme dışında bilgi veremeyeceklerini söylediğni belirtti.
Ayrıca o bölgede 3 bin ve 5 bin dönüm tek parsel başka arasa ve/veya arazilerin olduğunu söyledi. Velhasıl adam benim cebi kaydettiğini benim onu ilanı yayından kaldırmam için baskı yaptığımı hatta beni emlak mafyasının sözcülüğünü yapmakla itham etti :)) Ben mimlendiğim için görüşmeye gitmem artık çok zor :)
Ben alıcıyım diyelim,,yeri göstermeyecek mi,,çapını,pafta nosunu,,belediyeden araştırmayacakmıyım,,ezbere 800 milyonu kim verir,
Belki sağ gösterip solu satacak,,emlakçıya güven mi olur.
Ben İstanbul da yaşasam, emlakçının adresine giderdim ve konuyu netleştirirdim...Kendimi büyük bir taahhüt firmasının gayrimenkul danışmanı olarak tanıttım, telefonda...
Tam tamına kaç m2 diye sordum, 2.093.000 küsür dedi.
Bilinen bir Holdingin dedi..
Adresini verdi, bekleriz dedi...
Yasal zorunluluk nedeniyle TL ilan girdik, ama satış fiyatımız 150 Milyon dolar dedi...
Y İ Yetkilisi haberim yok, diyor...
Acaba Doğan alt kademeye çaktırmadan, Doğan Holding olarak mı satıyor?
Acaba, YKGYO da 450 dönüm gibi ihale açmış gibi yapıp 150 milyona Doğan veya bir şirkete mi aktarcaklar? Satış öncesini Kap ta yayınlamadan direk sattık diyebilirler, şu fiyata sattık diye...
19 Nisan tarihli 590 TL/m2 iyi bir emsal oldu... Yeşil alan için taaa mahkeme tarihi itibariyle 590...
Az çok imarlıyı bu fiyattan aşağı iç etmeye, m2 375 TL ye yutamazlar, hak hukuk varsa.. M2 en az 700-800 TL olmalı..
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Gerçi 150 milyon dolara göre 5 TL düşüyor hisse başı, ama beni kesmez...
AD bunu bir değerleme raporu hazırlatır Misal TSKB firmasına ederi m2 atıyorum 1100 tl civarı
AD bunu kendi alır şahsı adına raporda 350 TL m2 çıkartır bu çok net...
Nerden biliyorum trump towers dükkanları firmasında pahalıya Dohol firmasına çaktı parayı cebe attı haa tabiki değerleme raporu hazırlattı yersen ..
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Tahtada aylardır lambalama yapan zihniyetin parçası olan eleman..
aracı kurumunda 26 k mal var.
Kendi alışlarına mal vererek ,lambalama yaparak ,piyasa bozucu işlemlerle Sermaye piyasası kanununa açıkça aykırı hareket etmektedir...
https://resmim.net/f/LA9pnJ.png
Hayirlisi neyse o olsun
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye bu kadar çıktı?
1.40 1.30 topladigi mali 1.76 seans durdurmaya sokup dikkkat cekti alislara milyon lot yazdi satisada bittikce koydu oralardan dehledi asagilardan toplar artik 3 ayda bir yapar bu hareketi bu sefer biraz daha yukseltim verdi ele 10 yil once 1.50 lili fiyatlardan alip arsa aldim kafam rahat diyenler acaba hala hissedemi cunku o paraya ahir alsan 10 yilda paran degerlenirdiGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.