https://m.youtube.com/watch?v=ZBmWJpCN-To
Printable View
99 hisse 100 tl den 9900 tl bu rakam ise 14900 olmuş 5000 tl kar var 5000/9900 = %50 eder.
2012 de matrikste yapmıştım formülü, ideale geçince ideale de uyarladım.
portfoye koyacağın hisse isimlerini txt / csv / excell gibi bir dosya olarak mail atarsan hallederim.
senin listeyi seçip formülü çalıştırmam yeterli, 1 dk lık iş.
Emlak, arbitral sayfasına yazdığın.
liste getiri toplamın 7948
310 data var bölersen hisse başına 100 tl ye 25 tl getiri çıkıyor.
25,63879345 excell sonucu.
liste yollayıp seni zahmete sokmayım bende en son 25 hesap ettim bunun için getiri sorununu hallettim cevap için sağol.
sendeki işlem adedi ortalaması nasıl peki . bu kadar getiri çok mükemmel ben x100 ü listeledim yine 25 civarı getiri çıktı
bendeki toplam işlem ortalaması 9 adet . süre 3,5 ay.
birde zahmet olmazssa ekgyo grafiğini atabilirmisin senin sistemin
şimdi endeks grafiğine baktım x100 3 .cü ayda % 16 -17 ciddi primlenmiş.
sanırım sendeki sistemin getirisi haliyle 150 günden hesap ettiğin için bu etken olmuş.
neden yazıları hala ikili yolluyor yönetime bildirdim ama bakalım
İlginç, ilk kez gördüm.
Fiyatı 20800 TL olan bir hisse var. 2012 den beri borsadaymış.
Yibitaş Yozgat İşçi Birlipi İnşaat Malzemeleri Tic. diye. Günlük hacim 8-10 lot.
Yatırımcısı var mı acaba:)
:)
işlem yok al yat.
150 gün önce al ve şu andaki fiyatla karşılaştır getiriyi göster dedim.
sen işlem yaptırdığın için al/sat komisyon %25 çıkmış.
ortada sistem yok, o yüzden ekgyo grafiğide yok. grafiği açıp yılın ilk gününe veya yıllık periyot diyerek şu anda primi ne kadar bakabilirsin.
%50 görünüyor.
10 tane short kontrat için nerede olumsuzluk var aramamak lazım.
Temenniler,bakış açısı olunca olumsuzlukları cımbızlayıp buraya iletememek lazım.
yok üstad ben zaten şaşırdım o nedenle merak ettim. alyat ise sistem yok mu demek istiyorsun :)
yani grafiğin başından son işlem ilk işlem fiyatı doğrumu ? 150 günlük getiriler
bendeki getiri komisyon düşülmemiş hali. 4 ayda 9 işlem var ortalama hisse başı. yani komisyonun getiriyi etkileyeceğini düşünmüyorum bu nedenle.
hiseleri kafama göre elemedim. bürüt takastakileri çıkardım çünkü sistem bu hisselerde çalışmıyor + 2 liranın altındaki hisseleride otomatik filtreledim. abuk gubuk hisseler diye.
durum böyle ama sendeki sistemleri bu şekilde kullansan bence ihya eder risk çok az batma imkanın yok. garantili kazanç endekse göre daha yksek kazanç artı kaldıraç yok endeksin durumuna göre 10 milyonu bile rahatlıkla yayabilirsin hisselere.
Emlak,
10 milyon sisteme bağlayacak olsam
risksiz getiri için Arbitraj ve ya içinde heyecanda olsun dersem Martingale sistemine bağlardım.
işlemlerimde ise opsiyonlardan vazgeçemiyorum.
10 milyon örnek verdim yani piyasada göze bile batmazsın bu parayla hisselere yaydımı.
arbitrajı çok sınırlı hisse adetinde yapabilirsin tr piyasasında bakmak araştırmak lazım tabi
ama opsiyon sevdasından vaz geçebilirsen bence çok ciddi potansiyel var en azından küçük mikta ayırıp sisteme bağlayıp göz ucuyla baksın arada ben şimdilik göz ucuyla bakıyorum günlük en çok yükselen 100 hisse içinde neredeyse tamamı ( elediklerim hariç) almış bile. bunun keyfi bambaşka. :he:
löp ete konmak gibi birşey :D
Dünya savasindan beter durumlar yaşadık yorumu için dünya savaşı tarihini iyi okumak lazım. Allah korusun diyelim ama öyle bir savaşın yıkımı ve psikolojisini hayatlara etksini anlamak için çok ama cok okuyup anlayip özümsemek lazım ki bir daha böyle hata olmasın.
Ülkesine bağlı..
Ürettiğin ürünün değerine, kıymetine de..
Dünya alt üst olsada
Hisseleri katlayarak artacak firmalar da var..
Borsaların mantığı ters çalışır..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
157 km. menzilli Elk. dağ bisikleti varmış..
