26 nisan 2023 e kadar hiçbirşey yazmayacam. Günü gelince ne demiştim ben diye sorarım ama 👋 benim tezim hükümet banka veya mahkemeden kurucu imhasına gidecek bir senaryo oluşamaz. (veya temettü ödemesi kararı alınmaz) Saygılar
Printable View
26 nisan 2023 e kadar hiçbirşey yazmayacam. Günü gelince ne demiştim ben diye sorarım ama 👋 benim tezim hükümet banka veya mahkemeden kurucu imhasına gidecek bir senaryo oluşamaz. (veya temettü ödemesi kararı alınmaz) Saygılar
Sayın Hostel78 bu ihtimallerin olmayacağını varsayıyorsanız.Hissede neden bulunmaya devam edeceksiniz.Baska bir beklentiniz mi var?
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle konuşan bir insanın hisselerinin halen elinde olacağını varsayamıyorum 😁 belli bir tayfa var 550 den satıp 500 den 450 den yerine koyarım diyen ve eli boş kalan. Zamanında trade ile iyi ekmek yediler ama papaz her zaman pilav yemez. Şimdi onların hisseleri göbekli bir yatırımcıda 😊
Net bir şekilde toplanıyor sahte okey değilse
İşatr ve işbtr çok geride kaldı. Bankayla ilgili bir gelişme olsaydı bunlarda da bir hareket beklenirdi. Ama yok.
O yüzden işkurda ki hareketler sahte okey mi zaman gösterecek...
All time high
Garantiden alanlar bu işi mutlaka biliyor.yoksa bu kadar para boşuna verilmez.
Ramazan bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.
Bayramınız mübarek olsun. :)
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kamudanhaber.net/osmanli...liraya-satista
Bizim antikaların bu delikli para kadar değeri yok mu yani!
Yarın bir tavan daha fena olmaz
Bankaya 3 5 milyar fiyat biçenler vardı, şişecamın 3 aylık net karı 3.5 milyar tl
bedelsiz kayıplarda ses yok.....
Syn Marslı bizim iş için kaç okka yeterlidir
Marslı üstat fena korkutmuş birilerini belli...
Sayın Marslı iş bankasına talip var deme sakın :) böyle bir durumda hedefleri revize mi etsek? Yıllık karı ort 35 milyar desek Kurucu’ya düşen pay 3.5 milyar hisse başı 1.3 milyon tl yıllık kazanç (temettü).. elde edilen yıllık gelirin 10 yıllık getiri hesabı yapılsa 1 adet İş Kurucu değeri bu sene itibarı ile 13 milyon bulunabilir.. Allah bereket versin.. tabi bu bizim naçizane hesabımız.. filmin final sahnesinde illa ki değişiklik olacaktır..belki de bi yolunu bulup hiç değer vermeden imha ederler..
Tek bir iştirakine 3 aylık 3.5 milyar net kar bırakan bir yapının piyasa değeri ve kurucu hissesinin değeri....
Tayfunlar,fırtınalar,kopabilir.sığınak bulup,kafamı bile çıkartmamayı düşünüyorum....:evil: ytd
bizim kıza talip XXV okka eder demiş.az kaldı bulun ortayı.....sizde kurtulun biz de...:kahkah:
25 iyi rakam bana uyar BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gene tuhaf tuhaf altı boş yazılar başladı
Varsa bildiğin duyduğun evirip çevirmeden söyle çünkü çok yazdın daha öncede bu tarz, bi numara çıkmadı marslı
İyide samimiyetlik bişey değil konu, sürekli 3 5 ayda bir acayip şifreli bişeyler yazılıp altı bomboş çıkıyor bende buna değindim
Sn. Marslı A grubu hisse sahiplerine de birşeyler düşer mi?