Antalya Kemer'de, bir kişinin evlilik teklifi için hazırladığı havai fişek gösterisi orman yangınına yol açtı.
Yangın büyümeden söndürülürken, havai fişeği attığı belirlenen S.M. gözaltına alındı.
Printable View
Antalya Kemer'de, bir kişinin evlilik teklifi için hazırladığı havai fişek gösterisi orman yangınına yol açtı.
Yangın büyümeden söndürülürken, havai fişeği attığı belirlenen S.M. gözaltına alındı.
Manisa’nın Salihli ilçesinde görev yapan evli ve 2 çocuk babası imam Eyüp Ö., camide Suriyeli bir kadınla basıldı. Kadınla birlikte kendisini kilitlediği imam odasının kapısını 40 dakika boyunca polislere açmayan imam, olay sonrasında ise yatsı namazını kıldırmak istedi.
İmamın aynı kadının daha önce de birçok kez camiye geldiği belirten cemaat, camilerinin randevu evi gibi kullanılıp kirletildiğini belirterek 'bundan sonra bu camide nasıl ibadet edeceğiz' diyerek tepkilerini dile getirdi. Cemaatin tepki göstermesi üzerine müftülük Eyüp O.'yu açığa aldı.
Bursa'da düğün sabahı eşini 16 yerinden bıçaklayarak öldüren kocanın, "Beni aldattığından şüpheleniyordum, bu yüzden intihara kalkıştım" yönündeki beyanının yalan olduğu tespit edildi.
Adapazarı'nda, bir iş merkezinde gece bekçiliği yapan Hilmi Özbucak (71), aşık olduğu Fatma Gürdal'ı (31) kurşun yağmuruna tuttuktan sonra intihar ederek yaşamına son verdi. Ağır yaralanan Fatma Gürdal tedavi altına alındı.
ASO Başkanı Nurettin Özdebir, işçi çıkarmamak için maaşların 6 ay süreyle İşsizlik Fonu'ndan ödenmesini istedi.
Kadın "kocam evde yok gel" diye mesaj attı, oğlu öldürdü.
Adana'da 14 yaşındaki bir çocuk tarafından öldürülen Ali Genç'in anneyle yasak aşk yaşadığı bu nedenle çocuk tarafından öldürdüğü ileri sürüldü.
Tutuklanan anne babanın çocuğu, cinayet işlemeye götürme anları güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Stoke City forması giyen Saido Berahino'nun, 6 haftada 3 farklı kadından 3 kez baba olduğu öne sürüldü.
Oyuncu ve müzisyen Fatih Göksel Aydoğduoğlu, polis kontrolü sırasında sahte "başkomiser" kimliğiyle yakalandı.
Hakim karşısına çıkan oyuncu için 5 yıla kadar hapis cezası istendi.
Çorum'da otomobillerinin patlayan lastiğini değiştirmeye çalışan iki kardeş, TIR’ın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
MHP 162.989 tutuklu ve hükümlünün yararlanacağı af teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız:
"Türkiye'de tutuklu hükümlü sayımız 253.000 civarında.
Bunlardan terör suçlusu olarak 25.063 hükümlü, 20.643 tutuklu var.
Adam öldürme suçundan 22.610 hükümlü, 5.664 tutuklu var.
Kanun kapsamı dışında olanları çıkınca 162.989 tutuklu ve hükümlü bu düzenlemeden faydalanacaktır.
Bunlar adli suçlar, devlete karşı işlenen suçlar değil."
Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler bu sefer de otomobilin içerisinde kavga etti. Kavga sırasında kardeşinin telefonunu camdan atan Esra Ersoy, telefonu bulmak için sosyal medya sayfasından paylaşımda bulundu.
https://i.hizliresim.com/DDjRlm.jpg
Endonezya'da akıntıya kapılan balıkçı tuzağıyla okyanusa sürüklenen genç, balık tutarak ve kıyafetinden süzdüğü suyu içerek 49 gün boyunca hayatta kalmayı başardı.
https://i.hizliresim.com/oVJZAR.jpg
Ajda Pekkan'dan tatil paylaşımı !!
https://i.hizliresim.com/yqklMN.jpg
Shell Eco-marathon Türkiye yarışmasında Çukurova Üniversitesi’nin Electromobile takımı elektrikli bataryalı araçlar kategorisinde, 1 TL’lik yakıtla 320 kilometrelik mesafe kat etti.