Trek Rail 5
138.000 TL.
Siz yine de temkinli olunuz. Bu Yunanistan işi basit bir iş değildir. Bu kıta sahanlığı, adalar mevzusu Gordion düğümü şu anda. Kilicla kesilmesi gerekir. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La adamlar hergun tavernada rakı balikta, sirtaki yapıyor ne savaşı adamalr yeme icmede, fıstık gibi hatunlarla her gün pampiste. Ülkede kıçı sıkışan oldumu vatan millet Sakarya Yunan diyor. Yunanin haberi varmı acaba bizimle savasacaklarindan, bırakın Allah aşkına hala Yunan falan yemez bu millet yunanin ekmeğini MHP si akp si dyp si anapi yemeyen kalmadi cuk.kadar ülke ile 80 milyonu korkut dur.
Ne diyeyim Allah yaşatarak ıslah etmez umarım, dünya savaşı olursa para pul düşünecek zaman kalir umarım.
Olay zaten borsa da değildi siz dediniz ki dünya savaşından beter şeyler oldu, ben de şahsen dünya savaşı ne demek insanı nasıl etkiler tam idrak edemediğinizi dusunmekteyim
size didim dayı
TÜRKLER...
BOZGURTLAR UYKUDAN UYANDI...
kalktı ayağa
DOW..DAX'ın % 15 düştüğü zamanda BİST 2'ye katladı
TRENDE BAK
https://i.hizliresim.com/53rmzm6.png
ne kadar KUVVETLİ...
TÜRK AYAĞA kalktı mı... herkeş HAZIR OLA geçer
aman bize dokunmasınlar... deyu :yahoo:
Konumuz insanın etkilenmesi değil,reel piyasadan bahsetmiyorum.. genelde borsa ve endeksleri..
Rasyonel hareketler beklenmemeli,
Neyse hayırlısı bakalım..
Borsamız en ufak kıvılcımda, çok sert
Hareketler yapmakta hünerli..
FROTO, 305 ten... 225e 3..4 günde inmişti..
Dünya Savaşı olsa bu kadar olmaz dediğim, bu..
13 milyar kredili poz. var, deniliyor..?
Memetabi gelmiş sanırım çırak olarak
kosovoda savaş çıkmış borsa düşermi
şunu VURAM da namaza öyle duram.
(internetimde kırım var, KESİYORLAR.. bizimkiler bastırıyor alıyorlar... ALLAH BÜYÜK bakalım )
TANSU ÇİLLER'in
1995'te
40 milyar dolar'a vermediği TELEKOM'u
LÜBNAN'ın ne idüğü belirsizine..
5 MİLYAR DOLAR'a
verdiler.
bir guruşta cebinden çıkmadı.
ZİRAAT BANKASI'ndan 5 MİLYAR DOLAR KREDİ verildi.
10 sene geçti...
daha 1 kuruş GERİ ÖDEME yok.
üstüne
HARİRİ:
telekom'un 4-5 milyar dolarlık BAKIR kablosunu söktü götürdü.
(bundan sonrasını BİLİM ADAMLARI bilir )
yerine FİBEROPTİK denenden döşedi
nasıl COVİD VİRÜS'ünü laboratuarda üretip uçaklarla atıyorlarsa :
belkide FİBEROPTİK'in içinde ÇİP var.
EŞREF BİTLİS PAŞA'mızın uçağını bilgisayarla düşürdükleri gibi
AMERİKA'dan 1 düğmeye basıp...
tüm fiberoptik HABERLEŞME'yi
saniyede keserler...
olur mu OLUR.
GAVUR'dan herşey beklenir...
şunu VURAMda namaza öyle duram.
(internetimde kırım var, KESİYORLAR.. bizimkiler bastırıyor alıyorlar... ALLAH BÜYÜK bakalım )
TANSU ÇİLLER'in
1995'te
40 milyar dolar'a vermediği TELEKOM'u
LÜBNAN'ın ne idüğü belirsizine..
5 MİLYAR DOLAR'a
verdiler.
bir guruşta cebinden çıkmadı.
ZİRAAT BANKASI'ndan 5 MİLYAR DOLAR KREDİ verildi.
10 sene geçti...
daha 1 kuruş GERİ ÖDEME yok.
üstüne
HARİRİ:
telekom'un 4-5 milyar dolarlık BAKIR kablosunu söktü götürdü.
(bundan sonrasını BİLİM ADAMLARI bilir )
yerine FİBEROPTİK denenden döşedi
nasıl COVİD VİRÜS'ünü laboratuarda üretip uçaklarla atıyorlarsa :
belkide FİBEROPTİK'in içinde ÇİP var.
EŞREF BİTLİS PAŞA'mızın uçağını bilgisayarla düşürdükleri gibi
AMERİKA'dan 1 düğmeye basıp...
tüm fiberoptik HABERLEŞME'yi
saniyede keserler...
olur mu OLUR.
GAVUR'dan herşey beklenir...
amma attın usta
Pala milleti uttukce komplo teorilerine başladı gariplerin, çin savaşı'ndan Yunan'a yetmedi fiber kablolara yakında aşıyla çip taktilarda deyin tam olsun amk, kahvehanemi lan burasi
Citak namazdan sonra vur kafayı yat uyu hoca sen..
Senin için daha hayırlı olur.
cıtağı zamanında uzaylılar kaçırmıtır usta