Konkordato konusu ile ilgili bugün Posta gazetesinde Özlem Denizmen güzel bir rehber hazırlamış, süreci güzel özetlemiş incelemenizi tavsiye ederim.
Printable View
Faiz arttırımıda fiyatlanıyor.
http://www.paraanaliz.com/2018/gunce...rabilir-26921/
Benim papaz senaryosu bile hazır.Muhtemelen yarın 7-8 yıl gibi bi ceza verecekler,yattığı süre diyip serbest bırakacak.Ama göstermelik yurtdışı yasağı devam edecek.CIA de 2 güne adamı götürecek.....böylece herkesin isteği karşılanmış olacak. Biz 24 aydır dayak yiyen TL mevduatçı da dolar lobisine gireceğiz....
Yani kısaca win-win-win olacak....
Önümüzde papazdan sonraki yeni kriz .Suudilerin elçiliğe giren adamı yok etmesi ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bist diğer borsalara bakınca yine az düşüyor. Rahip serbest kalmadan önce çok iyi alım fırsatı veriyor aslında. Karar bankalar kapandıktan sonra verilirse döviz alımı fırsatı tanımadan dibi görmüş ve pazartesiye alamadan başlamış olabiliriz ama bist bunu pazartesi ralli ile karşılar. Şu anki düşük seviyelerden alınan hisse de o ralli de satılabilir.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Geçen 5,94 den dövize geçen arkadaşımıza çok üzüldüm. Sanırım iyi bir noktadayken de çıkmadı diye biliyorum.Bu döviz işi de böyle doğru noktada çıkmadın mı sana patinaj yaptırıyor. Hele birde geri vitese taktımı tüm balataları yakıyorsun.
Dolarda rahibin serbest kalacağına göre pozisyon alınıyorsa borsada niye bu pozisyon alınmıyor?
yoksa bu alınmış hali mi?
Dolar düşerken altına 1.2 odun attılar. şimdi yukarı doğru duman tütüyor.
26.09.2018 de paylaştım
kaynak burada Gökhan Uskuay
@guskuay
Abraaj fon kirasını dahi ödemeyecek hale düşmüş. Türkiye de çok büyük yatırımları var.( Biletall hepsiburada fibabanka yörsan republika) ...
Merkez bankası brüt döviz rezervleri bugün evds'te 5.10.2018 tarihi için yayınlanan verilere göre 66.287 milyar dolara geriledi.
Bu seviyeye en son 2007 yılında düşülmüştü.
Bu seviyeyi yakın tarihin en azından son 10 yılın en düşük rezerv rakamı olarak değerlendirebiliriz.
başkaları bankaların internet sitesinden çok fazla faizler alıyor, tezgah altı mevduat faizleri %30 veriyorlar bu rakamlar gerçek mi ?
mevduat faizleri %30 olur inşa'allah amin, özel şube bankalarla görüşme yapsam 25 bin TL banada %30 faiz verirler mi ? hangi banka verir arkadaşlar
Forumda sorunmu var.?
Burgan güldüren hesap hoş geldin faiz oranlarını ve boşta kalan tutarları düzenlemiş.artık hoşgeldin oranı güncelleniyor
Ülkemiz hertaraftan bademler tarafından soyuluyor.devlete 180 ay prim ödemişim bu günlü tutardan yaklaşık 130 000 tl bu günkü faiz getirisi 2800 tl bağlanacak emekli aylığı 1050 tl
6 ay beklersen yada telefonun başında günlerce randevu almaya çalışıp başarabilirsen bedava.bugüne kadar bir kere acile gittim devlet hastanesine
...............................
O zaman önce suriyeye gidilir oradan vatandaşlık alınıp türkiyede yaşanır.en doğrusu bu galiba
Vakıfbank 1M üstü
32 gün %26
Gecelik %24