Bilen bir arkadaş cevaplayabilir mi, bedelliye katılmak istemezsek, patron elimizdeki hisseleri bir liradan almak zorunda değil mi, teşekkürler.
Printable View
Bilen bir arkadaş cevaplayabilir mi, bedelliye katılmak istemezsek, patron elimizdeki hisseleri bir liradan almak zorunda değil mi, teşekkürler.
Bedelli onaylandı mıki? Konuya hakim biri var mı arkadaşlar bize bir anlatıverin sevabına. ..
Bedelli henüz onaylanmadı
Rızza faktorunden dolayı bedellinin onaylanmama ihtimali daha yuksek. Ytd
Sayın realiter sizin yorumlarınızı, dikkate alıyorum ve bekliyorum,
***CEMAS* *NIBAS* *IEYHO*** NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***CEMAS******NIBAS******IEYHO*** NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler [IEYHO, CEMAS]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Yozgat Yerköy OSB'de yapılacak taban alanı 5.854 m2 olan prefabrike yapı için, Şirketimiz ile Dönsa Tekstil San.ve Tic.Ltd. Şti.
arasında 2.200.000TL+KDV tutarındaki sözleşme 16.07.2018 tarihinde imzalanmıştır. İşin yapım süresi yaklaşık 13 haftadır.
Saygılarımızla,
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/696397
BIST
(17/07/2018 - 16:41:00)
babaları bizim bir kuruşumuz kimseye geçmesin. kimseninde bize geçmesin demiş. bu ülkede ahlaktan ve dürüstlükten bahseden ne kadar insan varsa güven vermiyor. hatalı bulaştık. en yakın zamanda uzaklaşmak dileğiyle
Yönetim Kurulu ve Genel Müdüre Ödenen Toplam Ücret ve Faydalar
01.Oca. - 31.Mar.18 01.Oca. - 31.Mar.17
Ücret 233.751 163.442
233.751 163.442
Kilit Yönetici Personele Ödenen Toplam Ücret vb Faydalar
01.Oca. - 31.Mar.18 01.Oca. - 31.Mar.18
Çalışanlara Sağlanan Kısa Vadeli Faydalar 59.068 40.912
59.068 40.912
%100 bedelli sermaye artırımı. Bu nasıl iş...