Maşa ile müdahale ederim..elimi ne sürecem büyük ülke olsam..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Maşa ile müdahale ederim..elimi ne sürecem büyük ülke olsam..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanırım bu kişiden bahsediyorsun... :)
forumda daha büyük trol yok...
yanlış adama çattın gundi... :)
ülkeye atom bombası atılsa tavan çekiyorduk...
ben senin gibi 6 ay öncesinden konusmuyorum daha yeni demişsin...
https://i.hizliresim.com/mrjeodf.jpg
Çok güçlü ekonomisi olduğu iddia edilen RUSYA borsası bugün 2009 dibi olan 600 leri gördü..
Öte yandan batık TR borsası için bu değer 200 :oleyo:
2000 değil
200..
Dünya 5 ten büyüktür.
seç beğen al atom bombası düşse düşmeyecek hisseler...
https://i.hizliresim.com/9ssghe9.jpg
Düşmüyen borsa icat etmişler gundwane abi, yabcak bişii yok
Moldova hava sahasını bugün kapatacak
Sen önce 100.000 puan terso nu çıkar ..
Sonra bi temiz apdest al..
2 rekat af namazı kıl..
Sonra gelip bana laf edersin..:oleyo:
Olaylar patlamış Şurada 10K güç bela düşmüşüz..Sanırsın 1500 e düştü..
leş borsa leş borsa diye diye en kötü kağıt 10 kat gitti be..sana göre hala leş..:oleyo:
gubrf 6 tl den tavhl 10 tl den pgsus 20 tl den geliyo..Biraz izan biraz akıl biraz..biraz matematik..
froto pandemi evveli 60 pandemi de 40 tl idi be..240 tl de amma düştü ayağı çekiyorsun..:)
neyseeeee...senle tartışmak abes..
bu sene 2800 3000 i görünce de buralarda "leş borsa" söylemleri ile olmanı bekliyoruz..
Hasbelkader 3000 den 2950 e düşünce damlarsın nasıl çakıldık diye..:oleyo:
*İran Dışişleri Bakanı: Ukrayna krizinin kökü NATO'nun provakasyonlarına dayanıyor, savaşı bir çözüm olarak görmüyoruz
Doğru demişler bence
İngiltere Başbakanı Johnson, 'acil NATO zirvesi' talebinde bulundu https://tr.sputniknews.com/20220224/...054184044.html
neyse keyfim yerinde gidip kulunclarımı yok ettireyim çekik gözlülere... :)
fışkıracak bişey bakıyorsanız buraya dikkat edin...
https://i.hizliresim.com/pvqi70m.jpg
kavga etmen guzum
2021 tbt :)
https://pbs.twimg.com/media/ExFz53eWQAkK4oP.png
Girişim elektrik: (odesa'daki europower ukraine firmamızın fabrika inşaatı) yaşanan jeopolitik ve diplomatik belirsizlikler nedeni ile tarafımızca yapılması gereken makine ve teçhizat yatırımları askıya alınmıştır
GİRİŞİM ELEKTRİK: FABRİKANIN DEVREYE ALINMASINDAN VAZGEÇİLMESİ DURUMUNDA, BU FABRİKA İÇİN SİPARİŞ EDİLEN MAKİNELER STANDART ÜRETİM HATLARIMIZA UYGUN OLDUĞU İÇİN, ANKARA'DA ALMIŞ OLDUĞUMUZ FABRİKALARIMIZDA KAPASİTE ARTIRIMI AMACI İLE KULLANILACAK
Mümkün değil, bist tl bazlı boyna yükseliyor, aç grafikisine bak, biraz daha düşer belki ama 200 günlük ortalamadan tekrar yukarı döndürürler.
ve böylelikle uzun vadede endekis 300bine vurur
Siyasi Krizin Çevre Ülke Yayılma Etkileri (Enver Erkan/Tera Yatırım )
Siyasi Krizin Çevre Ülke Yayılma Etkileri
Siyasi krizin çevre ülke etkileri... Rusya-Ukrayna geriliminin daha büyük boyutlara ulaştığı görülüyor. Ancak askeri gerilimin bitmesi, uluslararası gerilimin de bittiği anlamına gelmiyor. ABD ve AB'nin Rusya'ya yönelik olası ambargoları, ülkeler arasındaki gerilimin devam edebileceğine ve bunların ekonomik ve mali yansımaları olabileceğine işaret ediyor. Böyle bir durumda hem bölge ekonomisi hem de finansal piyasalar gelişmelerden etkilenecektir.
