Sn.Airforce nerede?Tanıyan eden varsa telden arasın ..Forumda görünmüyor şu an..
Printable View
Sn.Airforce nerede?Tanıyan eden varsa telden arasın ..Forumda görünmüyor şu an..
özetle spk yazısındaki eksikliklerin tamamlanması gerekiyor, kayıtlı sermaye tavanı için de genel kurul kararı gerekiyor, süreç uzadı, en olumlu şey transtürkün kurtulma projesinin bu eksiklikler tamamlandığında gerçekçi bir özellikte olduğu...
Burdayim sn stock anlam vermeye calisiom
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 nickim var
Walla azaltim oranini dusurebilirler ama 1.75 neye göre Hesapladı spk anlamadim.
son olarak;"Kurulumuzun 09.12.2016 tarih ve 34/1205
sayılı kararı çerçevesinde Şirketinizin sermaye azaltımı ve/veya IG Danışmanlık’a tahsisli nakit sermaye
artırımı işlemlerine ilişkin sürecin başlaması amacıyla ilgili mevzuata uygun bir şekilde ivedilikle
Kurulumuza başvurması gerekmekte olup, aksi takdirde Şirketiniz ve/veya sorumlular hakkında
Kurulumuzca gerekli işlemler tesis edilebilecektir." ifadesi aslında şirketin şu ana kadarki vurdum duymaz ve salla pati yaklaşımını değiştirmesi gerekeceğini göstermesi bakımında önemli bir uyarı, süreç uzadı ama bunların elini çabuk tutması da şart...
Peki niye tavana bağladı bu salak şey süreç uzadiysa
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zeki mürende bizi görecekmi agalar :)))
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.