Akşama dünkü takas kapanışı ile bugünkünü mukayese ederiz. Çıkar meydana
Printable View
Şimdi düşen kapa göre 1.412 adet daha ünite satacaklar finanşehirde. 2m dan satsa, 2.8 milyar tl eder. Marmaria projesi , halkanarz gelir falan derken bu borç ödenir beyler. Farkındamısınız, bu eşşek kap açıklamazdı, tek tük açıklarda, nerdeyse her hafta bir kap düşüyor artık.
:))))))))))))))))
75 cent de bir boşluğu var..Gelir mi bilinmez..
avninin zamanında satış maliyetleri 40 cent ler ve üstü..Ortalama 60 cent desek..
sonrasında malum 7 cent e kadar düştü..
Zamanında dedik idi..Dolar bazında 10 da 20 de birine düşmeden patron gelip mal almaz diye..
Kolay değik 248M lot halka açıklığı vardı 200 ünü sattı patron h.ö ve yandaşlarına zamanında..
7 cent ten bu mahkemeci ekipden mallar geri alındı..:)
Şu anda 50 cent..
Avni wins..
Bugün kü 2.3m u denizle oyak almış gibi. Tam tespit edemedim
Ya da fake emirdi. İptal etmiş...
İptal etme, emir silme olmuyor diye biliyorum bu hissede. SM-N976N cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haaaaa doğru, tedbir var. Eeee, anlamadım ben bu 2.3 m'u. Yırtık dondan çokmış gibi duruyordu takasta. Akıbet?
Güzel motor soğutuyorlar.. ne oldu da dıgıl dıgıl giden kağıt 3-5 kademeye sıkıştı değil mi? :)) varya şu bist tam bir üçkağıt masası :)
Hacim çok azaldı. Bu kadar beklenti olan hissedr bu hacimsizlik manasız oldu
Bi kap geliyormuymuş, sinpaş katar fonuna şu kadar daire sattı di ye... hayallar hayaller
Güzel laf ettin...
Da sen olsan alır mısın? :)
Fena soğutmaya aldılar. Kimse satmazsa sert çıkar. Booooomboş kademeler ve yukarısı
Flamanın sonuna geldik, bugün yarın bir yere kıracak, gönül ister ki yukarı kırsın.
Deli gibi topluyorlar alttan.. kapıyorlar resmen
Adam gibi kap metni bile yazamıyorlar. Yek okuyuşta spk kayıtlı sermaye tavanı talebini onaylamıştır yazar dimi. Eh beee. Bu zaten bilinen birşey
kapları kullanıp fena mal çıkıyorlar haberiniz olsun tavşan kardeşler :(
Bir toplama yaptılar akıllara zarar
Beyler ben bu kağıdı satmam.ayan beyan ortada,,psikopat gibi mal topluyorlar . Olacak ii değil. Hakikaten kimse bu tahtacı, işi çoook iyi biliyor
Son 10 dakika belgesel olurdu. Acayip çok acayip. Bu tahtacı kim ya. Hakikaten usta herif. Bu herif yeni,kimse artık
:))))))))))))
Sanatkar bu herif, belli oldu
Ağzna sağlık. Yukarılara azar yazıyor. 5 kademr altına yığıyor ama aynı zamamda alışta karşısınada yığıyor. Süper dengede tutuyor. Ky de senle mi uğraşıcam diyor alışta bekleyenle avlıyor. Kağıt dengede kendi kontrolünde grafikte flama içinde. Tam manasıyşa bunu yapıyor kaç gündür
Alış satşın iki mislinden aşağı pek olmuyor. Lakin kademelerle oynuyorlar deli gibi mal topluyorlar. Çol güzel dengede tutuyorlar.
Alış satışın bir ara dört misli oldu ama kağıt 76 da. Hadif çekiyor ssatışı 78 gösteriyor. Bi boşaltıyor. Tekrar 76 ya yığıyor. Deli mal topluyorlar.
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan...
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.