Geleceğin mühendislerinin en az enerjiyle en uzun mesafeyi kat etmek için yarıştığı Shell Eco-marathon Türkiye’ye 5 ülkeden 23 takım ve 350 öğrenci katıldı.
https://i.hizliresim.com/Azjnm7.png
Yunanistan tarafından 30 düzensiz göçmenin uluslararası sözleşmelere aykırı şekilde Türkiye'ye gönderildiği ileri sürüldü.
Göçmenler ifadelerinde, Yunan askerlerinin kendilerini darbederek elbiselerini aldıklarını, Meriç Nehri üzerinden Türkiye tarafına zorla gönderdiklerini öne sürdü.
Kısmetse Olur programının Vietnam versiyonunda kadın yarışmacılar, kendilerine talip olan damat adaylarını reddedip birbirlerine aşık olduklarını söyleyerek yarışmadan ayrıldı.
İstanbul'da, göğsüne ve kalçasına yaptırdığı estetiği beğenmeyen eşinin kendisine hakaret ettiğini iddia eden kadın, boşanma davası açtı ve 75 bin liralık tazminat istedi.
Avustralya'nın Newcastle kentinde 2. Dünya Savaşı’ndan kalan mühimmatın patlaması sonucu iki kişi yaralandı.
Bursa'da, sokakta Alzheimer hastası kayınvalidesini darp eden gelin gözaltına alındı.
Yaşlı kadın ise aileden alınarak huzurevine yerleştirildi.
Japonya'nın süpersonik (ses hızını aşan) bomba teknolojisi üzerinde çalıştığı bildirildi.
Ülke ayrıca hipersonik füze geliştirmek için de çalışmalar yapıyor.
cık cık cık,[emoji22]
Nasıl ettin bunu o kadıncağıza yazık..
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düzce'de fırtınanın hızı saatte 60 kilometreyi bulunca, denizde 5 metre boyunda dalgalar oluştu.
İstanbul'da 13 yıl önce vefat eden bir kişiye faiziyle birlikte 18.125 lira elektrik borcu çıkarıldı.
Evlerine haciz gelen çocukları ise babalarının İstanbul'da hiç yaşamadığını öne sürüyor.
İngiltere Bristol Havalimanı'nda, uçakların kalkış ve varış bilgilerini gösteren bilgisayarlar, bir fidye yazılımının sisteme bulaşması nedeniyle çevrimdışı hale geldi.
Siber saldırganlara ödeme yapmayı reddeden yetkililer, sistemi düzeltmeye çalışırken uçuş bilgilerini yolculara sunmaya devam edebilmek için yazı tahtaları ve kağıt afişler kullandı.
İstanbul Beyoğlu'nda servis aracının arkasında hareketsiz yatan kişiye, iki kadın turist yardım etti.
Herkes yerdeki kişiye bakıp geçerken iki Alman turist, ambulans gelene kadar olay yerinden ayrılmadı.
Van'ın Erciş ilçesinde içme suyu şebekesindeki arızayı gidermeye çalışırken 500'lük borunun içine düşerek akıntıya kapılan belediye işçisini bulmak için çalışma başlatıldı.
Gözaltına alınan gelin suçlamaları reddetti.
"Kendisi evden kaçmış, gelirken de düşmüş başını vurmuş"
:vk:
https://www.ntv.com.tr/video/turkiye...HUSpVRgGVtiPGQ
Dünya da bu güzel insanların yüzü suyu hürmetine dönmüyor mu zaten ,[emoji3]
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gümüşhane'de Vehbi Boz isimli çoban, ayı saldırısına uğradı.
Olaydan yaralı kurtulan Boz, olayı "Bana vurdu yere düşürdü, ben de ayıya yumruk attım" sözleriyle anlattı.
Türkiye'de daha önce görülmemiş bir meteorolojik olayın eşiğindeyiz.
Küresel tahmin modellerine göre Türkiye'ye adım adım bir kasırga geliyor.
İyon Denizi üzerinden gelen kasırganın yönünün değişmemesi halinde kıyı Ege'de çok büyük zararlara sebep olabileceği tahmin ediliyor.
Tropical Medicane olarak adlandırılan kasırganın pazar ya da pazartesi günü yurdumuza ulaşması bekleniyor.
Spor giyim mağazası arayan ve acelesi olduğunu belirten Şıkel, iki oğlunu da alarak AVM içerisinde koşmaya başladı.
Gazetecileri de arkasından koşturan manken, ara ara durarak sevenleriyle fotoğraf çektirdi.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, 3 öz kızına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklu yargılanan H.Ç.'ye (41), toplam 57 yıl hapis cezası verildi.