Tahsisli sermaye artırımı yapmasını değil bu işleme aracılık eden ile şirket hakkında rapor yazan tek aracı kurumun aynı olması konusunda bir çıkar çatışması yok mu diye merak etmiştim.
Sermaye artırımı farklı bir konu...
Printable View
Bu konuda çok haklısın gedik yeni payları pazarlamak için iyi bir hedef fiyat verdi. Hedef fiyatı başka aracı kurumlar ziraat,garanti,ak,finans,tacirler.... Gibi kurumlardan gelseydi daha gerçekçi olacaktı.
Net olarak hesaplamadım ama kaba taslak hesabıma göre mevzuat gereği satılacak payları 5.3xx lu fiyatlardan satacaklar nitelikli yatırımcılara. Umarım nitelikli yatırımcılar hazırdır. Bu işe kalkışmadan hisseleri alacak kişilerle veya kurumlarlarla anlaşılmıştır. Bu hafta haber düşer diye bekliyorum. Ytd.
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Savunma sanayine yazılım yatırımı yapmak ciddi bir iştir. Kağıdın B grubunda olması yat. şirketlerinin isteksiz davranmasına sebep olabilir. Düştükçe alırız. Buralar stop gibi. Tahtadaki alış satış kademeleri alma konusunda iştahlı birilerinin varlığını işaret ediyor. 2.85ten önce stopum yok bu kağıtta. Düştükçe artan miktarlarla alıyorum ve devam edeceğim. Buraya para bağlayacak kişilerin paralarına kesinlikle ihtiyaçları olmasın. Çok ta fazla yazmayın mümkünse. Çalı dibi iyidir. Ytd ve selamlar...
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 gün ek süre aldılar SPK'dan , fiyatı 10 gün sabit tutup yabancıya 5 - 5,20 arası hisse satarlar, sonra kalkışa geçer.
Yanlış bilmiyorsam baz fiyat hesaplanırken spkya bedelli için başvurulan tarihin öncesindeki 10 iş gününün ağırlıklı ortalamasına göre hesaplanıyor. Yani 29eylül-12 Ekim arasındaki işlemler.
Bu tarihlerde fiyat 4.98-5.64 arasında gezmiş. Benim tahminim 5.3x lu fiyatlardan aşağıya satış yapamayacaklar. Eğer yapabilirlerse. Ytd.
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı ilk denemede 5,15 ten almak istedi, bakalım yeni fiyat kaç olacak?
Teknoloji yatirimlari ilgiyi artirabilir..ytdeğildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro