ABD Merkez Bankası (Fed), politika faiz oranını 50 baz puan indirerek yüzde 1-1,25 aralığına çekti -AA
Printable View
ABD Merkez Bankası (Fed), politika faiz oranını 50 baz puan indirerek yüzde 1-1,25 aralığına çekti -AA
bırak bu işleri patron yemezler halk tan al vakıfa ver vakıftan ver halktan al v.s. vs. 1 milyon artırmışsın deniz a.ş deki malını
beş dakikada 2.48 i gördü şimdi 2.40 deli gibi hareketler
Kim bu hareketi yapanlar? Birileri almaya bsladı ınfo kafalarına gecırdı. Ya da agamız ufak Bı yukarı sonra asagı yaptı.
krızler kasası para dolu olan girişim sermayeleri için fırsattır
bizim kasa fuullll dolu . 34 milyon keş para var kasada hayırlısı bakalım
Yarın 2 nin altına gideriz
Offfff offfff
Yarından önce geldi 2 alti
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/825409
Dünya genelini etkisi altına alan virüs salgınına bağlı olarak Şirketimize yoğun bir şekilde maske talebi gelmektedir. Yönetim Kurulumuz 06.03.2020 tarihinde yapmış olduğu toplantı sonucunda maske talebini karşılamak amacıyla üretim portfoyüne eklenmesine ve gerekli çalışmalara başlanmasına oy birliği ile karar vermiştir.
Saygılarımızla,
SEYKM
virüs sanki hedef e bulaşmış borsanın 2 katı düştük bugün
bilinçli panık yaptırıyorlar resmen , bana uyar da yazık 3 ün üstünde
bi dünya maliyetliler var Allah sabır versin onlara
işyatırım 500 bin lot aldı bugün bu piyasada:yes:
https://www.resimag.com/p1/a5b28c9b2fa.png
günlük pasta
Yabancılar birçok hissede yoğun satışta. Dayanmamız çok zor. İyi haberler de işe yaramıyor. Bovespa (Brezilya) da 125.000 lerden 86.000 lere düştü. Üz
09.03.2020 - 09.03.2020 tarihinde HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 2 - 2,14 TL fiyat aralığından 650.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 09.03.2020 tarihi itibariyle %21,57 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır
Global uyumlu hareketlerle 1.50 leri belki biraz daha aşağısını gösterecekler gibi. Korona tespit edildi haberi düşerse endeks 90 bin altını rahat görür ve oradan sağlam bir tepki gelir. Şayet virüs salgını düzgün yönetilirse havaların ısınmasının etkisiyle de bist kaldığı yerden devam eder diye düşünüyorum. İşte bu aşamada o dip noktayı yakalamak önemli. Şahsen böyle bir senaryoda 1.40 1.50 arası dip noktadır görüşündeyim. 2.80 lerden başladım tersten sat-al larla yoluma devam ediyorum. Para yarıya indi. Lot biraz arttı. Palaya çalışıyoz mina köyü.
Bu arada değerli ballı dayım saygılar hürmetler. Keşke senin sözünü dinleseydim.
Ve beklenen haber geldi.
10.03.2020 - 10.03.2020 tarihinde HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,8 - 1,85 TL fiyat aralığından 134.549 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 10.03.2020 tarihi itibariyle %21,78 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
patron dünde almış 3.10 dan sattıklarını 183 ortalamayla niye almasın
patron birilerinin üzüntüsü senin mutluluğunsa mıçmışim öyle paranın içine
yiyemezsin sonun hüsran bunu bir gün anlarsın
neyse alım tarafında olması hısse için yinede iyi
böyle kötü bir dönemde yorum yapmak zor ama , benim kanaatim buralardan veren kaybeder maliyet düşürmeye kakmayın tabiki bence ytd.
Patron iyı niyetli olsaydı bu kadar dusurmezdı.maalesef ky kıyımını seyrediyor. Ytd
Gemi batıyor
Çok üzgünüm ...🛳
ne gündü beeee sabah 170 i gördü sonra 1.96 yı oradan 176 kapanış 183
tahtaravallı gibiydik resmen , başım döndü
ençok yükselenlere bakınca ecza ve gida sektörleri borsayı bugün ayakta tutmuş
bütün dünya çökmüş durumda 2008 krizi gibi oldu resmen
dün yukarılardan satanlar bugün aşağıdan yerine koyuyor özellikle infoya gün doğdu
Sayın baldayı bu surec ne kadar surec ne kadar surer. Piyasalar duzedıgınde hedefin tepkisi ne olur. Acaba hedef dibi gordum yoksa dibin dibi vardır deyıp beklemek mi gerek. Benim 3 te bir nakit hala duruyor. Kararsızım. Sımdıden tesekkurler. Bu arada kredi cekıp biraz alayım dusunce vardı. Sizin uyarınızla ohataya dusmedım. Ayrıca tesekkurler sayın baldayı
11.03.2020 - 11.03.2020 tarihinde HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,76 - 1,86 TL fiyat aralığından 480.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 11.03.2020 tarihi itibariyle %22,53 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır
dün 480 bin lot ta almış patron
bugünkü ınfodan alanda kanaatımce yıne patron ytd.