dogus benim arkadasimdir
bi ara menajerliginide yaptim
boyle bisey yaptigini düsünmüyorum
begüm zaten aldatilacak bi kız degil
yalan haber
dış ve iç piyasa yönünü aşağı çevirmiş. olması gereken zaten bu tip bir hareket. dengelendiği yere kadar alıma ara vermek lazım sanki...
merkezin her saniye attigi gec adim bi o kadar faize yansır
ayni hatayi 2.kez tekrarliyor
alınan gec kararlar,inat etmenin faydası yok
Bir dolap ceviriyorlar
Madem ikinci dalga geldi diye vix uctu avrupa abd borsasi dustu
Ons neden coktu???
Bir bok var bu iste
üstad bence 1070 e doğru yaklaştırıp mal döktürüyorlar saonra 1111 üzerine getirip mal aldırıyorlar. mesela bu gün 3,36 ya mal satmayı düşünüyordum. sanırım 3,20 alışımı verecekler. bu borsa böyle gidiyor millette iyi para kazanıyor. ons çökmedi üstad. 1850 ye yakın bi yerden yine yukarı gidecek ve 2000 e değmeden geri gelecek onların yaptığı da aynısı
nasdak 10.000 bekliyordum ordan doner diye düsünüyorum
hesabimda ufak oynamalar olabilir 10.300 10.200 filanda olabilir
fed tahvil alimi aciklar para basmaya devam eder
ikinci bi cokus domino etkisi yaratir
buna hic bi merkez bankasi izin vermek istemiyor
ecb fed ikisi dahil hepsi
onlardaki para dolasima donmediginden enflasyon olusturmuyor
bizdeki basılan para ic piyasaya dondugunden ve kredi büyümesi arttıgından enflasyonu baskiladi
bütüm emtialar ,hersey satışa girdi
Üstad biraz gayret etse benim TSKB 1,04 lerde gelebilir.
simdi gözler powell’da 😀😀😀
ne zaman konusacakti amca
Sabahleyin 25.58 den tam zamaninda cikmisim goltastan. -5 şuan.
25.82 gordu gidiyor diye bekleseymisim, tenhada kistircakmis beni.
webster üstad son dakka gölü güzel doksana attım böyle volativ günleri seviyorum şimdi çorbacı hasana gidiyoz biliyon demi orayı meydanda
Ah biraz nakit olsaydı da ğümüşe dalsaydım.çok güzel alım fırsatı verecek
AA Finans'ın PPK toplantısına yönelik piyasa beklenti anketi, 27 ekonomistin katılımıyla sonuçlandı. Buna göre, 23 ekonomist politika faizinde (bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı) değişiklik beklemezken, 4 ekonomist faizlerin artırılacağı öngörüsünde bulundu. Faiz artışı bekleyen ekonomistlerin beklentileri 50 baz puan ila 150 baz puan arasında yer aldı.
Ekonomistlerin yıl sonu politika faizi beklentilerinin medyanı yüzde 9 olurken, beklentiler yüzde 8,25 ila yüzde 9,75 arasında yer aldı.
dünden ( gece yazdıklarımı hatırlarsınız -ingilizce olanlar) bugünün böyle olacagi belliydide ben bu kadar düsüs beklemiyordum endekste
bugünü az kayıpla kapadık
bebek hissemizin tavan olmasi bizi kısmen kurtardi
yarın daha olumlu olur hersey inşallah
Benim bakkalla metalci portföyü artıda tutuyor tavan tavan giderek kaç gündür. Yoksa tüpraş ile tav ocağıma incir ağacı diktiydi :)