1,55 de ilginç bir şekilde psikolojik bir seviye oldu....şahsen kendim için de baktığımda 1,54 te görünce içim kararıyor ama 1,55 i görünce seviniyorum...o yüzden o noktada savaş oluyor sanırım....
Printable View
1,55 de ilginç bir şekilde psikolojik bir seviye oldu....şahsen kendim için de baktığımda 1,54 te görünce içim kararıyor ama 1,55 i görünce seviniyorum...o yüzden o noktada savaş oluyor sanırım....
kapanış 1,54 ten oldu...böyle eksili bir günde 1,50 nin üzerinde kalmak bana göre başarı idi...gentaş bana göre daha fazlasını başardı..niyetini ciddi olarak görüyorum...ciddi olmasaydı 1,59 u gördükten sonra hızla 1,50 lerin altına inerdi...ağırlıklı ortalaması 1,55 idi..tam da buradan kapanış yapsaydı daha şık olurdu....ama bana göre yine de çok güzel bir kapanış oldu..
bu hissede bıkıp sıkılanların satışlar bittikten sonra satış baskısının daha da azalmasını umuyorum...zaten tarihi dirençleri 1,59 ve 1,64 seviyelerindedir...biraz çaba ile oraları geçebilir diye düşünüyorum....geçtikten sonra hedef ilk etapta 1,81 defter değeri daha sonra da 2,00 seviyeleri olur...oraları da geçerse 2,50 ve daha sonra da 3,00 lar hedef olur...
aşağıda ise 1,50 desteği var...daha aşağıda 1,45 1,40 ve 1,30 seviyeleri destektir..tavsiye içermeyen kişisel düşüncem olumlu yöndedir...yine de herkesin kendi riskine göre kararını vermesi en doğrusu....
birinci seansın sonuna kadar da işlem hacmi 9 milyon tl civarı idi...ikinci seans toplamda 3 milyon tl civarında işlem hacmi oldu....gün içinde endeksin eksiliği zaman zaman %1,00 seviyelerinden %1,45 seviyelerine kadar da düşmesine rağmen gentaş istifini pek de bozmadı....
bana göre alanlar ne için aldığını biliyorlar...satanlar da öyle...satanların büyük çoğunluğunu hisseden bıkanlar olduğunu düşünüyorum....gentaşın eski verilerine baktım...geçmişte en yüksek 22 milyon tl lik işlem hacimleri yapmış...bu gün ise 12 milyon yaptı...ben bundan hissenin daha da çıkmak istediği anlamını çıkarıyorum....
bakalım p.tesi nasıl davranacak ???
Takas paylaşır mısınız
En güzel gelişme bugün "genpaz" ortağından hala " sattım" açıklaması gelmemesi.
Ama hiç belli olmaz geç saatlerde de düşebilir, kap a.
Şayet ortaklar satmazsa önümüzdeki bir kaç haftada mutlu edici seviyelere yükselmesini ümit ediyorum.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2cd801a15b.jpg
Haftaya gents hareketli ve hararetli olacak umarım gunlukculer tekniği bozmaz.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Osmanlı ve merril linch in alımları tahmin ettiğim gibiyse ( mali tabloları beğenen kurumsal yatırımcı) arkası gelecektir ve en azından orta vadeli düşünürler.
Satıştaki garanti ise hisseyi son birkaç haftadır oyuncak yapan kişilerdi.
Salı günü gerçek takası görünce , tahminim tutarsa yukarı hareket sürecektir.
İyi hafta sonları herkese