Originally Posted by
Gentootr
bence yanlis yapmiyoruz neden mi ? cunki gercegi ve bunca yil yasanan , donen dolaplari konusuyoruz , sirketin durumu ortada akli basinda yatirim yapacak insanlar verileri inceliyor , ben sahsen yazarken sirketin degeri dusurmek degil bu sirkete yatirim yapacak kisilerin sirket sahibinin durumunu bilip kisa vadede !! beklenti icerisine girmemeleri , sabreden burdan para kazanmamasi mucize olur ! cok kisi gordum verileri inceleyip girip kisa vadede beklenti icinde olan ,en azindan bunu goze almalari bilmeleri iyi olur gibime geliyor , sirket zamani gelince ( partonun kafasindaki zaman ! ) bu hisseye gelen olsun veya olmasin hisse o zaman degerine gelir suphem yok , dedigin gibi uzun vade yatirim yapanlar en az bizim konustuklarimizdan haberdar ve goze almislar ve bekliyorlar , " Ticari hayatý baþarýlý bir insanýn þirketine yatýrým yapmak bizleri ürkütmemeli " sahsen cekincem yok ama ticari basari kismina katilmiyorum neden mi , yillarca yatirim yapip cook uzun yillar cok kisinin hakkina turlu enrtikalar ile girmis birinin sirketi iyi bir seviyeye getirmesi cokda ticari basari gorulmemeli bence , eger dersen bu derece soyleyip neden bunca sene bu hissede kaldin , ben hisseyi bu kisi bulasmadigi zamandan beri elimde ve uzun yillar burda yoktum , en nihayetinde bu zamana geldik , sen oyle dusunuyorsan birsey diyemem farkli dusunce olabilir gayet dogal :)