Rte nin eleştirilecek tarafı mı kalmış? Ben sonradan gelecek sisteminde Rte nin sisteminden farklı olmadığını, yandaş zihniyetinin yine devam edeceğini, bir şeyin değişmeceğini söylüyorum. Varsa aksi iddaan buyur..
Printable View
Şunu neden eleştiremiyorsun
2 yıldır bekletilen ve meclis açılışında şu korona günlerinde milletin canı burnundayken kimsenin aklında ce gündeminde yokken birden bu afamlarım mv kiklerimin düşürülmesi hakkında bi iki kelam etsen
Sırasımıydı şimdi desen ?
Neyse çarşınız pazar olsun
Fed matbaasini cikarsalar dow 10 gun sürmez 14 bine dusmesi
Abi hermesj junior mu
S
Senior nerde
Bi de Şahink var :))
Bu gün robotlar arıza yapmış herhalde akşam seasnı endeks kontratında hacim, burada da yazan çizen kalmamış....
Herkes işini bitirdi mi bu gün yani?
Hermesj nin yazilariyla bist grafigni açın
Borsa yükselince chp ye sariyor
Dusunce akp ye
Tek tek bakın tarihlerine
Bu birçok kiside var bu son yillarda
Asil nedeni yillardir hisselerden edilen zararlar zaman kayıplarinin verdigi sikinti
Akp ye deli gibi saldırdığı yazilari var borsa düştüğünde :)
BİM aysonu kapanış öncesi ve kpanış işlemleri SPK incelemesinde... Karanlık odadaki fiyatı bilen heyecanlı bir grup 18.00 ile 18.05 arası viop pay vadeliye saldırmışlar... Müşteri emirleri ile içerden öğrenenlerin ticareti yapılmışsa yandı gülüm keten helva... Bir de Kapanış işlemleri seansında çok yüksek montanlı alış girmişler... Son saniyede mi açıır açılmaz mı bilemem artık... Aşılışta ise sıkıntı yok, son saniye ise öfff beeee cezaya bak....
Dow bugün mıymıy
Bizim kide stabil bunlar bir şey karıştırıyorlar herhalde
Para bitti değil başka bir şey
Hım mmmm
Bir düşünelim acaba ne olabilir
Hımmmm
3 kademeye binlikleri yerleştirmişler
Şahit abi istermisin bej doksandokuz
Toların belini gırdık
Hadi
Erken geçim e
Koronayıda alt ettik
Oley oley oleyoo
Senaryolarından bi Demet
Bu abd deki olaylar, protestolar, tüm dünyaya Coronayı unutturdu.. bağışıklık sistemine geçildi...
Yoksa millet hükümetlerin ülkeleri açmasını eleştirip kaos yaratacaktı... ama protestolar tüm gündemi değiştirdi...
Medya gücü işte...
O protestolar boşuna büyütülmedi:))
Yesil kapatmazsa olecek hastaligi var dow son dakika 200 puanlik matbaa alimi gelmis yine
I feel more and more confident that our economy is in the early stages of coming back very strong. Not everyone agrees with me, but I have little doubt. Watch for September, October, November. Next year will be one of the best ever, and look at the Stock Market NOW
Trump
ANE-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dow
haftalık
27.300 e kadar gideri var bunun bence.
https://i.hizliresim.com/vzaD9u.png
Tabii ki. O bakımdan farklı düşünmek lazım, önüne her koyulanı yemeyeceksin, beyin devamlı dinç duracak, sorgulayacaksın... bağışıklık sistemine geçileceğini önceki aylardada söyledim, kalan sağlar bizimdir diyerekten..
Şimdi protesto olayları olmasa idi, hala corona tartışılıyordu ve ülkelerin kapılarını açması vs halk tarafından büyük tepki yaratırdı...
Kaşla göz arasında iran ve ırak sınırı açıldı mesela..
Ben hiç bir şekilde güvenmiyorum zaten.. bir süre daha evdeyim.. gözlemleyeceğim..
Var mı ki fark. Forumda bile aynı.
Geçmişten bir örnek veriyorum. Yanlış yapılan bir şey adam bugün yapılan yanlışla cevap veriyor.
Diyemiyor ki o yanlıştı.
Ama siyasete girip aranızı açmayın. Bence.
Burası siyaset forumu değil.
Ha düşüncem keşke geçmişte de suç işleyen mv. milletvekilliği düşürülseydi. Refah Partisi Kapatılmazdı.
Iran başta ikinci dalga baslangici var fransa almanya ile ispanya da form tutuyor yavastan
Iran dun en yuksek ikinci vakayi acikladi baslangicta beri bugun de iranla gumruk kapilarini actik