20 yıldır tezgahları tıkır tıkır işliyordu ellerinden kaptırınca vay efendim felaket miş şimdi buna inanıyorum doğru çalmışlardır peki öncekilerin çaldıklarını niye söylemiyorlar çünkü kendileri
Printable View
20 yıldır tezgahları tıkır tıkır işliyordu ellerinden kaptırınca vay efendim felaket miş şimdi buna inanıyorum doğru çalmışlardır peki öncekilerin çaldıklarını niye söylemiyorlar çünkü kendileri
geçen hafta Didim'de idim, oraları tenha geldi bana, konaklama için sordum bir çok yer kişi başı 2000 tl yarım pansiyon dedi, son bir yere soralım dedik orası ise 1500 tl. tam pansiyon dedi, çok kalite olmasada bu zaman da bu fiyata zor bulunur
dolar bazlı 375 dolar falan ediyor, korona zamanı 125 dolardı :) bence
Modum: Yalvarırım bir bana söylesin, borsa nereye kırılır?
10450 yi destek yaptim havalarinda birazdan oat diye kiracak 100 puan gecirecek.
Online Aktif Kullanıcılar
Sitede şu an 985 kişi var. 30 üye ve 955 ziyaretçi
En çok online kullanıcı 20,719 idi. (12-06-2025 06:06)
0101, AKBABA, AmieMilburn992, Arbitration, bb79, beski, carlislecullen, Denizdenizli61, Ebrar, el turco, fLameng, freedım, gazeteci, Gg1101, gulum26, ibrahim, Kazançkapısı, logologo, loto, mico, naklovy, Ozan Erol, ozzy, pit, raistlin39, TIFIL, Valfranc, YakupSrh, YapraksızYonca, zonkar
Badem mengene gibi sıkıyor bisti yine ne bitmeyen malı var sattikca çoğalıyor:)
Ayasofya dayucuğum en dipten ryil tim pozisyon aldım, bilginize
Anektarları sakla :kahkah:
10.381 e 30 puan için lonk yazıldım. stopu 49.
https://www.youtube.com/watch?v=n7OJ...&start_radio=1
buna en iyi bu şarkı gider bence
10432................ortalama ile 13 adet......Şort açtık.............
RTÜK yine muhalif kanallara ceza yagdırmış.
Halk TV 10 gün yayın durdurma.
Sözcü,Tele1 para cezası.
RTE nin oradan bakıyor. CHP ye Kılıçtaroğlu geldi. Tüm belediyelere operasyon yaptım Mansuru da aldım. Erken seçime gittim. Vatandaş Kılıçtaroğlunun olduğu CHP ye vermez bu saatte. Geriye küçük küçük bir sürü parti var. Üç beş aday çıkar CB için. Orada kesin muhalefet olur. Ama meclisi zor. Çok parçalı bir meclis olur.