Hiç inanmıyorum artık çıksada geldiği yere geri döner. İçeride bir grup var bunlar gitmeden kalıcı bir yükseliş gelmez.
Printable View
Hiç inanmıyorum artık çıksada geldiği yere geri döner. İçeride bir grup var bunlar gitmeden kalıcı bir yükseliş gelmez.
Şubat ayından beri 125 üzeri günlük kapanış yapamadı,
orada yatay bir direnci var onun üzeri kapanışlar 135 leri getirebilir
Önemli olan 135-140 lar üzerinde işlemler görüp günlük haftalık
kapanışlar yapması diğer türlü oralara tepki olarak kalır,gider gelir.
zaten 115 lerde satıcı bulamıyordu,alıcıları da
süreki baskı yaptıkları günlük giren çıkanlar oluyor.Bu kadar beklemiş
insanlar da satıcı olmaz bir şekilde toplayacaksa yukarı aşağı yapacak vs.
Sonuçta KY dediğimizde en fazla 5-10 bin lot onlarda 1-2 milyon lot
hadi maliyetleri aşağılarda desek bile bir bekleme maliyeti var.
Ancak buradakiler nasılsa bu kadar değerlenmiş şirket canımız
istediğinde yukarılara çeker nasılsa alıcı buluruz kafasındadır, bir
zamanlar 20 lerde yüzüne bakmayanların 150 lerde aldığı gibi.
bir kere de dik dur be....
önemli olan tahtacı yukarı sürdüğünde SAT tuşuna basmamak uzun bir süre...
Aferin tahtacı aferin
Hareketleri hiç güven vermiyor her zamanki gibi. Allah korusun Borsa çok sert patlarsa bunun hali ne olur diye düşünmek istemiyorum. Fiyatla yükselmemesi için bu denli oynayanlar, borsa düştüğünde esas cezayı kendileri çekecekler haberleri yok.
Tahtacıya nolabilirki maliyet neki tahtacı sıfırın sıfırında aldında maliyet var onu mu düşünüyo ne çok toplarsam ona bakıyo.ytd.değil.
Millete daha düşük fiyatlardan mal verecek. Tahtacının yerinde olsaydım bu fiyatlardan yukarı sürerdim. İlginç ama bu kadar ağır kalması, umarım arkasından olumsuz birşey çıkmaz.
Her an herşey olabilir bu kadar baskının sebebi elbet vardır .bi capanoğlu çıkacak yakında durum onu gösteriyo zaten.şöyle sermaye artırımı yapıp fiyat 55 tl gibi ordan da sabrı olmayan ky ye malı sattırıp elinden alabilirler.
azimutla alakalı bir gelişme olacağını düşünüyorum ben alış satış vs haberi gibi
birkaç lotda ben alayım dedim hemen aşagı bastı.
Ben alırken bazı indikatörler de dönüş belirtisi vardı 500 lot alayım dedim aldım ve sayın dalevereci hemen aşagı çekti. bende tabi fırsatı degerlendirdim ve sayıyı 7 kat artırdım. Şimdi bir aşagı atraksiyon daha yapsada birazdaha alsam diye bekliyorum.Bazen yaptıkları hareketlerin küçük yatırımcıda ki etkisini anlamak için spekler bu tür sayfaları okuyabilirler, Okursa bilgisi olsun diye yazdım. Yatırım tavsiyesi degildir.
bu kağıt niye kıpırdamıyor. daha ne olması lazım gitmesi için. çok bekletti.
Hedef 17.5 dolar
Bu kağıtta ki tek içimi rahatsız eden durum yeni yatırım kararları almaması. Geleceğe dönük stratejileri yok. Organize sanayide yer alan bir atölyeden farkı yok şimdilik
Aynen katılıyorum yıllardır kimseye kazandırmamış bi kağıttan ne beklenir ki yatırım yapılacak kağıt değil. Ben de sattım kalanlara bolşans.
Galiba battı körhacı haklı çıkacak gibi.
Bu duruma şaşırmamak gerekir. İyi bir hisse görüntüsü malesef veremiyor. İçeride yatırımcı bezdiren bir grup var daha önce de bahsetmiştim. Bu grup bu hissenin yakasından düşmeden hareket başlamaz. 125 lerden vedalaşmıştım. 100 - 110 bandına tekrar inerse oyuna tekrar dahil olurum. Yatırım tavsiyesi değildir. Kalanlara bol kazançlar diliyorum
Galiba papazı buldular. Bu ne ya alış ve satış yok.
