Birisi spek söylesin robotun fişini ters takmış aliyor [emoji16]
Printable View
Birisi spek söylesin robotun fişini ters takmış aliyor [emoji16]
Çok şükür bir an için ne oluyoruz demiştim. Bünyemiz alışık değil [emoji16]
şu cikan yuzde 3 endekste eminimki ozdemir ucar kahroluyordur..mali kaptirdi alttan mal almak icin sarfediyor ya mal da gelmeyince tabi kagiti baskiliyor..baskilatikcada mal kaptirircada deliriyordur..
Manipülasyon sadece fiyatın yukarı doğru taşınmasıyla olmaz bu sekil de olanı da mevcut.
Hakim güç kendileri yaa para kaynakları bizden daha sağlam ve bir sürü başka güçleri mevcut.
Ama su akar yolunu bulur istedikleri kadar set ceksinler o setide eninde sonunda patlatır gerçekler.
206.10 dan 10 lot aldim hemen 205 li seviyelere cektile...burada yuklu mal alacaksan azar azar alip asagiya cektimi yuklenecen..bu ozdemir gozunu karartmis...hadi bakalim azdan az coktan cok gider
Eskiden de olurdu bu hareketler hacimsiz yapardı ama bu sefer farklı olmaya başladı sanki. Alıcı gelince yukarı çekerdi, şimdi alıcıyı gördüğü yerde fiyattan bağımsız veriyor. Bilmiyorum, kötü düşünmek de istemiyorum ama can sıkıyor. Bakalım bir yere evrilecek, yaşayıp göreceğiz.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En iyi ihtimal onlar için endeks satış yerse hele bir adalar krizi falan olursa sert aşağı kesin denerler başka bir şansları benim görebildiğim yok.
Bizim şansımız deneyimsiz yatırımcı yok gibi fazla yiyecek müşterisi olmaz kredi taşıyan da yoktur herhalde geçtiğimiz bir ay vbts kapsamında zaten kredi teminat açık olayı kapanmıştı.
Özetle hep beraber yaşayıp göreceğiz.
Biz eller açık oynuyoruz onlar rest te rest görüyoruz ellerini paşa gönülleri bilir.
insallah tahtayi baskilayan kim ise ( ozdemir ucar olsun veya bi baskasi ) o kazandigi paralari yiyemesin insallah...bogazinda kalir insallah...bi gece kalp krizi gecirir insallah
Şaka gibi ya .en hantal dediğimiz bankalar vb uçtu gitti.bu kadar beklentisi var ama endekse inat düşmeye inatla devam ediyor tahtada her kim varsa kendimde kazanmam kimseye de kazandırmam diyor.
Sağlık olsun azdan az çoktan çok gider.
Ama yarın öbür gün bir haber düşer Kap a satış veya kat karşılığı görüşüyoruz diye o zaman nasıl tutacak tahtayı çok merak ediyorum.bütün oyuncusu teknikçisi Instagram cısı telegram cısı buraya üşüşürse ne yapacak acaba.ha şirketle spek beraber hareket edip kap açıklamasını engeller veya geciktirirse o zamanda spk ya bizim şikayetçi olmamızı kim engelleyecek elbette biz yatırımcıların da duyduğu gördüğü bir şeyler vardır......bence akıllı olma zamanı bu kadar baskı yeter.
Benim düşüncelerim bunlar kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyin
herkesin belli bir sabrı vardir...eninde sonunda kimin sabrı daha celik se o kazanir...suan ozdemir ucar herkesin sabrını deniyor...bakalim kimin sabrı kırılacak...ben 200 lu sevilerden 1 lot dahi almam artik...eger ki sabrımızi zorlayacak olursa ve 200 altinda gerirse ozdemir abimiz alim yapmayi ozaman dusunurum... hadi bakalim ozdemir abi kimin sabri daha celik izleyeceyuuukkk
Banka açık vadeli kumarhanesi kapanınca herkes kendi kümesine geri gelir sayılı günler saatler var.