Enerji profili... Avrupa'da doğalgaz fiyatları ise yaptırım ve arz kesintisi beklentileri nedeniyle arttı. Brent petrolün fiyatı varil başına 103 dolara yükseldi. Yaptırımların hesaplaşmaya dönüşmesi emtia fiyatlarında çok daha yüksek seviyelerin görülmesine neden olabilir. Dünya doğalgaz rezervlerinde %19 gibi bir paya sahip olan Rusya, Avrupa'nın ithal ettiği doğalgazda da yarıya yakın bir paya (%41) sahiptir. Ayrıca Rusya, dünya petrol üretiminin %13'ünü elinde tutarken, dünya alüminyum üretiminde tarımsal ürünlerden buğday üretiminde üçüncü sırada yer almaktadır.
Enver Erkan
Araştırma - Başekonomist
Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
www.terayatirim.com
Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Kağıtlar taban olmuş hala çıkacak ucacak. Sanki 20 yıllık temettücü de sallamıyorlar sanırsın.
Ucuzsa al bakalım yüklü hisse de koy ekstresini.
Boşa hikaye...
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3000 olduğunda dolar da rahat 15-16 arasında olur zaten heralde.
Eh dolar olarak 200 dersek bayağı diplerde olacağı için, 3000 endeks ile yorum aynen öle olur :)
Net rakkam söylemediler hiç ama 300-350 dolar arasında "leş borsa" söylemi son bulur diye düşünüyorum.
O da artık dolar kuru ile nerelere tekabül ediyor, hayal gücümüze bırakıyorum...5000-6000 arası bi endeks?
Bizim borsa "leş" söyleminden kurtulamaz gibi...
Tek baktığım ereğli. Onu basarlarsa tırsmaya başlarım işte
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bodnar: Türkiye'den Boğazları Rus gemilerine kapamasını talep ettik- Bloomberg HT
BİST 50VE 30 hisseleri yavaş yavaş dükkanı kapatıyorlar alan alsın satan satsın
birde bunu her ay vade değişen viop topiğinde konsuyorlar...
git o zaman hisseciysen hisse topiğine ne işin var burda...
bir ara mustafa kamar vardı...
endeks diyelim 180,000 de 200,000 olacak derdi sonra endeks düşerdi 150,000 e çıkardı 200,000 e ben demiştim...
150,000 e düştü alo sen battın...
şimdide gelmiş 300,000 e çıkacak...
burası viop topiği anlık değişir uzun vade konusulmaz...
geniş zaman yoktur... bu bir gün hepimiz ölicez der gibi...
Belarus Cumhurbaşkanı Lukaşenko: "Birliklerimiz (Ukrayna’daki) operasyonda yer almıyor"
MİNSK (AA) – Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, Belarus ordusunun Ukrayna’daki
Rus operasyonuna katılmadığını bildirdi.
Lukaşenko, Bağımsızlık Sarayı'nda askeri yetkililer ile acil toplantı yaptı.
Sabah saatlerinde Ukrayna devlet sınırının Belarus tarafından desteklenen Rus askeri
birlikleri tarafından saldırıya uğradığı yönündeki haberleri gördüğünü belirten
Lukaşenko, "Bizim askeri birliklerimiz (Ukrayna’daki) bu operasyonda yer
almıyor." ifadelerini kullandı.
- Putin ile Zelenskiy arasında müzakere önerisi
Lukaşenko, daha önce Ukrayna’yı uyardığını hatırlatarak, iki tarafın kan dökülmesi
ve savaşı önlemenin yollarını aramaları gerektiğini söyledi.
Ukrayna ve Rusya tarafına Minsk’te müzakereler yapılmasını öneren Lukaşenko, "Biz
Slavız, üç Slav halkı. Haydi oturalım ve sonsuza kadar kaderimizin geleceğini
belirleyelim. Ben (Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir) Zelenskiy olsam buna sarılırdım.
(Rusya Devlet Başkanı Vladimir) Putin ‘Biz işgalci değiliz, Ukrayna’yı işgal
etmeyeceğiz’ diyor. Daha ne lazım? Müzakerelerin temeli budur." dedi.
-AA-
İşin güzel yanı,viob sayfasında hiç lönk olan yok, çoğumuz flattı az bi kısımda şortcu idi
alüminyum 3472usd (%6.5) olmuş , kısa sürede büyük kazancı elimizin tersi ile ittik
çok fazla bilgi kirliliği var. tarafsız bir gözle baktığımda Rusya istediğini aldı. daha fazla ilerlemeyecektir. çünkü o kadarına cesaret edemez. şu ana kadarki yaptıkları kırmızı çizgisiydi ama ilerisi çarşıyı karıştırır. dünya güçleri devreye girer. yok öyle ben tek siz hepiniz diyecek adam.
https://pbs.twimg.com/media/FMWOCfvX...jpg&name=large
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Ukrayna ikinci füze saldırısı dalgasıyla vuruluyor - ordu komutanlığı
https://i.hizliresim.com/mtbwl0r.PNG
DOHOL Kapanış taban 17,5 cent.(şimdilik-36 saat olmadı yazalı) :cool:
YTD
var pala ver eregl sevdalısı çoktu...