Bircok kisiden bunu gordum genelde ama
Printable View
Pazartesi piyasalar yarım gün.
Mevduat yoldaşları için önemli olan enflasyon oranı açıklanacak.
Bankalar bayram sonrası oranlarda değişikliğe gidebilir.
https://resmim.net/f/fnDOpR.jpg
Sayın webster, sizin meslektaş ışık ökte borsa toparlıyor diyor, borsadakiler topukk 😊
şöyleki yonca bonus yarısını iade ediyorlar keza kırmızının akses i de yarısını veriyor ama tamamen iade etmediler bize
kırmızı başağı da aradım platinium vardı kampanya kıtlığı yaşayan iptal edelim dedim MT ikiletmedi bile insan bir sorar neden diye hemen kabul etti. :oleyo:
webster hayali shortladı mı ne yaptı? dolar alım fırsatı mı sunuyor anlamadım.:halay:
Ne diyorsak o
Demedim mi bu dolar cikar diye
Ahanda dustu...hic yanilmiyorum hic
Rte ile trump telefon gorusmesi sonrasi;
Tutuklu ABD vatandaşı(fetö zanlısı), eski NASA çalışanı #SerkanGölge biraz önce tahliye edildi.
Yani rte telefon konuşması sonra s400 konusunda bi yumusama saglandigi dusunuldu ve dolar 5.95 e kadar düştü.. mayis haziran da enflasyon dusmesi beklediğim icin bonoyu kacirmak istemedim
Dolar tl karşılaştırması...
16 kasim 2018
5.39.. suan 5.97
Yuzde 24.65 ile yuzde 3 stopaj ile baglamistim..
Dolar 6.07 olsa kar zarar esit olacakti. Suan dolara gore az da olsa kar var..
USD yükselirken TL illüzyondur :)
TL yükselirken USD illüzyondur :)
Webster 2k doları 1/100 kaldirilacli mi girdin 5.8870 daha da düşecek gibi.
S400 anlasma saglanmis deyince dalga gecmistiniz..dolar 5.88.. gundemi takip edin biraz..
Paramanya hocam gordugunuz uzere bu defa benim gunahim yok. Daktir dusuruyor...
Olur daktir ederiz de net haber yokken siz nasil net bilgi verebiliyorsunuz...
Link paylasirsaniz sizin takip ettiginiz gundeme de bir bakalim...
Döviz düşmüş alım fırsatı seklinde okunursa bireysel yerliler tarafından tekrar eski seviyeye çıkması zor olmayacaktır
bu beklentisi, bir de karar açıklandığında biraz daha geri gelir.
Genel bir pozitif ayrışma var gibi
https://resmim.net/f/Z9altU.jpg
Üstadlar diyoz ya.telefon konusmasi oldu .abd vatandasi ve tutuklu nasa calisani fetoden hapiste olan kisi anında sorgusuz sualsiz serbest bırakıldı.s400 icin birlikte calisma önerildi. Daha ne olsun..
Seçim öncesi "abi ne emredersin! "politikası mı izlendi
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD Dışişleri Bakanlığı, 3 yıldır tutuklu bulunan Türkiye-ABD çifte vatandaşı ve NASA çalışanı Serkan Gölge'nin tahliye edildiğini açıkladı.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Morgan Ortagus, "Serkan Gölge'nin serbest bırakıldığı haberini memnuniyetle karşılıyoruz" dedi.
Ortagus ayrıca, Türkiye'de tutuklu bulunan diğer ABD vatandaşı çalışanların yargı süreçlerini de izlemeye devam edeceklerini söyledi.
Gülen yapılanmasına ilişkin dava kapsamında yargılanan Serkan Gölge'ye "terör örgütü üyeliğinden" geçen yıl 7 yıl 6 ay hapis cezası verilmiş, itiraz sonucu mahkeme terör örgütü üyeliği mahkumiyetini terör örgütüne yardım etmeye çevirmiş, cezayı 5 yıla düşürmüştü.
Türkiye'de tutuklu ABD vatandaşları iki ülke arasında gerginliğe neden olmuştu.
30 Mayıs Perşembe 14:33 TCMB BRÜT DÖVİZ REZERVLERİ 24 MAYIS HAFTASINDA 73,1 MİLYAR DOLARA YÜKSELDİ
30 Mayıs Perşembe 14:32 YURT İÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUATLARI 24 MAYIS HAFTASINDA 316 MİLYON DOLAR ARTTI
30 Mayıs Perşembe 14:30 YABANCILAR 24 MAYIS HAFTASINDA 51 MN $'LIK DİBS ALDI, 96 MN $'LIK HİSSE SATTI
bist de kapanışa 1 saat kala,
satışa geçerse süpriz olmaz sanırım...
Dolar böyleyken, petrol fiyatları da düşmüşken, bankaların sektör karlılığı iyi çıkmışken, CDS 500 ün altına inmişken...
BIST100 ün alımlara devam etmesi beklenir...