Tavan tavan yakışır.
Arkadaslar yeni giren arkadaslar veya yeni alacak olan arkadaslar; sizden rica ediyorum sabirsizlik yapmayin...bakin borsa sabirsiz insanlarin, sabirli insanlara para kazandirdigi yerdir..bunu asla ama asla unutmayin..ozdemir ucarin oyununa gelmeyin sakin...
Söyle bir çarşı pazar gezdim yerli muz fiyatı 35 tl olmuş yüzüne bakan yoktu eskiden şimdi fiyatından dolayı bakan yok.
Ohh bir serinlik geldi elini korkak alıştırma gitmeyen daha çok düşer hesabı ver ayarı heyecanlı oluyor. Hem kapanışı ustalar yapar değil mi...[emoji16][emoji106]
Kes devreyi çay molası verelim.
Demek artık senide acıtıyor fiyat ve gelen alıcı miktarı.
199.50 den 20 lot daha aldim..aldiktan sonra biri 197 ye taradi...ver ver arkadas elini korkak alistirma...20 lot 30 lot cekeriz bizim etimiz but'umuz bu
Bu tahtada amigdalası alınmış yatırımcılar var. Portföy dip tepe dehşet oynuyor lakin hepsi fiktif. Patron sahneye çıkmadan her şey boş.
simdi dolar bazli grafige baktim...bu ozdemir abimizi ilk kap haberini 8 subatta atmis...8 subatta hisse fiyati dolar bazli kapanis 11.24 yani 223.40 denk geliyor suanki kurla...demekki ozdemir abimizin maliyeti yani paranin taşıma maliyeti 200 ler...
Bir de emlak piyasasi dolar bazli kazandırdı bu dönemde. Ama bizim tarla 10 sene önceki bölündüğü dolar bazli fiyatlar civarında salinmaya devam ediyor. Güya bir de şirketin %25i halka açık. Kademeler belli. Yıllardır tutanlar kazanamamış, Uçar abi mi kazanacak...
sonraki alim kap haberi 11 subat 2022 peki dolar kapanisi kac mi o tarihte 12.14 suan ki kurla 221.55..
31 martta bi pay alim haberi daha gelmis o gun ku dolar bazli kapanis 14.77 suan ki kur la 269.55 e denk geliyor...birde 4 nisanda bi alim haberi daha gelmis 14.18 dolar suanki degeri 258.78...
demeki ozdemir abimiz zarar da buyuk bi ihtimalle
Arkadaslar unutmayin paranin illaki bi tasima maliyeti vardir...bu uyanik ozdemir abimiz hisse degilde dolarda kalsaydi suanki durumundan daha iyi olurdu...adam resmen bizimle d....k geciyor
Şuanki görüntüde spek kendini deşifre ederek madara etti. Kaldıramayacağı tahta çıktı adama borsa tarihinde. :)
Son 2 gündür tahtaya küçük alışlarla biriktirenler artık mal alamıyor çünkü satan kalmadı mecbur cep to cep yapıyor ufak takozlar ile şansını deniyor ama nafile artık fiyatın yukarı ivmelenme zamanı hiç bir şey yapmadan bile fiyat yukarı çok kolay atacak durumda ...
bu yuzde 90 larda olan eflansyonda tl de durmak zaten bi sacmalik...ozdemir abimizde bunun farkinda ki TL de durmak yada dolar da durmak yerine hisse almis..ama ne olsunki zararda şuan...hic kimse zararda durmak istemez illaki cayırtıyı kopartacaktir.. dedigim gibi sabır sabır sabır...
