hocam hangi aracı kurum sizinki
Printable View
Hiç bir zaman bağışlamadım.
Küsürat seansları var emir veriyorum bir gün önceden telefonla satılıyor.
Pd/dd 0,50 olmuş bu nasıl oluyor 0,50 nedir ya
Ne yani Şuan hisse defter değerinin yarısından mı işlem görüyor ??? Bilen arkadaşlar aydınlatırsa seviniriz 😊
evet biliyorum hocam, önemi yok olabilir ama bu sistemi bana sağlayan ve her alım-satım-iptal de komisyon kesiyorsan , bi zahmet sorunsuz hizmet vermesi gerekir diye düşünüyorum ve bazı bankalarda ort maliyet düzeltmiş bile .
OFFF
Güncel matriks verileri aşşağıda
https://i.hizliresim.com/McQ4WY.png
Dont panik:oleyo:
F/K 2,25 :) Sermaye eski, fiyat ve pd yeni
Karton fantazi günleri 🎉
açılışta alış yazdık vermediler
bir parmak bal...kaz gelecek yerden...
acaba bir kaç tavan gider mi? Kaç lot var alıcıda bekleyen ?
Birkaç sene önce pozisyon açan sabır gösterse 1'e 12 kazanmış ve binlerce lotunu tavandan satma imkanına sahip hala eleştiriyorsunuz Karton'un tahta yapıcısını. Bu muhafazakar görüşlerinizi değiştirmeniz için ne gerekiyor? Tahta açık isteyen güncel fiyattan satabiliyor.
Satamayınca almaya çalışıyorum.
YTDeğildir.
akıl önemli bir nimet
dün satanlar daha yüksekten almaya girişmiş. neden çünkü görünen fiyat 90 tl idi. halbuki 2500 den almış oldu kerizler :) ne değişti dunden bugune?
ayrıca fk degerleri hatalı! hangi aklı evveel yaptıysa yanlıslık olmus. karton fk su an 2.25 değil. 60
Virman için, kendi bankanıza yazılı dilekçe ile başvuru yapıyorsunuz, ayrıca belirlenmiş masraf ta alıyorlar.
Yani astarı yüzünden pahalı geliyor.
Benim hesapta; eskiden kalma bir çok eksik lot var, ayrıca 2001 yılından kalma Egs Holding lotları da duruyor.
Ben de yıllarca rahatsız oldum bu durumdan, ama yapacak bir şey yok, sonraki sermaye arttırımlarında, belki düzelir.
YTDeğildir.
Alış lot sayısı ve emir miktarını yazabilecek arkadaş var mı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kagıt şişmişti bölününce fk nasıl değişir ya? hata var
başka bir forum sayfasında karton fk sının 60 oldugu yazıyordu
dogrusu o civar birşeydir
Teşekkürler.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kişisine göre cevap verilir bizde. haddini bilsin horozcuk :)
bence yıllık gördüğü 134 ü görecektir.
Tavan da 6692 emir 703600 lot bekliyor.
perşembeye kadar tavanı bozmazsa gördüğü en yüksek seviyeyi yani 3545 i görmüş olacak İNŞALLAH.
Fk da yanlış pd de yanlış gördüğü en yüksek değerde yanlış. Grafik başka değer gösteriyor ama doğruyu veriler başka