Yine ağlama duvarı olmuş burası 😀
Printable View
Yine ağlama duvarı olmuş burası 😀
Yahu silmeyin şu yazılarımı,neden gerçeklerin öğrenilmesini istemiyorsunuz anlamıyorum.Lütfen bana hangi topik kuralını ihlal ettiğimi birileri(yöneticiler) yazsında bileyim.Tamam anladım şu anda operasyon halinde bu kağıt ama bunu ky nin de bilmeye ve kimin kim olduğunu anlamaya hakkı var.esas yazısı silinecek kişiler ky yi yönlendirenler olmalı.mail atıyorum cevap alamıyorum. Nasıl özgür bir platform anlayamadım.
Bu yazıyı da topu topu 14 bin lot kote için mi yazdın.25 lot 25 lot alırsın işte sana toplayacak mal çıktı ne güzel?Bakalım buralarda ısrarla daha ne gibi bombalara imza atacaksın.Yok daha detay yazacam çok zorluyorsun.Kim bu Gedik açıkça yaz daha fazla masal anlatma buralarda.İstersen susma hakkını da kullanabilirsin.
Sen bir artık köşeli de değil nasıl bir jetonsa artık düşmeyen o düşsün ondan sonra birilerini yönlendirirsin.Hissenin fiyatı düşmesi -çıkması kimin ne yaptığı zerre beni ilgilendimiyor artık.Ama burada bazı yazıları yazanların reelde yaptıklarından dolayı ne bana ne de hiçkimseye burada en ufak bir ima da bile bulunmaya hakları yok.En başta da ayakta uyuyan ve yaptıkları ile bu ortamın oluşmasına çanak tutan senin.Bir bekle es ver gerekenler gerekli cevapları versin.Ondan sonra doya doya burada kafana göre takılmaya devam edebilirsin.Bize hakaret etmediğin sürece doya doya yazarsın.Sen bir çekil kenara.Aylarca bıraktık sana topiği yine bırakacağım hiç merak etme.Rahat ol.
Ne yani verdiğiniz bir haftalık istirihatte gene sağolsunlar doldurmuşlar burayı.Ve onların gelmesini en çok ben istedim sayeleride para kazanıyorum.bumu zorunuza giden.ytd
Hayır hayır sizin burada olmanız beni sevindiriyor.renkleniyor topik.sadece ben kendi önlemimi alıyorum ona göre hareket ediyorum.sadece yazdığım gerçekler silinmese, derdim bu.Demekki mantıklı cevaplar platformda verilemeyince işin kolayına kaçılıyor.
Ne gerçeği biliyorsun.daha Genel kurula 15 dakka uzaklıkta olan adam var burada yazan ama Gk olunca sesi çıkmayan.888 tane grafik koyup burada ben bildim diyen.Herşeyi bilen senin hocanın yazılarına gözün körmüydü 2 kelime etmedin.8,7 te tahtada tek para kazanandı.Sonra 6,20 de madur oldu mallar torunlara kaldı.Daha sonra 2,20 de aşağıya yönlü bir grafik patlattı.Ondan sonra o da ne 2,60 larda gelene geçene ç.ktım yazdı.Bunlar olurken neredeydin sen?Bize sallarken tek kelime etmediğin.Adamın biri geldi buraya Rıdvanın kağıdını pazarladı çekti gitti herşeyi bilen senden ses yok.Yine biri geldi UFUK yatırım gibi bir hisse yazdı burada ona bile gıkın çıkmadı.Bir tanesi burada milletin kambiyo zararına sallayıp duruyor kendi çalıştığı şirketin finansal tabloları buradan daha fecaat ona da iki kelime etmedin.Varsa yoksa herşeyi ile ortada olan bizlere salla dur.Sordun mu Gk a gidip neden kedi gibi olmuşlar?Peşine de burada aslan kesilmişler sordun mu?O yüzden sen bir sus kenara çekil.Kimsin bilmiyorum reelde ne yaparsın bilmiyorum.Seni incitmek istemiyorum.Sende bizim gibi reel olursan o zaman bişey yazmam gerekirse hiç çekinmeyeceğimden emin olabilirsin.Biz burada parasal konuları geçeli çok oldu.Benim bu hissede ettiğim maddi manevi zararı karşılayacak bir rakkam yok çünkü.