bu alemde seni tek geçerim
sen uyma o tokatçıya
altında gümüşte şort nedir yahu
tokatçıyı tokatladıkları gibi senide tokatlamasınalr
herif gümüşte bi şort giydi
çekip aldılar altından şortu
Printable View
Laf aramızda kalsın tohatlı abi bu işi bilmiy başganım, iki gün tırtıklarsa üçüncü gün kepçeyle herife geri iade ediyor ama ben üzülmesin deye boyuna tebrik ediyorum.
Haa bu arada senin için dün moruk dedi benden duymamış ol :he:
Daytrade işi benden sorulur, az sonra vobda günün tepesini işaretliycem eller tetikte olsun. :whistling:
İris Cibre
Döviz pozisyonu - 72.6
Şimşek öncesi en düşük - 76 ya gerilemişti
4 Mlr USD altının pozitif etkisini de kattığımızda Şimşek öncesi dönemden daha kötü seviyedeyiz
Ocaktan beri müdahale 30 Mlr Usd
45% faize
Kredilerin en sıkı dönemde olmasına
Makro ihtiyati tedbirler aynı olmasına rağmen
Seçimden sonra gelecek paraya güvenerek yapılacak iş değil bu
Beceremediniz
Güven veremediniz, ilk başta iç talebi hedeflemeliydiniz
Seçimden sonra çok zorlu bir süreç bekliyor, hala şans var, umarım doğru değerlendirilir...
yeni şortçularıda fena zopaladı
şimdi bozkurtun tepeyi işaretlemesini bekleyip şorta girecekleri bekliyor:whistling:
bozkurt tokatçı genç olsa ne yazar içi geçmiş onun
aldım verdim deyip duruyor
alzamıır yada demans olur yakında başka bidiği yok
Pozisyon gereği güzel kazandık,kendime ödül vermek istiyorum.
1 Nisan 15 Nisan arasında SU bayramını Koh Samui de geçirmeyi planladım..
Kapkın kaa....:wave:
https://www.youtube.com/watch?v=i_WQix4S40Q
Bana emlagi bulun yakacam onu. Onun bilgisayarcı ya girdim dün yeni uyandım o da bana girmiş. Borsa artı da emlagın kağıt eskide. Vay anam intihar edecem şimdi. Zarara bak 20 belediye ekmeği zarar. Odino dan gelen kar da gitmiş dünkü kâr da gitmiş.
Konu komşu tüm mahalleli olarak bi elimizde levye bekliyik başganım, herifin tam kafasına furduk mu sersemleşir anı ve tam zamanını kolluyoruz :he:
dayak yiyebilürmüyüz tabiki o riskte mevcut sonuçta herif 100 kaplan gücünde
Geliyo az kaldı sıkın dişinizi
1006300 ve dahi 1007100'den satış gelecek mi ?
gelir ise, nasıl bir satış olacak merak konusu
Dün ki kârı saymazsak odine den gelen kârı saymazsak yarım ekmek zarar ile kurtardık paçayı. Emlagın hesabına yazdım. Başkanın kağıdı alsaydım. Başkana bir kebap yazardım. Bir daha emlag ile aynı tahtada olmam. Ben böyle ateşli kağıtlardan hoşlanmıyorum alışkın değilim. Borsa ile antrenmanım seçimden sonra uzak dur diyor bana. Topu topu 5000 gayme ateşledim 50000 bin olsa beni hap gibi atacak mış.
geçen ay faiz artırımı bitti diye yükselmedik dağıtılması gereken mal vardı kredili oynayanların malı bu yüzden ve son zaman diliminde fıch hikayesini 1 hfat önceden bilen kulağı delik badem spor oyuncuları ile yükseldik.Teknik olarak kendilerine kanal bandı oluşturdular .Son 3-4 günkü hareket faiz artırımı için bir fiyatlama var ha bunun gücü ne kadar yeter izleyip görücez.
Asıl takip edilmesi hani faiz yükselince dolar aşağı , enflasyon aşağı muhabbetinin yukardakine nasıl işleneceğikalemini kiraya verenler talimat aldığı an bunları yazmaya başlayacak seçimden sonra bu dedikodu olurmu diye çekiliniyor.Burada iş RTE kalmış çatlak seslerin sesini keserse program yeniden rayına girer diye düşünüyorum.
Benim çıkmam gerekiyor tilifunla aradılar çabuk gel deye, işaretleme işi yarına kaldı, bugün trade edemiycez tühh şansa bak ya
nassa borsada fırsatlar hiç bitmez, hergün para dağıtıyorlar burda
Yarın oynarız pardon herifi tırtıklarız napalım.
