gps taktır tırlara
havalar sıcak bir yerlerde içip sızmasınlar:)
Printable View
Shortlar donlar bermudalar havada uçuşuyor
yalnız iyi kaldırdı
Pgs froto longlari kapatim
Hayvani Bi şekilde tupras longladim
https://x.com/odatv/status/1800895533076128103
Önemli bir gelişme. Eğer Bohçalı-Reis ortalığı biterse borsa çakılır.
Bofanın vadelide şortlarının nedeni bu olabilir belki.
Belki ok yaydan çıktı.
BAyram dönüşü yeni dönem başlar belki.
bozkurt omega 3 al fazla puro içme kimin kime ne yazdığını görmüyorsun topikte senin tokatlıya alıntıladığını dün ben hisse alınca hızlı trader bana uyarı verdi tikkat dedi:)bende ne oldu bomba koydun oturduğum yere dedim .
sen dinle uyarıyı sat ben biraz daha adada kalmak istiyorum:drunk:
47.22 horoz lojistik aldık ... hayırlısı
hala 165.300 de tutuyor:)mavsar
2 yildir hektas taşıyanların parasının sadece 4 de 1 i kaldi
Çok net bir yazı.
Ben karışmam herkesin riski kendine
Bana başarılar dilemek düşer.
az zararla horozdan yırttım .mk :he:
tam bir manyak tahtacı, neyse poz 0.0 ..nakiti kurtardım :he:
seni dinlemek lazımmış, bugün çorba yok aç yatacağım :kahkah:
Karanlık odada herşeye verdiler.
3 yıllık Leptobumun bataryası bitmişti.Webden yeni bir batarya sipariş etmiştim.Sadece 1 ay sağlıklı çalıştı.
Öyle ki ,şimdi fişi çekince leptop hemen kapanıyor.
Batarya değiştirme işini nasıl hallediyorsunuz?..
Gerçekten sert ve uzun süreli bir düşüş gelirse yan hisselerde özellikle halka arzlardan intihar edenler olabilir
Şu an bile korkunç düşüşler var bu tip hisselerde
Long operasyonumu güzel bir şekilde bitirerek, kenara çekildim. Akşama fed varmış. Saçma sapan bir laf çıkar. Veya Bahçeli’nin açıklamaları olmuş, tutar bahane eder. Kar tatmin edici geldi. 2 adım kenarda izleyelim. Bozkurt reisin dediği gibi fırsatlar bitmiyor burada.
bu vergi olayı iyice cozuttu, zerre inanmıyorum :)
değil onbin, milyonda 1 alamazlar :)
inanan var ise birşey diyemem :)
kimse kalmaz, tüyer herkes :)
faso fiso boş haber gibi :)
iptal ettik derlerse kısa bir ralli olur, tüyeriz :he:
1 eylüle kadar süreç sancılı geçecek gibi, bakalım :)
DW Türkçe
@dw_turkce
·
2d
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake tüm siyasi ayrılıklara rağmen ABD ile Türkiye arasındaki stratejik ortaklığın hiç olmadığı kadar güçlü olduğunu belirtti
büyük elçiyi dinleyin bahçeliyi değil :)
nato zirvesinde önümüzdeki ay RTE Bıden bir araya gelebilir dedi.
Yarın bugünden daha sert bir çıkış gelmeli
Gelmiyorsa sıkıntı büyük demektir.
Bofa kapatmiyor mu hala shortlari? Tahtamin birini bugün de tuttum artık sela okumak istemiyorum. Diğeri ise zaten dolar bazlı dibini bile bulamadi. Yarın devam mı nanay mi görünüyor kürede? Grafiğin neresindeyiz şimdi?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Horoz Lojistik, Fransız marka Bollore Logistics ile ortak kurduğu ve yüzde 47,95 payına sahip olduğu Horoz Bollore Logistics'in toplam 61.878.690 TL nominal değerli hisselerinin pay devir işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. İmzaların atıldığı sözleşme bedelinin 16.270.459 dolar olduğu açıklandı.
u-100 spot cephesinde... alçalan kanal üstü kapanış geldi..kısa vade sistemlerde saatliğe kadar yeşerme oldu...saatlik kırmızıda kaldı.. saatlik üstü yeşilini korudu... kazananlara bereket versin.. kaybedenlere geçniş olsun... xag elementi ilgi alanımda.. cümleten bol şans.. ytd...