Bu adam 50 tl temettü olur diyordu yıllık. Yapılacak inşaatan TURGG ye kalacak payın yıllık geliri yani kira olarak söylüyor bunu. Kira 20 yılda toplam değer kadar olsa 1.000 tl hisse fiyatı çıkar. Bu olur demiyorum. Ama kendisinin yıllık 50 tl temettü beklentisi üzerine bu hesap çıkıyor. Şimdi yaptığı numaralara bak. Bu hesap doğru mu değil mi bilmiyorum. O zamanki usd fiyatlarıyla bana biraz abartılı gelmişti. Ama burası borsa tabi ki O zaman böyle der şimdi başka. Kimseye güven olmaz. Herkes kendi riskini kendi ölçüsünde hesap etmelidir. 30 usd olduğunda açgözlülük etmeyip satsaydık,şimdi burada sürünmezdik. Türkiye piyasasında sadece hisse ile uğraşmıyoruz. Aynı zamanda makro ekonomik bozulmalarla, devalüasyonla ağır dış politik koşullarla da mücadele ediyoruz. Yarın ne olur bilinmez.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yillardir yerlerde sürünen bankalari bile tavan tavan götürdüler. Bizim gotu boklu su tahtayı yıllardır elinde tutanlar bir türlü götüremedi. Borsa tarihinin yüz karasıyız. Akla tek gelen: bu halka açık lotlar kalın şekilde birkaç farklı yatirimcida duruyor. Cikar çatışması hat safhada. Uçar abi bile 250bin lot aldığını resmen deklare etmişti. Ona rağmen bi halt yiyemedi. Demekki kagit dağınık ama toplu şekilde bir kaç kişide baska izah bulamıyorum. Win win için ne yapacaklar bilemiyorum.
Bürokrasi henüz bitmedi. Uygulama bitip yeni tapular alındığında,şirkete bir teklif geldiğinde olanlar olacak, Zaten bu boşluktan faydalanıp bu numaraları yapabiliyorlar. Kolay kolay bize yedirmeyecekleri açık. Mecburen bekliyoruz. Bunca yıl bekledik. Bırakıp gidecek halimiz yok.
Sm bezgin bekir bence yaptığı projeksiyon son derece sağlıklı hatta az bile söylemiş temettü kısmını.
Çıkar çatışması dağınık büyük lotlar mevzusu için şöyle örnek vereyim. Terminator filminde bir tane cıva olan vardı eninde sonunda bir araya geliyordu bizim dağınık kalın lotlar aynı durumda anlayamazsınız bile.ne zaman terminator olduğunu.
Dünyada belli başlı bölgeler de artık akıllı şehirler kuruluyor yeni oluşum bu sekil de olacaktır.
Bölge cazibe bölgesi ve bir yeni yaşam konsepti sunacaktır .
Doğal olarak biraz cep yakacak .
Yeni konsept zaten sahip olma kirala modeli evler arabalar kıyafetler vs her şeyin sahibi büyük şirketler bizler sadece zamanlı kullanıcılarıyiz.
dayanamayip 24 lot daha aldim..elime para gectikce kumbara misali biriktiriyoruz iste...karınca kararinca misali
ozdemir abi surekli mal aliyoruz umarim senin lotlar eksilmiyordur..benim hisse adeti surekli artiyorda...zararina malini bana satmiyorsundur umarim
215 tl üzerinde alıcılı görmeden gidiyor diye düsünmeyin. Maliyet orası canını yaktigim yer şimdi o acıtıyor hesapta .
Sıkıntı değil eşek gibi taşıyorum ama oda gelip it gibi çizecek ahanda buraya not düşüyorum.
Hatırlayan bilir en son 25 tl civarında yapmıştı bunu sonunda ne oldu biz eşek gibi taşıdık onlarda it gibi çizdi zamanında.
Eşekleri çok severim çok güzel gözleri olur. Ehh eşeğin önde gideniyim ne yapalım aha işte eşek gibi anırtiyir beni akli sıra...[emoji16]
Bizde gizli saklı yok neyse o açık pokere döndük.
Yalancının pokeri oynuyor arkadaşlar.
https://i.hizliresim.com/2j3tokv.jpg
ozdemir ucar abimiz bu.. vakti zamaninda deniz bankida bu ucurmus