Sn hoca65 ben uzuncuyum buna binaen çok bakmadım grafa henüz dönüş beklemiyorum.
79,96 çok önemli ve kuvvetli . Buradan tepki gelir belki. Zira PU 15' da. DIS negatif hala ama dönebilir.
79,96 altı boş 72.6 ya kadar.
Printable View
Sn hoca65 ben uzuncuyum buna binaen çok bakmadım grafa henüz dönüş beklemiyorum.
79,96 çok önemli ve kuvvetli . Buradan tepki gelir belki. Zira PU 15' da. DIS negatif hala ama dönebilir.
79,96 altı boş 72.6 ya kadar.
cok bey, biz klimayı açtık sonra tirtir titreme oldu. Zangır zangır üşüdüm akşam yatarken. Dedimki klimadandır.
Belkide o hakikaten klima ile ilişkiliydi belkide öncülüydü.
3-5 gün sonra yüzüyor gibi hissediyor insan enerji bitiyor. Esrar içmiş gibi oluyorsun, anestezik gibi :)
Kişiden kişiye semptonlar değişiyormuş.
Bünye ile ilgili sanırım. Bende halsizlik ve koku alma duyu kaybı vardı. Ateş öksürük olmadı yada bir gün belki olmuştur. Nefes kolay yetmiyor birde. 3-4 gün uyudum neredeyse. Zayıfladım birde en az 5 kg. Kafa düşünce kalmıyor. 7-10 gün içinde toparlanıyorsun. Belki daha genç olsam daha çabuk geçerdi. Ama daha yaşlı olsam adamı götürürdü. 50 yaş üstü mortalitesi %0,4-4 arası değişiyor.
Ama kas eklem ağrısı ateş öksürük ishal diğer belirtileri bende yoktu sanki.
Arkadaşlar, kottan çıkma başvurusu yapmak için hisselerin %95'ine sahip olma şartının kaldırıldığı konuşuluyor. Bilgisi olan var mı? Eğer öyleyse her an başvuruyu yapıp ortalayı da istedikleri yere düşürebilirler. Bu doğruysa SPK neyi hedeflemiş olabilir? Konuya hakim olan biri varsa lütfen bizi bilgilendirsin.
Are you ready for departure?
Ben yazmasam yukarı gidecekti. Ama kıl oldu sanırım. İşgrup çoktandır veriyor. Ama kim alıyor bakmadım. Muhtemelen kendisidir. Önceden İşGrup a vermiştik bir miktar yukarıdan bakalım kaçtan verecek bize.
Şimdilik tehlike yok. Ama yarın o da karantinadan çıkar. kesin kararını verecek.
Eğer başında durabiliyorsanız Alış satışı aktiften yapın.
GAP a dikkat edin.
Akzo Nobel : Amsterdam
Kapanış :80.48 Euro (+1.16%)
Daha ne bekliyorsun. Sahibin bile yeni ufuklara yelken açtı.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Sn hoca65 haddim olmayarak hatırlatmak isterim. Akzo ile Mrshl i karşılaştırmak ne derece doğru.
Mrshl, Akzonun iştirakidir. Bir çok banka nın yada holding in, borsada işlem gören diğer iştiraki şirktler gibi. Malum birbirlerini entere etmez hiç bir zaman. bu şirketlerin ise hesapları ayrı, Ülkeleri ayrı. biri holanda da diğeri ist de.
Öğrenmek için için sordum.
Burada her haltı yiyorlar yıllardır ne bir yaptırım ne bir soran var ne oluyor hemşerim diye. Orası ise Hollanda. Bakalım orada ortakları yada devleti kazıklamak serbestmi.
.
dönüş sinyalleri veriyor gibi bu hafta iyi yerlere gelebilir haydi marşal marş marş de
Bugün gene popişinden kan aldık.
Adam bu işlemleri robotlarla yaptığına göre aktifden satış alış yapın.
Aksi halde önceden emir girerseniz ona göre algoritma oluşturuyor.
Ama emirler aktif olunca sürekli yeni hesaplar yapıyor. Nihayetinde işlemcisi var onunda, ısınıyor yazık.
Şak abir yana emirleri aktif verin. Pişman olmazsanız
Bugün tavan olur mu
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Başlasın artık tavan boyasi
Sayın Eskidereli bu aralar kottan çıkma hikayesini unutturmaya mı çalışıyor lar.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Dillendirmeden motor soğutuyorlar, ama spek çok güçlü ben onu gördüm. Patron müdahil olmuyor ansızın gelebilirim edaları var. Kesinlikle YTD.
