onlar muaf oluyor ama bizim gibi asgari üstü kişiler üst vergi diliminden önce kırpıyor sonra asgari kadarını iade ediyollar gayseri işi
Printable View
İBB’ye yeni inceleme: Bu defa Fatih tablosu
İBB’nin 2020 yılında Londra’daki bir müzayedede satın aldığı orijinal Fatih Sultan Mehmet tablosunun satın alımı ile ilgili İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliği ön inceleme başlattı. Tablonun satın alındığı dönemde de vatandaş ihbarı ile sahte olduğu iddiaları üzerine ön inceleme başlatılmış ve soruşturmaya yer görülmeyerek dosya kapanmıştı.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...=sol_surmanset
https://www.nadirdoviz.com/mobil/
Soğanda son durum :)
RTE nin seçimi çok ezici bir üstünlükle kaybetmesi haricinde o da yüce divan çoğunluğunu verme durumu haricinde seçim ile gitmez.
ben çuvalı doldurdum,
bittim .mk :he:
2023 e
yeşil/kuru soğan,
az pırasa, az sarıkız,
az votka, az viski,
az kanyak :)
2 pakette sigara aldım,
onu unutmadan yazayım :oleyo:
İlk kez bu gece rahat uyuyacağım :)
Pankada çok cüzi miktarı dahi çektim :)
HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN!!!!
Nasıl bir çevrem var arkadaş bütün proplemli sıkıntılılar bende. Enişte Eyt li 1000 gün bağkurlu 8000 gün eksiği var. Bankadan bu kadar gün için kredi çıkmaz. Amcaoğluda olacak onun 1/3 u ömür boyu bankaya gidecek.
dokunulmazlığı olan kılıçdaroğlu da aday olarak erken açıklanırsa
adamın daha öğrenciyken yurtta hangi saikle 2 kişilik odayı tercih ettiğinden tu ta
eşinin bekarken her muz aldığında yanında neden salatalık ta aldığına dair
her türlü tevatür uydurulacaktır, kirli senaryo yazmaya başlarsan sayfalar sığmaz
birileri sana tazminatı biz ödeyeceğiz, her türlü yalan haberi yaz derse adayı erken açıklar mısın..?
adamlar ist. belediyesinin satın aldığı fatih tablosunun sahte olduğunu iddia ederek soruşturma başlatıyor..
Siteye doğalgaz faturası geldi kapıcı maaşı sigortasız emekli elektrik asansör vs 1700-1800 gelecek kişi başına. Bu para kapıcı sigortalı olsa 2000 TL hadi ucuz ev buldu 3000 TL Konya'da. Amcam buzhane eve 3750 kira istiyor ısınması mümkün değil. 3500 ile nasıl geçirecek en iyi şartlarda.
Başlık ahalisinin değerli forumdaşların yeni yılını tebrik ederim.
Türk-İş tarafından hazırlanan Açlık ve Yoksulluk Sınırı Aralık 2022 araştırmasına göre, Ankara da yaşayan dört kişilik bir ailenin gıda için yapması gereken asgari harcama tutarındaki artış bir önceki aya göre yüzde 4,41 oranında gerçekleşti.
Açlık sınırı 8 bin 130 lira olurken yoksulluk sınırı da 26 bin 481 lira oldu. Açlık sınırı asgari ücreti 2 bin 630 lira aştı. Bekâr bir çalışanın yaşama maliyeti ise aylık 10 bin 612 lira olarak kaydedildi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...Slider%20Haber
Altın ve Gümüş ons 2022 kapanışını bugün yapacak.
Kapanış ve 2023 açılışında muhtemelen yukarı bir hareket olacak şekilde bekliyoruz.
Kasım ayı FED toplantısı zamanında yaptığımız girişler en iyi giriş seviyesi oldu.
18.50 ve 1650 dolar seviyeleri.
https://www.youtube.com/watch?v=tc38u1LzBeg
Lisans mezunu birinin egitim seviyesi iyi kotu, davranislarindan, soylemlerinden, yazdiklarindan anlasilabilir.
Ben sahsen bu yetkinligi goremedim.
Pis agizli, inancsiz, gaddar ve hirsiz.
Siyaseti sadece algi ve insanlari kandirmak olarak goruyor.
Seviye o kadar dusuk ki, kara para aklama oyunu ve uyusturucu ticaretinde bir beis gormedi.
Hala cikip Emeklileri enflasyona ezdirmedik,ezdirmeyecegiz diyor.
Yani bu kadar emekli var, bilmiyorlarmi benim maasin % 60'ina ne oldu kardesim..! diyeceklerini.
Bu kadar aptal bir politika olabilir mi ?
EYT'liler var, %100 'u nefret dolu, bunu Tv'de gormeye bile tahammul edemiyor, simdi bunlardan mi oy olacak.
Bir gunde bir gune, emekliler icin, " bu insanlar gecinecek kardesim " dedigini duyan var mi ?
Eger secim olursa, ezici bir oy oraniyla kaybedecek.
YÖK ve ÖSYM ye göre RTE lisans mezunu değil. Ama RTE askerlik eğitiimini yedek subay okulunda almış. Buda en az 3 yıllık mezun anlamına geliyor ama dört yıllık anlamında değil.
Türkiye'de hukuk geriye doğru işlemez ama RTE nin olası durumda çok karmaşık olacak. Hükümsüzdür desen KHK ile atılmış fetoculer var.
khk konusu en hafifi kalır, adamın imzaladığı tüm kararname, atamalar, harcamalar ve hatta uluslararası anlaşmalar yok hükmünde sayılır. dünyaya rezil oluruz, iktidarda kim olursa olsun böyle bir travmayı yaşamak istemez zaten sistem kaldıramaz. aslında selahattin demirtaşın bu konuda bir yazısı var olayı çok iyi özetlemiş..
https://halktv.com.tr/siyaset/demirt...vlette-693564h
bugün cukurambarda çatışma 2 yaralı var diye bi haber görmüştüm sosyal medyada
bir kişi ölmüş. ölen sinan ateşmiş
bakalım altından ne çıkacak
cenazede sıkıntılı olabilir
dün görmüştüm i yerde iyi partililerle fotoğrafı vardı
muhtemelen balıkesir yada ankara keçiörenden aday gösterilecekti
cenazede ölüyü sahiplenmeye kalkanlar olursa vukuat çıkar
Önceki cb. seçimi öncesi nagehan'la tvde yaptığı söyleşide rakibi olan m.ince'yi aşağılamak için "4 yıllık üniversiteyi 8 dönemde bitirmiş..." minvalinde birşey söylemişti.
4 yıllık bir üniversite zaten 8 dönemdir, üniversite okuyan birinin bilmemesi çok acayip. Nagehan daha önce bunu başka bir programda ciddi ciddi vurgulamıştı, her nasılsa...