Ben de bi gün deniz kenarında dolaşıyordum....birisi yanima sokulup "abi OXFORD diploması var istermisin" demisti de ben almamıştım....Tüh aklıma şeediyim, keşke alsaymışım...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben de bi gün deniz kenarında dolaşıyordum....birisi yanima sokulup "abi OXFORD diploması var istermisin" demisti de ben almamıştım....Tüh aklıma şeediyim, keşke alsaymışım...
Yayıncı kuruluşun yükümlülüklerini yerine getirmemesini, bu haftaki maçların başında futbolcular 1 dakika mücadeleyi bırakarak protesto edecek.
Bu sahıs vakifbank yonetim kurulunda gorev yapiyor.
BDDK bu olaya ne diyecek bakalım.....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kiminin 4 diploması var işi yok...
Kiminin diploması yok 4 işi var....
Bir yanımız her duruma müsait
Ne kadar uyarsa o kadar sığar...
USD BAZLI GRAFİKTE X 100 HAFTALIK DİRENÇ 210 USD OLARAK GÖRÜLÜYOR...
hesaplayın bakalım...TL olarak ne oluyor
Sayın Radyalog;
Yayınlamış olduğunuz # 5584 nolu gönderinizdeki Ödenmiş sermaye tablosunu incelediğimizde fiyatı yükslemeyen hisseler; kozal, tupras, tavhl, turgg, ve eggub kaldı ....Böyle mi algılamayız tabloyu?
Digiturk, 2020-2021 sezonunda bugüne kadar oynanmış tüm karşılaşmalara ilişkin naklen yayın lisans bedelini TFF'ye tam olarak ödediğini açıkladı.
Koca: İl sağlık yöneticilerimiz ve hastane başhekimlerimizle İSTANBUL’DAKİ rutin değerlendirmemizi yaptık. Tedbirlerin etkisi görülmeye başlandı. Son hafta içinde pozitif vaka sayısındaki azalma %20’yi buldu. Hastanelerimizde bunun yansımasını gördük
Koca: Polikliniklerde yaklaşık %30, hastaneye yatışlarda %15, yoğun bakımda ise yüzde %10 azalma oldu. Yatak doluluk oranı %55, yoğun bakım doluluk oranı %65. 658’den 1934’e çıkarılan filyasyon ekiplerimiz yaygın temaslı taraması yapıyor
Bakan Koca: "Aktif vaka sayımız azalmaya başladı. Tedbirlerin bu hafta sonundan itibaren etkisini daha çok göstermesini bekliyoruz."
https://i.hizliresim.com/DbBd7K.jpg
Herif düşünmüş taşınmış, son çare olarak ... :kahkah:
Trabzon Havalimanı'nda akşam saatlerinde pistin elektrik sisteminde teknik arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle havalimanında uçuşlar durduruldu. Arızaya havalimanı teknik ekibi müdahale ederken, uçaklar Ordu- Giresun Havalimanı'na yönlendirildi. Trabzon Havalimanı’nda, İstanbul ve Ankara’dan yapılması planlanan 5 uçuşun da iptal edildiği öğrenildi. Havalimanında teknik arızanın giderilmesi ile uçuşların yeniden normale dönmesi bekleniyor.
Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Hastanesi Kovid-19 yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan yangında 8 hasta yaşamını yitirdi.
:notr:
Tez Haber
@TezHaber
·
59d
#SONDAKİKA
Gaziantep'teki patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 9 oldu.
Oksijenin yanıcı ve patlayıcı tehlikeli bir gaz olduğu toplum tarafından bilinmediği gibi, kullanan uzmanlarda bilmiyor.
Youtube'a yüklediği kutu açma videolarıyla ünlenen 9 yaşındaki Ryan Kaji, sadece 2020 yılında 29.5 milyon dolar gelir elde ederek platformun en çok kazanani oldu. Ryan's World kanalı 12 milyardan fazla izlenme aldı.
Abd'nin türkiye'ye yaptırımı // erdoğan: Biz her koşulda diyaloğa, konuşmaya açığız
Erdogan : Tehditle diz çöktürmeye çalışanlar hayal kırıklığı yaşayacak"