Toplantıya bizzat mi yoksa e imza ilede katilabiliyormuyuz birde bu 46 alim meselesi olursa nasil yapacaz nasil talimat verecez
Printable View
Toplantıya bizzat mi yoksa e imza ilede katilabiliyormuyuz birde bu 46 alim meselesi olursa nasil yapacaz nasil talimat verecez
Ayın 10'una kadar 46 kuruşu ya kendi geçirir ya da 46 kuruştan genel kurulda ayrılmanıza izin vermez. Çünkü toplam 1000.000/46=2 milyon 1...civarında hisseyi geçerse ayrılmak isteyenlerin hisse toplamı satış ve de ayrılma hakkı iptal. KAP haberinde öyle diyor. 1 milyon lira para ayırmışlar toplamda limit olarak.
Ytd
Toplantı ne zaman bilen barmi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurul 10 Eylül pazartesi saat 14.00 de Topkapı Yeşil Plaza da yapılacak... online katılım için toplantı öncesi kayıt yapılmalı....Toplantıda geri alım 0.46 tl ve üst sınır limiti 1 milyon tl oylamaya sunulacak 2/3 i çoğunluk sağlandığında çağrı başlayacak..O yüzden herkes elindeki hisseleri toplantı günü kayıt ettirsin ...
BU NE ANLAMA GELİYO ÜSTAD
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar İstanbul dışında olup genel kurula katılamayacak olanlar
https://egk.mkk.com.tr/
adresine girip kayıt olmalısınız..Bunun içinde e imza alınmış olması gerekiyor ya da İstanbul da katılacak bir yatırımcıya
sizin adınıza oy kullanabilmesi için vekalatname vermeniz gerekiyor...
Saat 14 de elektonik ortamda hazır bulunup e genel kurul üzerinden bağlanmayı unutmayın...
Birlikten kuvvet doğar ..
E imzayı takmış bekliyorum.toplanti ile ilgili ekranda bişey yok
Sadece anelt nın var ekranda oda 26 eylulde
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!![/QUOTE]
Sanırım toplantı yok.
[/QUOTE]
en son çarşamba seans kapanışındaki hisse sayınızla g.k.a katılabiliyorsunuz.
elektronik ortamda katılabilmek için bir gün önceden egk sistemine kayıt yaptırıp, oylamayı dahi yapabiliyorsunuz.. g.k.dan 1 saat önce sistem açılıyor.g.k.a girmedenişaretlemiş olduğunuz oyları ve serh durumunu otomatık olarak gönderip g.k.u sadece izlemeniz yeterli.
Ben 1 saat önce kayıt yaptim ama ygyo toplantısı açık gözükmüyor sistemde.giris yapıp görebilen varmi
Desene boşa giriş yapmışım dün girmeliymişim demek
2,5M tl lik hisse almamak için 125M luk satışdan vazgeçti adamlar, çok enteresan. Bu işin içinde bir bit yeniği var ama hadi hayırlısı, kokusu çıkar yakında..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunların genel kurulu da dalavere. hepsi dümen. 125 milyonu kim kaybetmiş emel bulsun. bu para ellerinde olsa batak projeleri kurtarırlar önce. dalga geçiyorlar insanlarla.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
küçük yatırımcı devlet eliyle bu kadar mı sikilir
maliyet 1 milyonu geçmiş. sen küçük yatırımcıyı kaç milyon tl düzdün de kim hesap sordu
spekdusmani spekdusmani is offline
Üye
Duhul
May 2017
Gönderi
102
agalar size bir iyi bir kötü haberim var. yaptığım araştırmalarda yeşil gyo nun 2-3 çeki yazılmış. birde bugün iş yatırım bayağı mal satmış acaba patron çekleri ödemek için mi için hisse mi satıyor.?? yarın açıklaması gelir eğer sattıysa.. bu kötü iyi haber ise hisse hale 14-13 lerden işlem görüyor.. herkes bankacisina sorabilir? kesinlikle kötü yaygara cikartmiyorum. ama bilincli olmak lzm. bu hisseden cok umutluydum ama malasef suan iyi görünmüyor..-
bir form üyesi yeşil yatırım holding sayfasına yazmış
haberin doğruluğu veya feyk olup olmaması hakkında bilgi yoktur.
kısaca haberin doğruluk değeri yoktur bir alıntıdır. biz yeşil yatırımcı olduğumuz için bizi uyarmak için yazmış.
ben şahsen inanmadım yeşil yatırım sayfasına baka bilirsiniz gönderinin aslı için
Mantıksızlık Yok o çocukluğu var bu işte kardeş
Ygyo yesilyapı ve yesil konkordata başvurusu yapmış geçmiş olsun Allahtan kağıttan kaçmıştım 15 gün önve
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de kaçmıştım. Konkordatoyu göremedim, link paylaşır mısınız? yeşil kundura ile ilgili konkordato düştü haberlere
ytd
Üstadın biri paylaştı , olmaması için sebep yok ; inşallah yoktur çok insan mağdur olmasın
http://www.hurriyet.com.tr/amp/ekono...mpression=true
Iyide sadece ayakkabı var
yeşil ayakkabı var gyo ile alakası varmı
Aynı gurup şirketi açılışta gösterir kendini
Yeşil Kundura'ya dün konkordato kararı verildi. 1958'de kurulan Yeşil Kundura'da 1987'de ayrılan yönetim 2009'da çocuklarınca yeniden birleştirilmeye çalışılmış ancak EGS Bank'a borçlarından dolayı Yeşil Kunduranın varlıkları üzerinde TMSF tedbir olduğundan ilerleyememişti.