Bol kazançlar.
Bugün herife ütüleni terliklen kovalarım ona göre
mb faizi artırmaz bence seçim sonucunu bekler....şimdi artırsada artırmasada dolar seçimden sonra pırtlar yukarı...boşuna şey etmemek için seçimden sonra ani faiz artırımı yapar bence....
önemli olan bugun mb pas geçerse borsa ne eder???
Koç holding spor bugun dolar bazlı zirveyi inceden çatlattı:)
yakında fiyat güncellemesi gelir.
Bugun piyasanın önüne geçiceğini düşünerek 250-300 puan faiz artırımı bekliyorum.
her geç kaldığı hamlede piyasa bir üst LEVEL de oyun oynamak isteyecek.
Şimşek geldi herşey yoluna girecek hikayesi o kadar kolay değil Kemal Derviş geldiğinde bütün silahları çekip ekonomi programı uygulayıp şuanki hükümete hazır tezgah bıraktı yani O zaman görev alan şimşek hazır tezgahı yönetti şimdi tezgah zarar görmüş üzerine konulan enstrümanlar üzerinde durmuyor bu yüzden vakit kaybedecek zamanımız yok yok seçim yok başka şeyler gereken reçete neyse kamudaki tasarrufda dahil uygulanmalı.Pamuk ipliğine bağlı güvende giderse yara daha çok büyüyecek benim penceremde.
Bulut abinin FB ye seçim olmasa ceza verecekler neredeyse. Adamların dövdüler savunmamış olsalar öldürecekler neredeyse ölmediler diye ceza verecekler de seçim var. Ama Ali Koç öyle bir durumda ligden çekilir. Şuan ki zulmü gördükçe gönlüm fenere kaydı.
Dün geceden beri hisse bakıyorum,iyi bir şirket buldum,GYO,, denize sıfır otelleri var ve yeni 1 büyük otel yapmak için araziyi halletmiş,,,çok uzun vadeli yatırım yapmayı planladım.
Bundan böyle uzak denizlere gitmeme gerek kalmayacak..100 bin lot yatırım yapacağım ve kendi ortaklığımın temettüleri ile tatil yapmaya gideceğim..:halay:
https://www.youtube.com/watch?v=orzwTF5JxNQ
YTD
tcell den çorba zor çıktı ea :kahkah:
Bu operasyonu bize kim yaptıysa seçim olmasıda içinde yatıyor neden diyeceksin İstanbulda chp nin adayı Trabzonlu ve yöneticilik yapmış durumda 2 gündür oyun onun üzerine sosyal medyada döndürülmeye çalışılıyor.İnsanların anlamadığını aşağıda Ersin kardeşimiz iyi anlatmış .
https://twitter.com/SportsDigitale/s...21834858881235
seagull az ek devamke, tavan bekliyorum bir vakit :kahkah: :ok:
Hisselerimden memnunum ama al sat performansım diplerde bu aralar
THY... 284,50
https://i.hizliresim.com/qzk27ur.jpg
üzerinde TREND başlar mı ? başlar ise diğer kağıtlar buna eşlik eder mi ?
bunlar bugünkü FAİZ kararına bağlı sanırım..
dünkü gereksiz FED fışkıtmasının etkisi biraz duruldu sanki
Kağıttan devlet olursa böyle olur.. Herşey A Z ye AKP iktidarının isteğiyle yürütülüyor.kuzeyboru fener kadın voleybol maçına gittim vallahi orda bile daha çok polis vardı. Eşimin çantada parfümü vardı polis içeriye almadı. Bile isteye Fenerbahçe'yi maşa ediyorlar. Allah korusun biz bu ligden cekilmezsek ve Trabzon'a gidersek bunlar bizi orda öldürür. Herkes fener SPK borsa diyor gerekirse çağırsin hisseleri ama biri bu düzene dur desin. Biri pisliğe dur desin. Ben bir fenerbahceli olarak ligden çekilmeyi gönülden destekliyorum.
Alınan malları doldur boşalt yapılıyor görüntüsü var......merkez 250 puan faiz artırı yaparsa bu fiyatların içinde ...Eğer 500 puan artırım olursa borsa sert düşüşle karşılar bunu.....benim tahminim merkez pas geçecek.......pas geçerse borsa ortaya karışık olur daha sakin olur......
Herkeşler büyük treydır!
Özellikle twitter alemlerinde..