"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yukardan verdiklerini geri toparlayamadı biraz zor toplar buralardan bu yüzden şimdilik ölü taklidine devam ediyor oysa biraz hareket getirse al satlarla birazını toparlar haydi bakalım
85 i kırınca mecbur kilitledi tavana
98-99 hedefi var. dikkatli
heydi heydi
sonra 110
ve tepede 148
Bunları görecek demiyorum. Direnç seviyleri
çok sıkışmıştı belliydi keratanın yapacagı
5 dakika içinde tavana kilitlemiş ne 85'inden bahsediyorsunuz acaba?
99 hedefinde dikkatli diye de şerh düşmüşsünüz. Neye göre?
Ne şiş yansın ne kebap ortaya bir yorum.
Meydanı boş buldunuz aylardır burda ev alıp araba alıp satıyorsunuz. Goy goyunuzu gidin investingte yapın.
Hayda al sana bir tane daha... Bitmez bunlar.
Var böyle tipler. Birde gerçek hayatta neler görüyorum.
Bak şimdi ben aylardır değil,yazmıyorum bir sefer....yıllardır yazıyorum.
Herşeyi net yazmışız, anlamayacak birşey yok.
5 dakikada tavana yapışmasının sebebi 98-99 a kadar direnç olmaması.
Mal toplarsa 110 direnci var. Sonra 148..
Kapiş
goy goy ne demek? Kime goygoy yapıyorum ... Hakikaten anlamadım? Eğer teyyareden yazmıyorsan açıklayınız lütfen.
Şiş ne kebap ne . Niye öyle bir şey yapayım :)
N
Rica ederim cok bey.. Toplum olarak çok agresifiz maalesef. Okumuyoruz anlamıyoruz sormuyoruz sonra ben biliyorum deyip saldırganlaşıyoruz.
Bu mrshl dan bir şey cıkmaz Dedim kısmen petkm e geldim ama orada uyardım dün açık olmasada.
YArın full çıkarım. Ne uğraşacağım kan ala ala mahfoldum.
Cmbtn da öyle yoruluyoruz
Hissede flama çanak düşe cıkan kanal vs her halt var.
Kısada değil uzunda rahata kavuşturucak
Ben burdayken ne sen vardın ne de megeme.
ayıp mayıp yok. yıllardır saçma sapan muhabbetler ediyorsunuz. ben pICOyla tartışıp yasaklandım. kimse yazmıyor siz meydanı boş buldunuz. goygoy yapıyorsunuz. adam yıllardır al sat yapıp senedin kanını emdim diyor ve bunu marifetmiş gibi paylaşıyor.
bir de geçen gün düşüyordu ben tuttum dedi neremle güleceğimi şaşırdım.
Uzatmaya gerek yok. Tamamen boşsunuz ikiniz de!
royal he he öyle.. hadi selametle..
Kan almak mgm21 beyin işidir ne diyorsak o
benim söylemediğim şeyleri kimse bana isnat etmesin.
KY yi soyan kandıran , direnç ve destekelrden mahrum bırakan söyleyenide ısıran kim varsa Allah bildiği gibi yapsın.
Trade etmeden duran varmıdır yada % de kaç kişidir.
Mesela ben yarın malımın buyuk kısmını vereceğim. Alttan almak üzere. Bundan kar edersem KY yimi soymuş olacağım. KY nin kanınımı emeceğim.
YAda tam tersi olur zarar edersem KY dostumu olacağım o zaman.
Direnç ve destekleri yıllardır yazıyorum. YAzacağımda. Şükür başarılı sayılırız.
Kahrolsun speklerin eklmeklerine yağ sürenler
ico da aynı senin kafadaydı. senedin düşmanısınız. sığ tahtalarda al sat yapmak ky için çok risklidir. kan alıyormuşş yahu neyse ağzımı bozmayacağım. duyanda büyük otorite sanacak. Forumda çok fazla mesaj atmakla otorite olunmuyor. bulmuşsun kendine bir şakşakçı anca boş muhabbet. meşgul etmeyin kardeşim burayı. daha senin bugüne kadar bir tane grafik paylaştığını görmedik. burayı okuyan arkadaşlardan ricam dikkat etsinler. kim dost kim düşman iyi analiz etsinler. ben 9 yıldır satmadan bekliyorum. Hedefimiz belli. Al satçı bu gibi kanemiciler yüzünden ileri gidemedik.