Mal korkuda iken alınır. Senden korkan senin gibi olsun gayserili
Garanti yatırım sahip çık tahtaya artık.
Esas yükselişin başlayacağı tabiri caizse yükselişin bel kemiği neresi acaba teknik olarak
Top çevirir gibi lotları aranızda virmanlamaktan bıkmışsınızdır umarım tahtacı ve arkadaşları . Yükseliş bu hafta başlar inşallah...
Benim satmamı bekliyomuş
2005-2006 arası kalanlara bol kazançlar
Sn nexus hocam sizlerden de bir yorum alsak
Sizin bir sözünüz vardı mal korkuda alınır diye KY bırakmamaya niyetliler çok kişi de
sattı sanırım.Şu an görünen de düşen direnci kırdığı yönünde ancak üzerinde tutunabilmesi
önemli.Haftalık kapanışı yine bu seviyelerde yaparsa bu yükseliş ciddi denilebilecek.
Zaten gerçekten kırmışsa 2-3 gün üzerinde tutunur teyide gelir.Bu sebeple 135 altı
günlük kapanışlar yapmaması ilk aşaması.Diğer türlü tekrar üçgenin içine dönecek tekrar 108 dip -135 tepe olara gidip gelmeleri izleyeceğiz. Tarhi zirvesi sanırım 156 larda oraları geçip
tutunursa hedefi 240 lü seviyeler zaten haftalık grafikleri düzeldi aylık grafik
kaldı.Bu hedefine bu sene olmasa gelecek sene ulaşacak diye düşünüyorum.
Ancak bu hedef için henüz erken diye düşünüyorum ,
şahsi düşüncem 140 lara doğru atak yapsa bile geri üçgenin
içine döneceği yönünde bu sebeple 135 altı günlük kapanışları özellikle stop
olarak da 128 altını izlemek gerekli.Normalde 124 leri destek yapıp yükselmesi
oldukca olumlu aslında, kafa karıştıran alış tarafındaki kurumlar.
Bu kurumlar bu tahta da aktif olanlar değil, aksine satan kıurumlar da bu
tahtanın ilk 5 i daha önce olduğu gibi aynı sıralama ile satıştalar.Ha belki kendilerini satışta gösterip karşı kurumlardan almış olabilirler
virmanlar olur mu onlara bakmak gerekli ama sanmıyorum en iyisi kırdığı trendin altında kapanışı stop olarak alıp takip etmek gerekli.
Önceden elinde olanlar varsa örneğin ben dün 130-135 aralığında kısa vadeli düşündüklerimi
sattım,UV olanlar duruyor.Ancak yeni alacak olanlar 135 lerde kalıcı olduğunu görmesi gerekli diye düşünüyorum. Stop rakamını da kabaca 128 altı kapanışlar olarak düşünürüm.Sanırım bugünkü hareketler az çok kendini belli eder.
[IMG]https://i.hizliresim.com/hgdi4wz.png[/IMG]
Dün alan-satan kurumlarla bugünkü duruma bakınca
dün satan neden sattı bugün alan neden aldı yani
dün alanlar satıma geçmiş satanlar alıma geçmiş.
Satım tarafında görünüp yüksel bugün alım tarafında görün
143 leri göster geri çekil,132 civarına dokunup tekrar yukarı yönlenirse
düzeltme yapıyor denebilir.
[IMG]https://i.hizliresim.com/83m042a.png[/IMG]
Dün kÜ AKD ,bugünkü AKD
Alanlar satışa geçmiş satanlar alışa geçmiş
satanların sıralaması bile aynı vs...
Dün güya 132 lerden satanlar bugün 143 lerden bile almış
İşleri güçleri küçükleri soymak onun için günlükcüler veya KV
düşünenler için değil bu tür tahtalar...
[IMG]https://i.hizliresim.com/kpmfzjx.png[/IMG]
Kuşlu sitedeki höstadlarin müritleri trade yapmaya doymadılar . Bu fiyatlardan çorba parasını çıkaranlar müsait bir yerlerde insinlerde yolumuza bakalım bizler...
Döke döke gidecek artık
Ala ala gidiyoruz..
Aylık grafik, 2-3 gün sonra aylık kapanış yapacak
tutanacağı rakamlar önemli...Hızlı yükselişlerle ortalamalarını
aşağıda bırakıyor haliyle geri dönüşü de hızlı oluyor böyle giderse
önümüzdeki günlerde yine 130 lu seviyeler de düzeltme yapabilir.
[IMG]https://i.hizliresim.com/dl80lrj.png[/IMG]