İhsan Yeşil'in başında bulunduğu Promar Ayakkabı ile Dema Ayakkabı Ağustos 2015'de iflas etti. Kundura işini arka plana koyan Engin Yeşil ise şirketten ayrılıp gayrimenkul işine ağırlık verdi.
Bu yüzden borsadaki YGYO, YESIL, YYAPI ve KPHOL ile Yeşil Kundura arasında direkt ortaklık ilişkisi bulunmuyor.
Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş
Yaşa be kardeş
Hay allah razı olsun. Kardeşim tüm param bunda. Nasıl da korktuk. Inşallah bisi olmaz. Ama bugün ekrana da pek bakmamak lazim bence
Selamünaleyküm,
Nereden buluyoruz böyle şirketleri Valla anlamiyorum, Ahmı aldık, onu da bilemiyorum. Adamlar ne sağlık bıraktı nede sağlıklı düşünme.
Geçen Kamil Engin Yeşil Yeşil Kundura için yılda 25M Kar ediyoruz diye röportaj vermiş, şimdi Yeşil Kundura Konkordato ilan etmiş.
Bu aralar YGYO ve YYAPI batık diye çok forumlarda yazılar var, İnşallah yazılar gerçek olmaz, Ellerinde gayrimenkuL var, eğer ki kayum atanırsa seveinirim, en azından KamİL Engin Yeşil'den daha iyi yönetilir.
Bu arada Tuvalet Kağıdı bile bu şirkettin hisselerinde daha fazla primlendi. Bu ise bize en az % 60 zarar yazdırdı. Ve 1 aydır 0,36'da ne vara bir türlü geçirmediler. İnşallah sığ kademede mal çıkma durumları yapmıyorlardır.
YGYO'nun bağlı ortaklıkları ve İştiraklerinde aşağıdaki firmalar gözüküyor YeşiL kundura gözükmüyor.
Tabi ne olursa olsun holding altında olan ve kötü olan her şirket YGYO'yuda olumsuz etkiler.
Bağlı Ortaklıklar ve İştirakler
Yeşil Global İnş. Turizm Otelcilik A.Ş.
Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi
Zincir Yapı A.Ş.
ınnova 4 olyı nedır magdurlar mı var teslım mı edılmemıs
Yatırımcı işlerini 3 gündür arayıp kimse ulaşamıyorsa...spk diye bir kurum boşuna vardır. Böyle başka şirket var mıdır?
Yüksek maliyetlilere bir şey diyemem ama yeni girecekler iyi düşünmeli...?
Nasıl bir ş.sizlik bu hisse aralıksız 4.aydan beri 5 aydır düşüyor.
6.ay sonu 7.ay başı bir sıçrama yapmıştı sonra yine ele verdiler ve hisse puL oldu ne bir açıklama ne bir destek hiç bir şey yok.
İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez ve şirket batmaz veya iflas istemez.
Devre kestirdi ********ler, tabana bir kademe kaldı:(
Arkadaşlar kim almış satmış grafik var mı? Paramız gitti emeklerimiz:((
Allah sabır versin. Bu adamlara katlanmak zor işhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...002be87001.jpg
ytd
dostum tam 1 yıldır düşüyor ekimde galipe 0,50 krştan virman yaptığından beri kedi sıçraması hariç hareket yapmadı.yyapı ygyo ve yeşil o kadar mal varlığı var iken iflas istemez kanaatindeyim...kamil borsanın her türlü cinliğini bilir.bence bu işin içinde başka şeyler var.puslu havayı fırsat bilip devletten bir şeyler kopartmak istiyordur muhtemelen,adam son 1 yıldır yurtdışına dünyanın dövizini kaçırdı ve çalışanlarına ve taşeronlarına ödemede yapmadı yüzde 600 kar ile daha çivi bile çakmadan 10 bin üzerinde daire sattı bu paralar nereye gitti..ayrıca buna hesap sormayan devlet görevlilerini de özellikle spk ve ticaret bakanlığındakileri ALLAH a havale ediyoruz.gör bak mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Çok özür dilerim
İnşallah iyi olur sizler için ben 0.38 den kaçtımhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e9f82b0d5b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0008ba1706.jpg
Tşk kovkaya kardeş