Mükemmel bir kapanış yaptı.
Be sadece izliyorum.
Mal yok bende.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Mükemmel bir kapanış yaptı.
Be sadece izliyorum.
Mal yok bende.
Yatırım tavsiyesi değildir.
2.46 üstünde çok farklı görünümü olur. Bende mal var, ilgiyle izliyorum :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.44 almak için 86 milyon lot işlem gö:prmrsi lazım
eveeeettt 2.43 86 milyon lot oldu.şimdi kademe değiştirme zamanı.yazımı turamı:yahoo:
Zaten ucuzdu daha da ucuzluyor Dolar bazında. Koç Grubu'nun en ucuz şirketi. Eklemeye devam...
BCG İstanbul ykbnk için 3. çeyrek 2 900 milyon kar bekliyor.Yılsonu için de 8 800 milyon.:) Yıllsonu hisse başı 1 lira.Olur mu olur
Dolar bazlı uzun vadeli (20 yıl ve üzeri)grafiğini paylaşabilecek olursa çok memnun olurum. İyi akşamlar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş yatırım beklentileri.
https://i.hizliresim.com/a5n9lfy.jpg
Dolar grafiğindeki 2019-2021 arasındaki işlem hacmi artışına dikkatinizi çekmek istiyorum. Bu hacim benim dondurma düşünceme göre önümüzdeki yıllardaki çıkışın işaretleri...
Hisse senedinde uzun vadeli düşünmek lazım. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer demişler. Çorba servisi başlayana kadar bekliyorum burada... :wave:
DTD
grafiğe göre dolar eflasyonunuda koyarsak en az 3 usd yapması gerekiyor. 10x var gibi.
yatırım tavsiyesi değildir.
Günaydin arkadaşlar
Dolara odun lazım dediler
Ve yeni haber yetişmiş
"Son dakika: Türkiye'den Osman Kavala çağrısına sert tepkiler! 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı
Son dakika haberine göre, 10 ülkenin büyükelçiliği, Osman Kavala'nın tutukluluk durumuna ilişkin ortak açıklama yayımladı. Yayımlanan açıklama sonrası ABD, Almanya ve Fransa dahil 10 ülkenin Ankara'daki büyükelçileri, Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı."
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasada dolaşan son söylentilere göre banka hisseleri çok ucuzmuş... :bravo:
Bir hisseyi çok ucuz diye almak doğru değil çünkü ucuz bir hisse çok uzun süre ucuz kalabilir. Önemli olan ucuz hisseyi doğru zamanda almak. Bu da bazen şans, bazen sabır, bazen de cesaret gerektirir... :)
Çok kritik yerde kapattı. Önceden dikkat çekmiştim 2.46 alti ustu farklı dünya. He düşse satacak misin derseniz, cinnnahhh hahahahaha
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allam yarabbim, ne kadar güzel bir ülkede yaşıyoruz. Sürprizlerle dolu. İnsan bir an bile olsun sıkılmıyor... :oleyo:
Dünkü hacim 544M idi, bugün de şu ana kadar 350M. Kapanışta herhalde 400M civarı olur. Bundan sonra hızlanır büyük ihtimalle... :wave:
Faiz arttırımı ile ilgili ülkede yazmayan kalmadı ama ben de ufak bir katkı yapmak istiyorum naçizane:
Acaba diyorum TeCe Merkes Bankesi kura müdahale edecek de bunu 10 Liraya yakın mı yapmak istiyor acaba? Akla yatan ihtimallerin hiçbiri böylesine bir indirimi açıklamıyor; belki bir ihtimal böyle bir olay olabilir...
Son 16 dakikadır bu konuya kafa yoruyorum, aklıma yatan tek ihtimal bu... :whistling:
DTD
Merkeşde net dolar var mı ki müdahale etsin, sanmıyor been
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Farklı bir bakış açısına ihtiyacımız var gibi. Dünyada neredeyse tüm merkez bankalarının faizleri o ülkedeki enflasyonun gerisinde. Amerika'da enflasyon %5.3 faiz 0.25, Avrupa'da %3-4, faiz sıfıra yakın. İngiltere de aynı. Rusya faiz arttırdı ama enflasyon zaten onun üstünde. Bugün Paraguay'da faiz arttırdı ama enflasyon %4 faiz 2.75 oldu...
Yüzdesel olarak Amerik'da alacağınız faiz enflasyonun %5-10'u kadar. Reel olarak % -5. Avrupa'da da reel faiz % -3-4. İngiltere de öyle...
Evet, elma ile armut karşılaştırıyorum, nefesinizi tüketmeyin, ama bizdeki reel faiz şu anda Amerika ve Avrupa'daki reel faiz ile aynı. Amerika aylık 120 Milyar Dolar bono alımı yapıyor. ECB 80-90 Milyar Euro...
Yani biz bu işin içinden nasıl çıkacağız bilmiyorum ama peki bunlar bu işin içinden nasıl çıkacak?
Demek istediğim negatif reel faizi sadece bizim merkez bankamız vermiyor, herkesin reel faizi ekside...
farklı bir bakış açısı ancak hatalı olma ihtimali yüksek.
dünyadaki enflasyon verisi pandemi sebebi ile ortalamaların çok üzerine çıktı.bu anormal verileri, yıllardır sanki amerikada enflasyon %5 gibi kabul edenleri yanıltabilir
amerikada enflasyon en son 2008 yılında %5 çıktı ve ondan beri ortalama 1-2 civarlarındadır ve negatif çıktığı zaman da azımsanamayacak kadar çoktur.
ürettiğinizden fazla tüketmiyorsanız bahsettiğiniz sistemde sıkıntı yok tabi ..bizim gibi paraya ihtiyacı olan üstelik de üretmeyenler için ise ateşte yürümekten farkı yok
Hatalı derken sanki şu anda doğru bir bakış açısı varmış gibi oluyor...
Bu yazdığınızın herkesin söylediğinden ne farkı var ki? Zaten herkes aynı şeyleri söylüyor. Hatta herkes söylenebilecek her şeyi söylüyor da doğru bakış açısını tutturabilen yok çünkü zaten eğri bir şeye doğru bir bakış açısı getirmek imkansız...
Heyecan dolu bir hafta daha bizi bekliyor. Herkese sağlıklı, neşeli günler...
Dolar ciddi satışta. Ben Merkez müdahale edecek herhalde diye düşünmüştüm ama sanırım ihracatçı şirketler ve turizmciler yüksek kuru fırsat olarak gördüler satış açısından... :whistling:
mevcut duruma bakıp kurun yüksek olduğunu ve düşeceğini düşünen ihracatçı veya turizmci olduğunu sanmıyorum. piyasada ki genel kanı kurda yukarı hareketin devam edeceği yönünde. başka bir tahminde bulunmalısınız.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolari bilmem ama banka için ben de iyimserim SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.