günaydın gençler,dünkü yorum çoğunlukla gerçekleşti bence...üst vade şort açıp kapanıştan öncede halk longa girdim yeni vadede....
Printable View
bugündeaçılışta hafif eksiye geçsek bile kapanış güzel olacak bence....o değilde dünkü karanlık odada neden aldılar hulku 33 kademe????hala kafam almıor....
Günaydın. Hayırlı, bol kazaçlı bir gün dilerim. Bütün forum arkadaşlarına.
TUPRS ve DOAS gibi iki temettü devinin hayal kırıklığı temettü açıklamalarından sonra şu ana kadar en iyi temettü Akbank'ta sanırım.
Emre Arolat'ın Umut:Elazığ deprem projesi ne durumda? Umarım gerçekleşiyordur
KOZAL vadeli.. 24 TL'den LONG aldık..
ani %-2.5 eksi olunca atladık..:)
bugün sonu enteresan olacak gibi..
sabah sabah heyecanlı hareketler iyi olmuyor
Bugünün belirleyicisi ereğli olacak gibi duruyor.
bakalım satış bitti mi
şuana kadar 2,8 milyon satış yine var
fakat fiyat da yukarı gitmeye niyetli
Oyakc vadelisi teaorik fiyatın %10 altında işlem görüyor. Birieri büyük short hazırlığı yapıyor heralde.
Dun eksi makas %4-5 ti bugün %10 oldu. Dediğin durumlada ilgili olabilir ama sanırım shortcular hiç poz kapadan direk yeni vadeye gecmis olabilir yada büyük bir el düşüş ucub fiyata bajnadan shirt açıyor. Bu duruş long için milleti cezbediyor. Spot tarafida çok yoruldu dün mevcut payların yarısı kadar hacim oldu.
Sayın Alper , Mart'ta temettü verecekse, Nisan da da vermiş oluyir aslında. Nisan fiyatı Mart'tan bagimsiz değil ki
Seçimlerin ertelenme olasılığı artıyor günden güne artıyor ta ki YSK nın deprem bölgesindeki inceleme raporunun sonucunu görene kadar.
Matbaalar fiziki olarak hazırlıklara başladı mı gözlemlemek lazım.
Ysk sorulan soruya cevap verdi. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...36e4846011.jpg
YSK nın raporu gelsin önce bir sonrada bu rapora göre İktidar partisinin ne karar verip vermeyeceğini görelim bir.
Meclis kararı alalım der ise bu olasılık var.
Meclis kararının dayanağı da bu rapor olabilir.
Bu olasılık henüz var.
Henüz seçim süreci başladı diye kesin bir şey yok ortada bugünkü tarih itibarı ile.
Erteleme ihtimali yok. Anayasa açık ve net. Ama erken olma ihtimaline meclis karar verir.
Anayasa aykırı davranma durumunda okkanın altına sen ben değil ilk başta ysk üyeleri gidiyor.
Diğerleri o benim fikrim di düşüncem di der sırtını çeviriverir.
Evren bile anayasa cignemeyelim diye kendisi anayasa referandum yaptı. O da bilirdi bir şey olmaz derdi.
Anayasa çiğnemek ciddi suçtur.
Öyle suçki yargılanabilecek kişiler okkanın altına giderken yanlarında kimleri de götürür belli değil.
*Erdoğan: Vakit geliyor inşallah bu millet 14 Mayıs'ta gereğini yapacaktır
Başkan ERDOĞAN millet 14 Mayısta gereğini yapcak........ SON DAKİKA
Erdoğan: Eksiklerimizi söylemek, helallik istemek bizim samimiyetimizin, milletimizle aramızdaki muhabbetin ifadesidir- AA
millete haysiyetsiz ******** diyecek kadar ne ara bu kadar münasebetimiz gelişti acaba ?
ne bu samimiyet ?
:drunk::drunk:
Eyyyyyyyyy bademspor borsada 52 iş gününüz kaldı , korku dağları baya sarmıştır artık sizde....
İsteyen istediği tarihi verebilir. Fikrini beyan edebilir. Ama ben şu tarihte istiyorum ile olmuyor. Okkanın altına giden başkaları çünkü.
indirelim mi şunları ayıcıklarım
Sevgili oyakc vadelisinin palasi. Stop.
Elimdeki kontratları tavana yazdım stop.
Alırsan ekime almazsan stop.
sigortalar dün işaretini vermişti. bugün fena gitmiyorlar. tekfen de öyle.
Deprem ve kentsel dönüşüm hangi şirketlere yarar en az 5 yıl götürür. Buna göre uzun vadeli yatırım düşünebilir. Bu konuda ucuz şirketleri bulmak lazım.
Bu arada kentsel dönüşüm rant dönüşüp deyip, kentsel dönüşüme karşı çıkanlar da yargılanır mı?
Üsküdar'da dairem var 1970 lerden. Kentsel dönüşümden binayı yenileyim dedik. 8 Daireli apartmanda 2-3 kişi karşı çıktı bunda rant var diye. Neymiş 80m2 dairesi 79m2 düşüyormuş. Bu da yeni binada asansör olacak bu kaynaklı. Depremden sonra fikri değişti. Şimdi gelin ne yapılacaksa yapılsın diyorlar. Bazen bir musibet bin nasihattan evla olabiliyor. Bizim başımıza bir şey gelmeden akıllanmıyoruz maalesef. Deprem olup orada insanlar ölseydi sorumlular bunlar diye ihbar edecektim.