Borsa kârhanesi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Borsa kârhanesi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peker esas bilgileri seçime yakın açıklayacağım dedikten sonra vurucu tim gönderilecekmis üstüne,çünkü her açıklaması olay yaratıyor iktidar çevresinde,fısıltı duyumlara göre ailesi ve çocukları baskı altındaymış,zaten kendiside belirtiyor herseyi göze aldım diye,sadece korkum ailem diyordu...bakalım sonuç ne olacak:notr:
Son günlerde vatan haini Vahdettin övülmeye baslandı,bakalım altından ne çıkacak !!!
6000 km2'yi geri aldi ukraklar. Saldirin.
https://ichef.bbci.co.uk/news/976/cp...40-nc.png.webp
https://ichef.bbci.co.uk/news/976/cp...ap-nc.png.webp
Elimizi hizli tutup biz de birseyler kapsak surdan. Bitti bu Ruskiler.
https://eurasiangeopolitics.files.wo...ve-breakup.png
Sorulacak hesap mı var ? Hangi insan yasası/cezası doğal sürecin incilerini tazmin edebilir ?
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Dinciler GDO'lu ve DNA 'sı ile oynanmış gıdalardada serbestlik tanıdılar.
TÜRKİYE'nin üzerinde kara batak gibi çöktüler ve her yeri bozdular.
Ordumuz dahil.
Şimdi peri bacaları katlediliyor.
Dipsiz göl gibi
Tarih ve doğa artı çevre katliamları ilede anılacaklar.
Kız kulesi
Musilaj
Orman yangınları bağlamında yerlerinden(Otel ve tatil köyleri çıkması sulayınca):vk:
Salda yı unutmayım.Daha niceleri.
ATATÜRK ORMAN ÇİFLİĞİ bağlamında Mİrasa da hiyanet.
Viop -0,70-100
günaydınlar
Borsada eski yabancılar yok deniliyor,kim alıyor,satıyor o zaman ???
BİST Kap bildirimi yollamış. Etkisi ne olacak?
Bilindiği üzere, Sermaye Piyasası Kurulunun 11/02/2021 tarih ve 7/211 sayılı kararı uyarınca BIST 50 Endeksinde yer alan paylarda açığa satış işlemi yapılabilmektedir. Söz konusu paylarda 14/09/2022 tarihli seansta bir gün boyunca geçerli olmak üzere açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının (up-tick rule) uygulanması kararlaştırılmıştır.
Buna göre; açığa satış işlemi yapılabilen paylarda açığa satış işlemi, açığa satışa konu olacak sermaye piyasası aracının en son gerçekleşen işlem fiyatından daha yüksek bir fiyat üzerinden gerçekleştirilebilecektir. Ancak, açığa satışa konu olan sermaye piyasası aracının en son gerçekleşen fiyatının bir önceki fiyattan daha yüksek olması hâlinde açığa satış işlemi en son gerçekleşen fiyat düzeyinden de yapılabilecektir.
Gün içinde sahip olunmadan yapılan ve daha sonra aynı gün içinde yapılan alımlarla kapatılan satışlar da açığa satış kapsamında olduğundan yatırımcılarımız ve yatırım kuruluşlarımız tarafından bu nitelikteki satışlara ilişkin emirlerin de açığa satış seçeneği işaretlenmek suretiyle iletilmesi hususunda gerekli dikkat ve özenin gösterilmesi önem arz etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1062944
GARAN.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
günaydın arkadaşlar..
bu açığa satış işi iyidir güzeldir ama bir yakalandınmı açıkta, adamın donunu bile alırlar gözünden..
şimdi sakin olmak zamanı..piyasanın oturmasını beklemek lazım.. TESTERE PİYASASINA girdik.. bir süre sert işlemler olacaktır..ayak uydurmaya çalışmayın,adamlar kurt zira..
Böyle zamanlar fırsat zamanları,elimde olan klasiklerde vardı onlarda düsünce ilave imkanım oldu,30 hiselerdende aldık ve yolladık aldıklarımızı,yabancının olmadıgının yerde ne isimiz var:plc:
Eski yabancılar olsaydı satmaz beklemeye girerlerdi,yüksek volalite ortamı sevmezler,hala anlamadım kim alıyor sattıgını:notr:
Abi cok eskide kalmissin yav.
Degisim geliyor. Yeni hukumete guvenoyu verilecek. Butun dunya bize dusman simdi. F16 parcasi bile alamiyoruz.
Guvenoyu da yatirim yaparak, ekonomiyi guvene sokarak olacak. Yeni gelen hukumet de guzel adimlar atarsa yavas yavas ulke rayina girecek. Ne icte ne dista kimse Erdo gibi birisinin gelmesini istemiyor.
Alanlar mallarini kurumsal yatirimciya devredecegini biliyor. Borsa gelecegi fiyatlar.
14 Çarşamba
ABD, Ağustos ÜFE (TSİ:15:30)
BELA BİR TANE DEĞİLKİ. bu zaman kadar yine sert işlemler olabilecek..TİKAAATTT
Ne oldu şimdi,öyleya ben eski kafalıyım,garanti bile 27,bu ortamlar pusu ortamı,kurtların,çakalların av zamanıdır:plc:
Piyasa fiyatliyor. Yatirimci fiyatliyor. Sen ben o. Market makerlar fiyatliyor. Adamlarin malina alici gelecek 8 ay sonra.
Su anda yabanci var demiyorum. Hukumetin degistigini gorunce gelecekler fonlar. Biz bu hisselerin derinliklerinin nasil oldugunu biliyoruz. Tav'da Credit tam 1.5 sene hisse satti 2017 kur krizinden sonra. Her allahin gunu. O tarihten bu tarihe Credit'in 1 islemi yok. Bu insanlar donecek yatirim ortami olusunca.
Mesela ornek vereyim. Hakan Atilla %10 ortagi olan ERDB'ye sorulmadan Bist'in basina getirildi diye ERDB Sise'deki 1 milyar dolarlik Pasabahce yatirimini iptal etti. Parasini aldi gitti. Hukuk olmus guguk. Herifin teki herseye karar veriyor. Kurumsal yatirimcilarin etik komiteleri var. Boyle ortamlarda durmuyorlar. Degisim gelecek diyorum. Turkiye icin guzel olacak.
Garanti 26,64 tabana yakın seyir ediyor
Yahu refaba, yorma beni. O adamlar tabi ki somut birseyler gormek istyorlar. Ama yerli para odaklari bunun olacagini biliyor. Mallarina alici gelecek yani. Borsa olmusu fiyatlamaz ki, olacagi fiyatlar.
Hukumet degismeyecek mi diyorsun, bilmedigin kisim nedir? Daha Aralikta bir kur krizi daha gelecek.
3800 gösteren borsa su sıralar 3340:notr:
Bak bunu 2018 seciminde soylediler. O tarihten bu tarihe cok daha fazla sey oldu, yani pozitif tepki cok daha buyuk olacak.
http://666kb.com/i/dukiicexphzqm7mgi.jpg
Hızlan devre kesiciye dogru gidiyor